Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet estonyayı tartışıyoruz eğitim bölümünü ziğleyen yok çünkü 5 gündür. akar mıyz estonyaya? en son şu link geldi https://eksisozluk.com/estonyali-kizlar--3613801 bi kaç vidyo izledim de öyle epic görmedim. hayatında kız görmemiş yeto fag biri mi yazdı acaba onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tallinn guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yas kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bir insan günde 20 kere birilerini yeto ve fag olmakla itham ediyorsa kendisinin en ağır yeto ve fag olduğunu düşünüyorum. hatalıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya bi sie hadi @Fistan sonuna sincap ekle lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kadınları finler gibi karakteristik ve güzel yüz hatlarına sahipken, erkeklerinin çocuksu ve komik tipli olması. arada şöyle yarı tanrılar da çıkıyor gerçi, hakkını yemeyelim. http://www.upload.ee/image/1613847/1.jpg adam şuna yarı tanrı demiş geçen burdan biri güzel kızlarla konuşamıyorum falan dedi o kafalarda olabilirler yani o yüzden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gogus killarini kesicem ben de nasi yapiyim sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 no pain no gain diyip ağda sfd ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bayramda 10 gün tallinn'de kaldım, arkadaşlarım yüksek lisans yapıyor.her türlü sorunu cevaplayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 beyler konu estonya bisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 benjani said: bayramda 10 gün tallinn'de kaldım, arkadaşlarım yüksek lisans yapıyor.her türlü sorunu cevaplayabilirim. broleague mesaj atıyorum ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 clublardaa filan sürekli konuşmaya ya da dans edelim mi filan diye geliyorlar kendileri, ayrıca güzeller baya.cidden yaşam sıkıntıları yok, o yüzden eğlenmesini biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 agda acisina dayanirim da kim yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bence killerın pipisi düşmüş ya, ağda mağda bişiler diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Killer said: ya bi sie hadi das dus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar