Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nebula - skiller , buildler falan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi öbür topic yetemiyor. biri bişey yazıyor arada kaynıyor en azından buildleri skillerle ilgili soruları fln burada konuşalım dedim.

ilk de ben sorayım

archery
sw
tactics
heal
anat
parry
resisting spells

yapayım demiştim ama poison sürmek için armslore gerekiomuş.
archery'yi kaldırıp armslore mu koysam dedim. ya da acaba mf'ye geçip poison sevdasından direk vaz mı geçsem archery de kullanmak istiyorum çünkü.

poisonla bleed de baya etkili oluyo ama o yüzden kararsız kaldım. bir de resist ne kadar etkili acaba onu da bilmiyoruz.

ne yapsak ne etsek acaba?

büyük edit: abi poisoning 'de gerekiomuş zehir sürmek için ya. ohoo iyice yalan oldu bu iş galba. ben en iyisi

archery
mf
tactics
heal
anat
parry
resisting spells

yapayım lan.
Mesaj tarihi:
Bende hemen şunu sorayım, yukardaki buildi bende görüp beğenmiştim. Ama benim olayım genelde, şehir önündeki kavgalarda uzaktan uzaktan saydırmak olacak. Yakın dövüşe pek girmem. SW yerin başka bir şey mi kassam ? Ya da sadece parry yi çıkarsam şu buildden ? Çok saçma mı olur ?
Mesaj tarihi:
bu arada bir kaç arkadaş ana pm charına ins koymayın falan demiş ama ins'e bonus var spell damage'da haberiniz olsun.

said:
Büyü Yeteneği (Evaluate Intelligence & Inscription & Meditation Bonus): Kendinibüyücüler hiçbir zaman sıradan bir büyücü gibi olamaz. Bu yetenekleri geliştirmiş büyücülerin attığı kendini koruma ve saldırı büyülerinin etkileri, büyülerinin kalıcılığında ve büyüyü gerçekleştirdikten sonra kendini toparlama konusunda sıradan büyücülere göre çok daha üstündürler.

Bonus İşleyişi;
Evaluate Intelligence ve Inscription yeteneğinizle doğru orantılı olarak büyülerinizin verdiği hasar artmakta, büyüleriniz daha kalıcı olmakta koruma büyülerinin etkisi güçlenmektedir.
Meditation yeteneğinize bağlı olarak Mana değerinizin toparlanması daha hızlı olacaktır.
Mesaj tarihi:
loop said:

Bende hemen şunu sorayım, yukardaki buildi bende görüp beğenmiştim. Ama benim olayım genelde, şehir önündeki kavgalarda uzaktan uzaktan saydırmak olacak. Yakın dövüşe pek girmem. SW yerin başka bir şey mi kassam ? Ya da sadece parry yi çıkarsam şu buildden ? Çok saçma mı olur ?

abi yakın dövüşsüz olmaz yaw. lazım bence her türlü.
parry çıkarıp ne koyucan yerine ?
Mesaj tarihi:
bingildak said:

archery yalan şu oynadığımız versiyonda

hiç kasma

abi nasıl yalan. neler yapardık eskiden elven bowla. ayrıca guild savaşlarında attan düşürürsün arkadaşların seni korurken bu tarz olaylar var.

herşeyi geçtim çok zevklidir. çok istiyorum. tek başına yalan tabi yanında bi melee lazım mecburen.
Mesaj tarihi:
ben şunu düşünüyorum

said:
Takatsiz Bırakma ve Sakatlama (Injury & Stamina Shoot):Mace Fighterların her indirdikleri darbe, rakibin hareket kabiliyeti üzerinde etkiye sahiptir.

Bonus İşleyişi;
Mace Fighting silahları ile rakibinize yapacağınız vuruşlar rakibinizin Stamina değerini düşürmektedir. Kalkan kuşanmamış rakipleri takatsiz bırakma, Stamina değerini düşürme olasılığınız daha yüksektir.
War Hammer ve Hammer Pick silahlarıyla rakibinizi sakatlayacak vuruşlar yapabilirsiniz. Sakatlanan rakibiniz toplamda 3 defa her 8 saniyede bir, 2 saniye süreyle koşamaz hale gelir yalnızca yürüyerek hareket eder. Rakibinizi sakatlama ihtimaliniz Anatomy ve Mace Fighting yeteneğiniz ile doğru orantılıdır.

said:
Binekten Dşürme (Dismount): Rakibinizi verdiğiniz darbe ile binekten düşürürsünüz.

