applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Sistem geri yukleme yapiyorum belli islemleri yapip kapatiliyor. sonra bastan baslarken mavi ekran veriyor. sistem geri yuklemek isteme nedenim pc nete baglanmiyor. arkada ethernet takili isigi yaniyor ama ag baglantilari yerinde garip bir hata aliyorum . sorun giderici falan da calismiyor bagimlilik hizmeti veya grubu baslatilamadi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 geri yükleme ve ağ bağlantısı virüsü girmiş kardeş, format tek çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hic bisey yuklemedim etmedim. sabah 2 saat sonra gitti. bi tek cs oynadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 headshot yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bilgisayar safe mode bile baslamiyor suan. safe mode da mavi ekran cakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Böyle bir sorun yaşarken biri gelip seninle dalga geçmesi kadar kötü bir şey yok. Safe Mode virüsü bulaşmış sana kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kardesimin pcsiydi formati attim steami yukledim cocugun oyunlari yukluyorum da. pcde bulunanresimleri kurtarma olayini arastirdim biraz. cok mu gec tekrar yeni sistemi kurduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ya üstüne yazılmıştır o verilerin kurtaramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 iyi haber: ayri bir partitionda degildiyse fotograflar zor. ama imkansiz degil. kotu haber : ugrasmak istemeyecegin kadar izdirapli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 baya rastgele ve zor bir iş. ben beş dk önce sildiğim şeyi bilgisayarı kapatıp başka bilgisayarda denememe rağmen kurtaramamıştım. ama altı ay önce sildiğim dosyalar falan çıkmıştı sdfkjsd bi kısmı kurtarılır en azından. ama hala oyun yüklemeye falan devam ediyosan gittikçe azaltıyorsun şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar