Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kubat damage için yardım parası v.1

Llama

Öne çıkan mesajlar

bence çok sorun değil, bizim de etrafına ev koyabileceğimiz geniş bir yer olsun yeter.

sonuçta biz o şehiri base of operation için kullanıcaz.

açacaz gatei 10-15 kişi dalacaz bi yere deli gibi aksiyon yapacaz. e bi yerden sonra insanları kestikçe ismimiz duyulcak. Bizim şehirin nerde olduunu falna öğrenecek birileri. Onlar da orayı marklıcak gelmeye çalışcak vs.

yani biz ses yapmaya başladıktan sonra istersen dünyanın en alakasız yerinde ol yine bir şekilde düşmanlar gelecektir.

illa koşarak gitmiyorsun ki bir rune a bakar.
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bugun kaleyi oraya kuralimki kurtulalim su kale isinden yani. pati town un ilk temellerini atalim ztn hateri cok bu forumun yanilmiosam. kime sorsam paticiktenmisin diye adamlar isim olmaz dio artk nasil trollediyseniz herifler nefret edio burdan. town yaptigimiz zaman su per eglence cikar:)
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

eski metalonun kurulu oldugu yeri alalim derim. oraya kurulduktan sonra orda evi olan yabancilarida gangledikten sonra yavas yavas sehrimizi olstururuz.

katiliyorum ya order/chaos muhabbetinde minocun dibinde olmakta guzel olur

minoc ust madenlere yerleselim direkt, bosverin adayi vadiyi :) basma basilma muhabbeti cok oluyor orda aksiyon tavan yapar
Sosyal ağlarda paylaş

basma basılma mevzusunda uzuluruz muhtemelen, oyundan sogur bırakırsınız benden soylemesi. nereye kurarsan kur baskın olacaktır ama minoc madenin ust taraflarında egemenlik kurma sansın cok zor. oyuna 10 sene sonra baslayıp da yarım yamalak oynayan pati tayfasından action konusunda bir sey beklemeyin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ev sisteminden şikayetciyim ya, o kadar yıl UO'daki housing diye ağladık keşke başka oyunlarda da olsa dedik. eskiden ne güzel bucs'da falan aksiyon olurdu. şimdi pk şehirlerine gidiyorum bir tek insan yok. herkes vendordan malları eve depoluyor, evde yaşıyor. ancak dungeon da falan ganklersen gankliyorsun işte. bu yani. eskiden böyle değildi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...