Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 garanti güzel baya bu konuda havale/eft 0 ücret ödüyorum şube internet farketmiyor döviz havale/eft olayıda gayet makul 0-20000 €/£/$ 40tl ücret alıyorlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kuveyt türk e gidin beleş her şey eft, havale ücretsiz, hesap işletim yok, kk dan ücret almıyolar. tavsiye ederim. ama işte katılım bankası fazla atm si yok. ben her işimi netten çözerim derseniz ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bunu arada kullanıyordum onlarda para 1 gün dursa geçiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 @seagle http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27047958.asp hurriyet said: - Vatandaşın, en çok şikayet ettiği konulardan biri de kredi çektiği bankaya taksitlerini ödemesi için açılan hesaptan 'hesap işletim ücreti' alınmasıydı. İşte taslak, 'belirli süreli kredi sözleşmesine ilişkin bir hesap açılması ve bu hesaptan sadece kredi ile ilgili işlemler yapılması durumunda, finansal tüketiciden bu hesaba ilişkin herhangi bir ad altında ücret veya masraf' talep edilemeyeceğini hükme bağlıyor. Ayrıca bu hesabın, tüketicinin yazılı talebi olmaması halinde, kendiliğinden kapanmasını öngörüyor. @rerore 123123 tane hesap açtığın zaman her hesap için ayrıca işletim ücreti kesilebilir. döviz ve altın hesapları dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 İş Bankası eskiden havaleden almıyordu hatta EFT'yi İş Cep üzerinden yaparsanız onda da güzellik yapıyordu. Yurt dışında çok daha farklı ancak burada bankalar kesebildiği her işlemden ücret almaya bakıyorlar ki zaten bankaların karlarına baktığınızda açıkça gözlemleyebilirsiniz. Hesap işletim ücreti ve kredi kartı aidatları zaten başlı başına uçmuş gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bu ücretler yüzünden kredi kartlarını kapattım , hesapları da enparaya taşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 World bonus paraf kredi kartim var. 4 farkli bankada hessbkm var 1 tl bile para vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Rerore said: hiç bir işlem yapmassan bir şey kesemiyorlar ama ayrıca 3 ayda bir alıyorlar son olarak hesapla ilgili hiçbir şey yapmassan neyi işletmiş oluyorlar Abi, HİM senin o hesabı açık tuttuğun için senden alınan baz ücret. O hesapta ne kadar tuttuğun, ne kadarlık işlem yaptığından fln bağıntısız fix bir şey. Hesapta para yoksa sana borç yazamıyor ve alamıyor ama bir kenarda topluyor borcunu. Yatırdığında para görünce çekiyor işte. Öyle "bişey yapmazsan ne işletmesi" gibi bir durum yok. Hesabın açık kalması yani "işlemesi" ücreti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 aradılar ne kestiysek iade ediyoruz dediler ben de hesaptan parayı çekeyim bari karşılıksız kalmasın iyilikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Enpara'ya yurtdisindan gecebilirmiyiz? Isbankasi kullaniyorum bende her yil 100-150 lira geciriyolar havadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 lan 30 yil oncesinin dosya arsiv iscilik masraflari nerde simdinin iki kilobytelik yer kaplayan transactionun maliyeti nerde bankalar bildigin dudukluyor, su bitcoin isine nufuzlu biri el ataydi bankalarin kokune kibrit suyu dokmustu, simdi dolar kadar paypal kadar gecerli olmustu alet ha yalniz tr deki bankacilik sistemi ve altyapisi baya baya iyi ve gelismis duzeyde, ama sacma sapan islem ucretleri falan var konsolosluk icin belge istiyorsun iki satir yazacagi seye 35 lira istiyor gunluk kazandigi para 40 lira olan memur dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 5 yıldır akbank kullanıyorum, havale ücreti yok. Ülkemizde yalan söylemek kolay olduğu için sana yalan söylenmiş durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 DoruK said: iki satir yazacagi seye 35 lira istiyor gunluk kazandigi para 40 lira olan memur dsfsd açık ara en saçma sapan yazı şu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bence en sacma olani senin yazdigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bana bankanın aldığı ücret ile banka çalışanının kazancı arasındaki düzgün mantıksal bağı söylesen ya madem? Ne alakası var adamın işyerinin "bunu alacaksın" dediği ücret ile orada çalışan insanın aldığı paranın? Töbe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 DoruK said: bence en sacma olani senin yazdigin öm gitsin diye de şu troll mesajını alıntılayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Dworgian said: Bana bankanın aldığı ücret ile banka çalışanının kazancı arasındaki düzgün mantıksal bağı söylesen ya madem? Ne alakası var adamın işyerinin "bunu alacaksın" dediği ücret ile orada çalışan insanın aldığı paranın? Töbe ya niye şubenin yaptığı kardan para dağıtılmıyor mu? gerçi müdürün insiyatifindeydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 elma said: 5 yıldır akbank kullanıyorum, havale ücreti yok. Ülkemizde yalan söylemek kolay olduğu için sana yalan söylenmiş durum bu. nasıl yok, nereye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Feamer said: elma said: 5 yıldır akbank kullanıyorum, havale ücreti yok. Ülkemizde yalan söylemek kolay olduğu için sana yalan söylenmiş durum bu. nasıl yok, nereye yok hiç olmadı, ayda 5-10 kez kullanıyorum. Öyle ekstra bi kampanyaya başvurmadım ya da banka bana kıyak geçmedi, hesabı açtırdığımdan beri default böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arife tarifede mi yok, ayrıca sadece havale dimi, eft yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 abi havaleden ücret alan banka mı var zaten? arife tarife bizim şirket hesabında var, ilk 10 eft de galiba ücret almıyor sonrasında 3,75 tl eft masrafı. havale hep ücretsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 arife tarife de zaten parasını alıyor havalenin, üstelik onunda bir limiti var onu aşınca havaleye de para alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Feamer said: niye şubenin yaptığı kardan para dağıtılmıyor mu? gerçi müdürün insiyatifindeydi? Keşke ya asdjkasldjas :D Hani ayrıca hiç bir şekilde "işlemden ücret almama yetkisi" yok memurda. Memur sadece bankanın eli kolu gibi işte. Vücut ne derse onu yapıo. Yani memuru, gişe görevlisini fln suçlamanın manası yok. Ayrıca düz düşünüyorum, 3 paraya çalışıp geçinmeye kasan insana sen "aldığın ücretlerden yüzde hede sana gelecek" desen, ağlarsınız ya asdhasjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yok ya şube karı veriliyor diye biliyorum hatta bizim müdür anca bize yemek verdi falan diye dertyanılmışlığım bile var ama belki değişmiştir, 2 sene falan oldu... diğer taraftan, insanlar bankların ticaret hane olduklarını unutuyorlar, üstüne pazarlık yapama acizliği de eklenince ortaya bu çıkıyor. adam yarı mamul alacak üretim yapacak, ya bu sefer almasan, bilmem ne olmasa, komşuyuz burada, bi yardım edin iş yapmaya çalışıyoruz kafasında, pazarlık yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Şube müdürleri, kendi şubelerinin işlemleri karşılığı prim alıyordur doğru. HER ÇALIŞAN alıyor diye düşünmek yanlış. Anca yemek olur işte daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar