HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bende aksam mazeretliyim giremicem ne yazikki.bugun paydos ama yarin friday night feveri ekip uo hype a kaptirip hakkini vericem insallah. vakit yoq ak oynunu oynicak ya gunde 3 saatle ben nasil para kasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bence çok sorun değil, bizim de etrafına ev koyabileceğimiz geniş bir yer olsun yeter. sonuçta biz o şehiri base of operation için kullanıcaz. açacaz gatei 10-15 kişi dalacaz bi yere deli gibi aksiyon yapacaz. e bi yerden sonra insanları kestikçe ismimiz duyulcak. Bizim şehirin nerde olduunu falna öğrenecek birileri. Onlar da orayı marklıcak gelmeye çalışcak vs. yani biz ses yapmaya başladıktan sonra istersen dünyanın en alakasız yerinde ol yine bir şekilde düşmanlar gelecektir. illa koşarak gitmiyorsun ki bir rune a bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mortise katiliyorum genis genis ferah ferah hatta manzarali olsun zaten millet bizi kesmek icin bizim kaleyi bizden fazla kullanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 eski metalonun kurulu oldugu yeri alalim derim. oraya kurulduktan sonra orda evi olan yabancilarida gangledikten sonra yavas yavas sehrimizi olstururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hatta bugun kaleyi oraya kuralimki kurtulalim su kale isinden yani. pati town un ilk temellerini atalim ztn hateri cok bu forumun yanilmiosam. kime sorsam paticiktenmisin diye adamlar isim olmaz dio artk nasil trollediyseniz herifler nefret edio burdan. town yaptigimiz zaman su per eglence cikar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 marble island'a ev kurulamıyor. marklanabiliyor ama. bilgilendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 HotLine said: eski metalonun kurulu oldugu yeri alalim derim. oraya kurulduktan sonra orda evi olan yabancilarida gangledikten sonra yavas yavas sehrimizi olstururuz. katiliyorum ya order/chaos muhabbetinde minocun dibinde olmakta guzel olur minoc ust madenlere yerleselim direkt, bosverin adayi vadiyi :) basma basilma muhabbeti cok oluyor orda aksiyon tavan yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 basma basılma mevzusunda uzuluruz muhtemelen, oyundan sogur bırakırsınız benden soylemesi. nereye kurarsan kur baskın olacaktır ama minoc madenin ust taraflarında egemenlik kurma sansın cok zor. oyuna 10 sene sonra baslayıp da yarım yamalak oynayan pati tayfasından action konusunda bir sey beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi surda dusuk pingle full karakterlerle bunu denememekde dandik olmazmi, kaldiki ipy falan diyenler vardi birde :) ama bana fark etmiyor secim sizi, sadece absurd otesi izole bir yerede koymayin sunu. en azindan hic yoksa bi dungeona yakin olsun deceit e koyulabiliyormu buzun ustune , bakan oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben ev sisteminden şikayetciyim ya, o kadar yıl UO'daki housing diye ağladık keşke başka oyunlarda da olsa dedik. eskiden ne güzel bucs'da falan aksiyon olurdu. şimdi pk şehirlerine gidiyorum bir tek insan yok. herkes vendordan malları eve depoluyor, evde yaşıyor. ancak dungeon da falan ganklersen gankliyorsun işte. bu yani. eskiden böyle değildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 onlineım para verecek olanlar mumblea gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 mumblea nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Voys said: mumblea nerede hehehehe sanırım epic fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Voys said: mumblea nerede tititit mumble ts gibi konuşmalı çetleşmeli program =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ortasında rahatça durabileceğimiz bir kale almıyormuyuz zaten ? Basılırsa basılsın, aksiyon olur. Ama ölmeden craft yapacaklar kalenin ortasında takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Voys said: mumblea nerede .mumble pati yaz oradan uo yu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi kale ve guild alımı bittikten sonra herkes kendi evlerini de satin almaya başlıcak kritik noktalarda birer ikişer evlerimiz oldu mu tamam işte minoc bucs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 O NE OLM KIZ GİBİ CHAT TE Mİ TAKILIOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Biz konuşuyoruz direk, yazmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 mumble için ip hede filan versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1.5m versem bugün kurar mıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hamuğa bile koruz yeter ki para verin sdfsdf ben az verdim ya kasamadım bugün hani veriyoruz diyenler naptılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 verin lan para verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 YENiAY 500k PYREX 95k RAİDEN 100k ZABİ 800k OZOMATLİ 79k HALİNDA 250k ALAKE 300k DRAKONİEL 200k TEKE 200k NOLAX 500k TİLİ 1500k TOPLAM 4524k hade beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Parayı ayakkabı kutusunda saklayın mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar