Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

adam trolle bağlamış abi, kendi topakınızı sündürmeyin yazıktır,
bizimkilerde zamanında mimiron'da roketten kaçamayan yeto'nun forum forum dolanıp yazdığı wotları wotluyorlardı. yapmayın etmeyin dememe rağmen. 10/10 bekliyoruz sizde boşverin onu bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

ikili atışmaları bi noktadan sonra kişisele taşımak daha iyi olur ayrıca her ne olursa olsun karşılıklı yorumlarımızda saygı çerçevesinden çıkmayalım mümkün mertebe sinir-stress ile mesajlaşmak yerine yazılanları okuyup uzlaşma yoluna gidelim lütfen.

What he said!
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

videoyu izlemeye gitti herhalde, birazdan 4 deil 3 rogla kestiklerini farkedip gelir

Yok buralardayım. Rica ederim. Addafsd yazanı guilde alın mundar oldu çırpınıyo yavrum. Drama kokulum . Millet fragnancelı parfüm koklar biz dramalı kokladık .
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

bi yazabilsen keske 4 rog neye yario falan bizde inansak senin biseyler bildigine falan

Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğim. Üstad o değilde neden eleştirilince veya ordan burdan gördüğümüz videolar veya izlediğimiz streamlerde şöyle şöyle olsa dediğimizde tansiyonu yükseltiyorsunuz.

Mesela fener gs'yi yenmiş herkes bir yorum yapmıştır. Yorum yapanlar profesyonel futbolcu veya saha stressi yaşamış mı?
Bak ılımlı ılımlı yazışıyoruz. Bana bilmediklerimi anlat mesela eleştride şurada haksızdın diyebilirsin. Hemen bir rage ego ne gerek var.
Sosyal ağlarda paylaş

methodun blackhand progressinde 300 wipe yediğini okumuştum redditte, hatta 300den fazla diyorlar.

midwinter 600 wipe yemiş mesela.

100 wipe işini nereden gördün ?

bi de monk ve ekstra balance druid işi biraz rastlantı gibi geliyor bana eğer balance gerekliliğini bilseydiler transfer yapma ihtiyacı duymazlardı bence.

bi de treckie ile anlaşamadıkları için sepetleyip bu yeni tankı aldılar, yani biraz rastlantı gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrion said:

bizimkilerde zamanında mimiron'da roketten kaçamayan yeto'nun forum forum dolanıp yazdığı wotları wotluyorlardı. yapmayın etmeyin dememe rağmen. 10/10 bekliyoruz sizde boşverin onu bunu.

aa sen kimsin
Sosyal ağlarda paylaş

bu adam birazdan nie 10/10 yapmıyonuz lan diyede kızıp post atar.

EDİT1:Bu arada bu arkadaşı zamanında nasıl trollediyseniz adamın içinde çok yer etmiş bi anda duygu patlaması yaşadı

EDİT2:Hatırlıyorum ragefreak çok trollediydi hep onun suçu
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Bu herif hala mı post atıyor ?

Hayatımda bu kadar cahil olup, bu kadar bilinçsizce boş konuşan gerçekten az insan gördüm.

Hani daha fazla post atmayacaktın bu topice? Adamlıgını görüyoruz :)

pls gtfo

Sana mı yazdım oradan klavye delikanlılığı yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

Catze said:

Tyrion said:

aa sen kimsin

Amon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...