Zergling Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eternal said: Ne konuk oyuncusu beyler.. Adamlara meydanı boş bıraktıkca bokunu cıkardılar.. Bizim yazdıgımız makalelerle ögrendiler lan bu oyunu 10 sene önce burda.. Açıp açıp okuyarak.. Şimdi pist boş tabi veryansın .. Oldu .. arada bir hatırlatıcaksın gençlere gazlarını almak için. splinter usta kendisi , sensei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Alayınızı benjamin franklinle boğarım lan dağılın iyice tavuk döner koktu ortalık. Pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 :) http://postimg.org/image/j5852wcip/full/ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 HERKES HADDİNİ BİLECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Meh 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Merak etme .. Close betalara da girdik AMERİKA dahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 2004 de us de basladik .. meh 2005 :P ha sonra biraktik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 atış serbes beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eternal said: :) http://postimg.org/image/j5852wcip/full/ ... La artistit artist http://i.imgur.com/0PaBPEB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 2006 nisan bide.. hehehe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Seko tam nubmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 2006 da o accountu actim farkettiysen actiktan sonra 2007 de devam etmişim. Bir accountum daha vardı 2005 de yarattığım onla oynuyordum aslında velhasıl bilgilerini unuttuğum için merge edemedim. Bizim zamanımızda böyle battle.net falan yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eskiden guidin ismi CATASTROHE seklindeydi hala öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 eniyibenim.jpg ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Saksı değilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 87 account sattim, piyasada dolasiyor. 87 kisi benim sayemde verem oldu naber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 fiat da 116 senedir araba yapıyor beyler. eski olmak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 hee Fiat istese 150-200 bin liralık araba yapamıcak yani. onu mu diyon haahah .. hitap edilen bir kesim var sonuçta mantıga bak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Eternal michaya mı özendin ? Application decline edilince mi böyle oldun yoksa önceden de böyle miydin ? Kim meydanı boş bulmuş belli :) otur stream falan izle sen, ya da lfr falan yap. Kaç yıldır ne yaptıgımız ortada, senin gibi guilde giremeyip 180 yapan çok insan gördüm, bana ilk bok atan kişi degilsin, son da olmazsın. Beni zorlarsan caps alıp başvurunda nasıl yıkama yaglama yaptıgını koyabilirim ama bunu yapmayı tercih etmem çünkü oyuncular o başvuruları bize güvenerek yapıyorlar, ifşa etmek yakışmaz. O yüzden az sus da adam sansınlar. biz de oynadık 2005 de, ama 2005 demiyoruz çünkü hala aktifiz, 10 yıldır bi bok yapmamışsın, 80 yaşına gelip de gençligini hatırlayan dedeler gibi bık bık etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/09/popcorn-go.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Arkadaş bizim bildigimizden fazlasını unutmuş ya, main charı bu http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Fankris/advanced tabi ki aktif oynamıyorsa böyle bi charı olması dogal casual bi oyuncunun. Şu alt charı o bahsettigi 2005 den beri oynadıgı eski maini olsa gerekli ki 24k honorable kill'i var http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Fankris/achievement#81 Feats of strenght herşeyi anlatır umarım. Kıyaslarken kör olma dikkat et ama bu da benim feats of str. Özel bi ugraş yapmadım kendi kendine bu kadar oldu http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Ragefreak/achievement#81 tarihlere iyi bak da sonradan kasmışsın falan deme. Ayrıca 300 ranked match win achievmentın var ama 1700 achievment'ın bile yok çok yetenekliymişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Abicim benim application'ınım decline edildigi ile ilgili bi bilgi gelmedi bu arada bana.. Onunla ilgili tesüf ediyorum kırgınım.. ikincisi rahat ol aslanım Catastrophe'a bişey dedigimiz yok ahaha .. Sana ergen dedik.. Benim wow'daki mazimi sorgulamaya senin yaşın etmez.. Tek derdimiz başarı olsaydı eşle dostla oynamaz progress peşinde koşan yabancı guildlere girerdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Senin YAŞIN yetmez kardeşim bizim mazimizi sorgulamaya.. Rahat ol.. Sana 3-5 arkadaşın ismini veririz Yabancı guildmaster'lar bu insanlar nedir neler yapmışlar bana bi anlat dersin anlatır onlarda.. Burning Legion zamanı skim skim ortalıkta takıldıgınız dönemliride biliyoruz biz Tempest ile Nihilum'un partner guildiyken.. sen yaşıyomuydun o aralar Ragefreak.. Senin freaklerin bize sökmez burda eniac degiliz biz.. Senin dedigim gibi Yaşın yetmez bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 O yüzden rahat olucan.. Oyuna 3. pakette başlayıp Deadly Boss mode la , voice encounter manager'la boss kesmeye benzemez abicim 2005'ler.. Sen git abilerin anlatsın bak sana Catastrophe'da kaldıysa hala bizim dönemimizden.. Dedelerine saygılı ol. sana bi kitap yazarım aksamları yatarken okursun. tipe bak 5. nesil adam bize ARTİSLİK yapmazmı burda bide haahaha.. eniac la muhattap ol aslanım sen.. aynı jenerasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar