Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 başlık niye ultime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Catze said: kaleye binek bıraktım, sömürmeden ihtiyacınız kadar alın gençler kaptım ben 1 tane eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 catzeden büyük hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 mage robe runebook fılan bırakıyım mı bende kasıp var mı ıhtıyacı olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 full spell book yapıp bırakabilirim ben de bi kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 150 cloth bulup getirene mage roblar benden zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 madcat taılor ve ciftlik runelerın varmı ? 3 taılor ozellıkle bos oluyor genelde 200 200 topluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya hazır yeri gelmişken sorayım, resisting spells ve evaluating intelligence nasıl kasılıyordu oyunda? tunca said: bi ava çıkalım madem ya mage resist 90 oldu Necromancy Scroll Dropları : Necromancy Scroll Dropları : Animate Dead : Drake, Daemon, Baatezu Corpse Skin : Drake, Daemon, Baatezu, Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Blood Oath : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Horrific Beast : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Lich Transformation : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Mind Rot : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Strangle : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Summon Familiar : Golem, Kraken, Dragon, Aqua Dragon, Ice Dragon, Gold Dragon, Shadow Dragon, Wyrm, Wyvern, Skylord Evil Omen : Ancient Wyrm, Infernal Pain Spike : Ancient Wyrm, Infernal Poison Strike : Ancient Wyrm, Infernal Vampiric Embrace : Ancient Wyrm, Infernal Vengeful Spirit : Ancient Wyrm, Infernal Wither : Ancient Wyrm, Infernal Wraith Form : Ancient Wyrm, Infernal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 use skıll eva targetself delay 5500 fılandı sanırım eva ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 resist de kendine magic arrow atarak kasılabiliyo ben mage resist beraber kastım imporlarken mage resist birbirine yakındı hep yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya bi yer söleyin geleyim de benide alın guilde pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 jacabo bi res atar mısın öldürdüm kendimi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Eyvallah, Pati eski günlerinde ki gibi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Nolax oyuna girdi mi ya_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Evin onaylanması için page mi atiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hayır atmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 nolax yok hala, tailor markları da yok bende baba şehir marklari var geziom tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yeniay kimin charı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 alchemy de ph yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 abi guild kaleye getirdin saol eyv. bide root oyundaysa bi zahmet guilde alsa tam süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 root deil abi nolax lider steal animal taming disinda hersey de ph var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Madcat said: root deil abi nolax lider steal animal taming disinda hersey de ph var nolax oyundamı biliyomusn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Fransuxa said: alchemy de ph yok dimi? varr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar