jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Catze said: kaleye binek bıraktım, sömürmeden ihtiyacınız kadar alın gençler kaptım ben 1 tane eyvallah
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 mage robe runebook fılan bırakıyım mı bende kasıp var mı ıhtıyacı olan ?
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 full spell book yapıp bırakabilirim ben de bi kaç tane
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 150 cloth bulup getirene mage roblar benden zaten :D
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 madcat taılor ve ciftlik runelerın varmı ? 3 taılor ozellıkle bos oluyor genelde 200 200 topluyorum ben
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya hazır yeri gelmişken sorayım, resisting spells ve evaluating intelligence nasıl kasılıyordu oyunda? tunca said: bi ava çıkalım madem ya mage resist 90 oldu Necromancy Scroll Dropları : Necromancy Scroll Dropları : Animate Dead : Drake, Daemon, Baatezu Corpse Skin : Drake, Daemon, Baatezu, Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Blood Oath : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Horrific Beast : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Lich Transformation : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Mind Rot : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Strangle : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Summon Familiar : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Evil Omen : Ancient Wyrm, Infernal Pain Spike : Ancient Wyrm, Infernal Poison Strike : Ancient Wyrm, Infernal Vampiric Embrace : Ancient Wyrm, Infernal Vengeful Spirit : Ancient Wyrm, Infernal Wither : Ancient Wyrm, Infernal Wraith Form : Ancient Wyrm, Infernal
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 use skıll eva targetself delay 5500 fılandı sanırım eva ıcın
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 resist de kendine magic arrow atarak kasılabiliyo ben mage resist beraber kastım imporlarken mage resist birbirine yakındı hep yani
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya bi yer söleyin geleyim de benide alın guilde pls
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 jacabo bi res atar mısın öldürdüm kendimi asd
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Eyvallah, Pati eski günlerinde ki gibi :)-D
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Evin onaylanması için page mi atiyoruz ?
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 nolax yok hala, tailor markları da yok bende baba şehir marklari var geziom tek tek
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi guild kaleye getirdin saol eyv. bide root oyundaysa bi zahmet guilde alsa tam süper olacak
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 root deil abi nolax lider steal animal taming disinda hersey de ph var
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Madcat said: root deil abi nolax lider steal animal taming disinda hersey de ph var nolax oyundamı biliyomusn ?
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Fransuxa said: alchemy de ph yok dimi? varr
Öne çıkan mesajlar