Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Metalon nostaljisi hep bunlar Gökhan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 HocaEfendi said: haritayı ekliyorum. Uo Map Britin sağ üst tarafında Compassion yazan yerde uygun kale falan için. yada Destardın hemen altındaki yeşil bataklık gibi alan. yada Deceit adasına kurduruyorlarsa karlar üstüne olabilir. Hocam diğerlerine birşey demiyorum bataklık adamın içini darlar. Benim bildiğim en fAArah ve huzur verici yer Trinsic, kurulabilecek alanı işaretledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bende sıkıştırsınlar istiyorum. Toplaşsınlar bizi bassınlar, biz toplaşalım onları basalım. Nerede kurulduğun önemi yok her türlü baskın yiyeceksin ama o vadi gibi bir yere kapak atarsan "herifler tüm vaidyi kapamışlar amk" diye adımız çıkar. Ayrıca tüm çevresinde mine da yapılabiliyor rahat olur isteyenler için. Bir kaç pk da gelip rahatsız edemez. Yarın bir gün aramızı staff ile iyi tutarsak 2 tane çit çekmemize izin verseler tüm vadiyi yabancı binalarada kapatmış oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 xhi said: bu haritayı nerden açıyoruz hacu http://wiki.game-master.net/map/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 son durum ne kenks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3m toplandi 5eksigimiz var pamuk eller cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ee nerdesiniz paracilar hadi pamuk eller cebe!! nolaxi bulun paralari sokulun:) aksama su kale isinden kurtulalim ayrica 10 online lzm sdce kale ile bitmio heehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Inscriptionı kastım, Magery kasacak biraz para toparlayıp Res scroll yazacak kadar da Magery kasayım, ben de başlarım para basmaya. 25 mb ram yiyiyor garibim, herhangi bir şey yaparken arkada açık durmasında bir sıkıntı görmüyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bir ada vardı kale kurmalık küçük. kale artı - minik evler kuruluyordu tam guild ocağı görüntüsü bence gemi ile oraya seyahat edip marklayın tam olarak neredeydi hatırlamıyorum jhelom ile fire dungeon arasında ki rota da mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aa bak ada bulursak kral olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 marble i doldurmuslarmidir marble islanda bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Olm surekli post atip ozendirmeyin la, her gordugumde uo yukleme istegim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Marble island ilk kapılan ada oluyor konumu iyi onun ama kuytularda adalar çok iyi, spawn olmayan bir ada varsa direk kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Spawn olmayan yerde olmasının ne anlamı var? Spawnlara yakın olması daha iyi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Silphatos said: Olm surekli post atip ozendirmeyin la, her gordugumde uo yukleme istegim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 benim verceğim minimum 1m i ısrarla dahil etmiyosunuz hesaba neden izole kuruluyoruz? bu işin zevki basmak basılmak koşturmak değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 e gel ver olm verdinde senin paran burada geçmez mi dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sdfadsds paraları bi kasada falan topladınız mı ki? ben sadece yazıyoruz şimdilik sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Spawna yakın olursa millet markladığı için zırt pırt gruplar gelir zamanında öyle bir olay yapmıştık tamam guild olarak kalabalıksın iyi güzel ama spawnı kontrol etmek için rastgele bir geliyorlar direk sıcak çatışmanın içindesin brit köprünün üstüne ev kurmaya benziyor, tek kişi de gelip kontrol etmiyor genelde nebula gibi serverlerde spawnları ciddi zor yaptıkları için mecburi 3 kişi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yok 3m topladık benim kasada şimdi çıkacam 4gibi falan gelirim dürterim seni mumbleda olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 4m daha cikin gencler hadi pls. parababalari Nolax i bulun ve kafasina Make IT RAIN diip atin goldlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben şimdi ilk taksidi ödicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben de anca başlayabildim kasmaya, daha yeni 100k'ya ulaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ya bu akşam mecra partisi var gitmeyip eve dönüp UO oynamak istiyorum. fakat bu çok yanlış bişey of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aynen giden gelen olan yere koyun guildi. boş mekanda ne işimize yarayacak. bu saatten sonra set giyip brit bankta artislik yapacak değiliz. tamamen aksiyon için oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar