Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kubat damage için yardım parası v.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben açık konuşayım, zaten 3 kuruş kasabiliyorken kendime ev almadan veremem para. Eh kendime ev alınca gerisi feda olsun da, o zamana kadar "sen önce kendine ev aldın bizi iplemedin" denecekse kaleye friend edilmemem fln problem olmaz.
Mesaj tarihi:
şu kafadan bir ayrıl istersen ama, 1.5milyon veren tilide senin yanında savaşıcak, 5k golda 90'lık reg alıp ben öldüğümde bana verecek olan sende bizim yanımızda savaşıcaksın kim takar kimin ne kadar verdiğini allah aşkına?
Mesaj tarihi:
kimin kac para verdiği ne yaptığı umurunda olan var mı cidden lise bebesi gibi verebilen verir veremiyen canı sağolsun demedik mi zaten baştan. öyle olsa zaten tutup ev alıp patideki herkese key dağıtmazdım. hatta aldıgım evi bile catzeye verdim. Mesela vermesem 600k daha koyardım guild kasasına bunları hiç tartışmıyalım bile ayıp. Alt tarafı pikselli oyun yapmayın böyle şeyler benim olan herşey sizindir koçlar.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, ortamı germek için demedim. böyle bir diyalog duyunca ben de sizin gibi "önemli mi abi bu" diye düşünüp sustum. şimdi dile getirdim ileride problem olmasın saçma sapan diye. neyse benim arızalı oluşumdur sorun kapatalım konuyu.

edit: normalde de alıngan bir adamımdır doğruya doğru. kusura bakmayın
Mesaj tarihi:
Guild açıldığında içine studdet set, mage robe, reg crystaller, bandajlar ve kegler benden gelicek.
Hepimize yeterli kadar depolamaya başlıcam bu akşam da bi 300k civarı para vereyim ondan sonra bunları doldurmaya çalışıcam.
  • Yeni Oluştur...