Bonus İşleyişi;
Çift el ile kullanılan Swordsmanship(Halberd ve Bardiche), Fencing (Pike ve Pickfork), Mace Fighting (Quarter Staff) ve Heavy Crossbow tarzı güçlü yaylarla rakibinizi bineğinden düşürebilirsiniz. Anatomy yeteneğinize ve armor değeriniz 50 altında ise ve rakip binek üzerinde değilse her vuruşta attan düşersiniz. Attan düşme olasılığınız armor değerinize göre belirlenmektedir.
(Attan düşürebilmek için Kullandığınız Combat skilli 98.0 ve üzeri aynı zamanda Anatomy yeteneğiniz minimum 75,0 seviyesinde olmalıdır.)

said:
Zırh Kırma (Armor Crush): Yaptığınız ezici darbelerle rakibinizin rakibinizin zırhına hasar vermek ve nihayetinde rakibinizin zırhını parçalamak veya indirdiğiniz güçlü darbelerle rakibinizin kalkanını elinden düşürmek savaşın dengesini sizin lehinize değiştirecektir.

Bonus İşleyişi;
Tek elle kullanılan Mace Fighting silahları ile rakibinizin zırhına hasar verebilir, çift elle kullanılan Mace Fighting silahları ile rakibinizin kalkanını elinden düşürebilirsiniz.

MF - 100
tact - 100
resist - 100
necro - 100
spirit - 100
heal - 100
anatomy - 100

quarter staff kullanarak - dismount, stam düşürme, sakatlama (sadece warhammer ve pick içinmiş) ve shield düşürme yapabilir diye planladım.

necro'da bufflar ve debufflar için. son derece iyi görünüyor.

Pain Spike : stam penalty
corpse skin : protection
evil omen : ilk hit 25% extra dmg
mind rot : atabilirsen mage'e karşı extra mana cost
strangle : stam'a göre dmg vuruyor. resist'i yok, stami bitmiş adama oturtursan ağlatır diye düşünüyorum
Vampiric Embrace : kombattan önce atabilirsen iyi ama spirit speaking büyük ihtimal heal etmediği için patatestir (bandaj yapamıyosun)

recall scroll ile magerysiz recall yapabiliyor muyuz?
meditation kasmadan warlock'a yetecek kadar mana gelir mi?
Mesaj tarihi:
abi ben yıllarca nebulada warlock oynadım. yanlış hatırlamıyosam 30 fln medim vardı paso basıyodum dolduruyodum aksiyonda.

recall'la şarj edion runebooku magery'siz kullanmak için.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

MF - 100
tact - 100
resist - 100
necro - 100
spirit - 100
heal - 100
anatomy - 100

şu builde başlamıştım ben de dün. gayet sağlam kağıt üzerinde.

okçu arkadaşlara wrestling tavsiye ederim. dex yüksek olacağı için patır kütür vurabilirsiniz, disarm edersiniz zorda kaldınız mı. stun falan da var.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bir de bir şey sorucam, farklı farklı potionları nasıl içiyoruz combatta? mesela refresh veya cure içicem? köylü gibi çantaya tıklamıyoruz herhalde?

köylü gibi tıklıyosun. ŞIPER abi bu. :)

ama taktiği var.

always run açacaksın.

diyelim sola kaçıyosun. sola koşarken sol elinle numpad'den 4'e basacaksın böylece mouseu çantana götürdüğünde karakterin koşmaya devam edecek potu içeceksin.

dostum sphere emekçiler hardcore oyuncuların platformudur.
Mesaj tarihi:
olm ne zevkliydi lan atlara binilir silahlar çekilir potlar bandajlar zehirler sürülür aksiyona dalinip 1 shot yenilince ağlanırdı ah ah. ben pek pvpden anlamam ama arada gelip 2 corp por atasim var :D
  • Yeni Oluştur...