Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bowcraft nasıl kasılıyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 shaft yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tınker aletlerıyle mı neyle bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dagger a tıklayıp log a tıklayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ya bı makroman lınkı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben pazar akşamına kadar yokum gibi bir şey, macroda olabilirim maksimum. mesaj atın bir şey gerekirse falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bir de ricam olacak: arkadaşlar lütfen eğer işsiz değilseniz veya benim gibi bütün gün makro yapamıyorsanız lütfen saçma sapan 20 tane karakter kasmayın. yok bs, yok tinker, yok lumberjack. lafım tabii ki pvp için oynayanlara. herşeyi kendiniz kasmak zorunda değilsiniz, coummunity olarak oynuyoruz oyunu. herkeste bunlar kasıldı zaten. ne istiyorsanız yaptırın birilerine. hepsini tek tek kendiniz kasmak için limitli oyun vaktinizi harcamayın. ana karakterlerinizi hazırlayın bu vakitte ki beraber pvp yapabilelim. 1 hafta sürmesin pvp'e hazır hale gelmek. pvp ihtiyaçlarınızı, eksiklerinizi malzemesini götürürsünüz kimde skill var ise tıklar yapar. hatta yani çoğumuz malzeme getirmeseniz bile yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Gaboo said: 75 ağdan 1 tane sos da çıkmadı ? captainship lazim çıkması için 100 olunca drop rate'i güzel oluyormuş. captainship içinde gülle atip kasman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Tenekeadam said: ya bı makroman lınkı beyler ultimastrike lantar.makroman.net de hala açık official sitesi. ama vürüslü falan çıkmasın bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tiLi said: Tenekeadam said: ya bı makroman lınkı beyler ultimastrike lantar.makroman.net de hala açık official sitesi. ama vürüslü falan çıkmasın bak bi uo loop calısmıo mu ? o yetiodu bana. siz ne kullanıonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 uoloopta click yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bi de lütfen 24 inç ekrana göre bi çözünürlük ayarı söyleyin ya napsam saçmalıyor ekran sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi benim butun makrolar num tuslarinda, ve sanirim bu versiyondan dolayimidir nedir num tuslarina atadigim makrolar kalici olmuyo. her logindne sonra silinip gidiyo, deliriciim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 avira malware dedi bu setuptaki uokernel dosyaya habrinz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bizden kimse yokmu abicim box yapan? heal kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 healer araniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 nereye kurdunuz la guildi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 son yazdığımız scrollu nasıl yazcaz bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 .makelast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 .makelast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 minokta biri varmı bana 3 5 kuruş para verebilicek diğer charı jaile aldı beyinsizler at mat bişeyler alayım nick Diskotekİsmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 çalışan uo loop bulamadım varmı link atabilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 makroman yönetici olarak çalıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi ben de baslamak istiyorum oyunu nereden indirecegim bi yardim eder misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar