S-H Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 connex dk mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 %0.000001 den wipe çok feciydi, stream izlerken ben bile deli heyecan yaptım. kill gelir çok yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 nasıl yani bi boss kesmek için 500-600 try mı atılıyor artık? yıl 2015 aynı bossa 500 try... ulan ne mallar var şu dünyada asfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hadi gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 23k wipe anında protreh bugüne kadar yüzlerce %1 wipe yemişizdir fakat gördügümüz en düşük hp'li wipe oldu sanırım. 5 6 dakikalık combat wipe sayısı 50-100ü geçmez. 8. full p3 geçişte de kill oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 GZ başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Şu arkadaş için çok sevindim ya.. Adam aşırı sempatik bir tipti ahaha izledim 1-2 kere stream'ını her yazılana cevap veriyor okuyor falan pozitif bir arkadaş.. Bu gece mutlu yatmıştır artık.. 2-3 gündür harap oldu çocuk oralarda fsds Tebrikler bu arada darısı diğer contentlerin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler iyi is. World 34 hatta super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 micha said: kısacası Türkiye'yi temsil edecek olan guild'in şuanki Türk Milli takımından farkı olmayışı nedeniyle ilk 50'ye giremeyecek ve bu istikrarla 2-3 haftada blast furnace'i BELKİ indirir diyebilecek hale gelmiş guild'dir. paticik'in ahmet çakar'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Kanuni said: Tebrikler iyi is. World 34 hatta super. World 36 yanlış olmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tebrikler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler, helal olsun valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 23k wipe'ın videosunu da ekleyin pls, stream izlerken pis heyecanlanmıştım kill geldi diye, sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ben dün twitch e baktım 300 kişi izliyordu demek ki bu adamlar dünya standartlarına çoktan ulaştılar tebrik ediyoruz pve den anlamam ama önemli bişi başarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler Catas Ekibi Trollere Şamarda Son Nokta... Gratz Ps-1: Olası Troll Paradigmaları - SS or Fake... - Bu kadar try'a bende keserim... - İtem upgrade gelmese zor keserdiniz... - Griath olmasa zor keserdiniz... - Adam çala çala bizi bitirdiniz... - Guildde kaç yabancı var?... - Herkes Türkmü?... - Bu kadar küfürlü ortam görmedim ayıptır, bu guildde durulmaz... Tanıdıklara Selam bu arada hehe Ps-2: Ps-1'e cevap vermeyin tümüyle geyiktir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Tebrikler Yankı. Guiness wipe count başvurunuzu yapmayı unutmayın belki tarihim sihirli defterlerinde çocuklarımıza anlatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Ya şu herifi biri banlasa ya şu forumdan süresiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Oo bura espride kaldırmıyo hemen asın bu hesabı. Neyse dediklerimizle ters düştük yukarıda arkadaş özetlemiş. 5 ilevel ve hotfix nerfleri hesap edemedik.sonuca bakmak lazım bir nebzede hırslandırmışsa nefretinizle ne mutlu sizlere. 2-3 kişinin lafıyla ban dönecekse 8-9 yıllık hesaba vay bu forumun haline. Burası sadece wow platformu değil gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 kardeş buttmad anal fissure olmuş bi yerinde oturamıyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 oglum rezil etme kendini daha fazla çekil şurdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar