Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

Ne konuk oyuncusu beyler..
Adamlara meydanı boş bıraktıkca bokunu cıkardılar.. Bizim yazdıgımız makalelerle ögrendiler lan bu oyunu 10 sene önce burda.. Açıp açıp okuyarak.. Şimdi pist boş tabi veryansın .. Oldu .. arada bir hatırlatıcaksın gençlere gazlarını almak için.

splinter usta kendisi , sensei!
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal michaya mı özendin ? Application decline edilince mi böyle oldun yoksa önceden de böyle miydin ? Kim meydanı boş bulmuş belli :) otur stream falan izle sen, ya da lfr falan yap.

Kaç yıldır ne yaptıgımız ortada, senin gibi guilde giremeyip 180 yapan çok insan gördüm, bana ilk bok atan kişi degilsin, son da olmazsın. Beni zorlarsan caps alıp başvurunda nasıl yıkama yaglama yaptıgını koyabilirim ama bunu yapmayı tercih etmem çünkü oyuncular o başvuruları bize güvenerek yapıyorlar, ifşa etmek yakışmaz. O yüzden az sus da adam sansınlar. biz de oynadık 2005 de, ama 2005 demiyoruz çünkü hala aktifiz, 10 yıldır bi bok yapmamışsın, 80 yaşına gelip de gençligini hatırlayan dedeler gibi bık bık etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş bizim bildigimizden fazlasını unutmuş ya, main charı bu

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Fankris/advanced

tabi ki aktif oynamıyorsa böyle bi charı olması dogal casual bi oyuncunun.

Şu alt charı o bahsettigi 2005 den beri oynadıgı eski maini olsa gerekli ki 24k honorable kill'i var

http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/Fankris/achievement#81

Feats of strenght herşeyi anlatır umarım. Kıyaslarken kör olma dikkat et ama bu da benim feats of str. Özel bi ugraş yapmadım kendi kendine bu kadar oldu

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Ragefreak/achievement#81

tarihlere iyi bak da sonradan kasmışsın falan deme.

Ayrıca 300 ranked match win achievmentın var ama 1700 achievment'ın bile yok çok yetenekliymişsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim benim application'ınım decline edildigi ile ilgili bi bilgi gelmedi bu arada bana.. Onunla ilgili tesüf ediyorum kırgınım..

ikincisi rahat ol aslanım Catastrophe'a bişey dedigimiz yok ahaha ..
Sana ergen dedik.. Benim wow'daki mazimi sorgulamaya senin yaşın etmez.. Tek derdimiz başarı olsaydı eşle dostla oynamaz progress peşinde koşan yabancı guildlere girerdik..
Sosyal ağlarda paylaş

Senin YAŞIN yetmez kardeşim bizim mazimizi sorgulamaya.. Rahat ol.. Sana 3-5 arkadaşın ismini veririz Yabancı guildmaster'lar bu insanlar nedir neler yapmışlar bana bi anlat dersin anlatır onlarda..
Burning Legion zamanı skim skim ortalıkta takıldıgınız dönemliride biliyoruz biz Tempest ile Nihilum'un partner guildiyken..
sen yaşıyomuydun o aralar Ragefreak.. Senin freaklerin bize sökmez burda eniac degiliz biz.. Senin dedigim gibi Yaşın yetmez bize.
Sosyal ağlarda paylaş

O yüzden rahat olucan.. Oyuna 3. pakette başlayıp Deadly Boss mode la , voice encounter manager'la boss kesmeye benzemez abicim 2005'ler.. Sen git abilerin anlatsın bak sana Catastrophe'da kaldıysa hala bizim dönemimizden.. Dedelerine saygılı ol. sana bi kitap yazarım aksamları yatarken okursun.

tipe bak 5. nesil adam bize ARTİSLİK yapmazmı burda bide haahaha..
eniac la muhattap ol aslanım sen.. aynı jenerasyon
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...