Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ben açık konuşayım, zaten 3 kuruş kasabiliyorken kendime ev almadan veremem para. Eh kendime ev alınca gerisi feda olsun da, o zamana kadar "sen önce kendine ev aldın bizi iplemedin" denecekse kaleye friend edilmemem fln problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 akjdhaksxjasjhdgasdas aboooww konu dha şimdiden buralara geldiyse gege beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şu kafadan bir ayrıl istersen ama, 1.5milyon veren tilide senin yanında savaşıcak, 5k golda 90'lık reg alıp ben öldüğümde bana verecek olan sende bizim yanımızda savaşıcaksın kim takar kimin ne kadar verdiğini allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 yok abi geçen gün benzer bir diyalog oldu da ondan dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 dworgian tam bir huysuz ev arkadaşı abi. tam olay adamı vukuat insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kimin kac para verdiği ne yaptığı umurunda olan var mı cidden lise bebesi gibi verebilen verir veremiyen canı sağolsun demedik mi zaten baştan. öyle olsa zaten tutup ev alıp patideki herkese key dağıtmazdım. hatta aldıgım evi bile catzeye verdim. Mesela vermesem 600k daha koyardım guild kasasına bunları hiç tartışmıyalım bile ayıp. Alt tarafı pikselli oyun yapmayın böyle şeyler benim olan herşey sizindir koçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 chrome oynuyor musun abi? oynamıyorsan germe ortamı bi ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 arkadaşlar, ortamı germek için demedim. böyle bir diyalog duyunca ben de sizin gibi "önemli mi abi bu" diye düşünüp sustum. şimdi dile getirdim ileride problem olmasın saçma sapan diye. neyse benim arızalı oluşumdur sorun kapatalım konuyu. edit: normalde de alıngan bir adamımdır doğruya doğru. kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 gerilmeyin len :) chromu banlayin burdna haha. trolluyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Guild açıldığında içine studdet set, mage robe, reg crystaller, bandajlar ve kegler benden gelicek. Hepimize yeterli kadar depolamaya başlıcam bu akşam da bi 300k civarı para vereyim ondan sonra bunları doldurmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Balık tutan arkadaşlardan da pişmiş balıklarının bir kaç saatlik stoğunu bekliyorum malum charlar açlıktan ölüyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 abi guildin adını büyük harflerle VAYAK koyarsanız kimse zaten aa vayak lan bunlar der geçer çözemezler olayı yani o yüzden vayak bence olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 guild parasını kime veriyorsak vesper bank'a gelme şansı var mı? pazar akşamına kadar yokum aktif olarak, ancak makro falan. parayı vereyim ki bir işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben minoc bank'tayım ve vesper'a nasıl geleceğimi bilmiyorum lol. parayı nolax topluyor ama mumble'da değil afk herhalde. ben aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 vesper banktayım ve mumvledayım afk değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 *ayakkabı kutusunu saklar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 minoca geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 keep ve castle konusu. atlamayın! http://forum.paticik.com/read.php?13,7378915 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hala kurulmadı mı lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 nolax para begenmıyor yok kumbara yok kumbaraya koy yok onu cek yap yok swift yap bu yüzden gecikiyor bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 ben çek verince çok sevdi sistemi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 check iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 8,5m toplandı 700k eksiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Son 700k hadi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bence artık guildin ismi başkanı ve yeri sorularını sorabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar