Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Holy said:

Dworgian said:

Lyv said:

peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha.
- cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm

sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin.

gibi
Sevdiğin kadın ile hayatını geçirmek istemiyorsan devam etmek mantıksız.

Friends with benefits olur ondan, ilişki olmaz.

herşeyi yaşadığınızı sanıp böyle ahkam kesmenize bayılıyorum

bir gün aslında evlenmek istemeyeceğinizi bildiğiniz birine aşık olur ve kopamazsanız nickimi hatırlarsınız.

ha çoktan evlendiniz ise Allah mutlu etsin tabii :)

edit: typo

hah o zaman ne yapiyormusuz? ask ile sevgiyi karistirmiyormusuz.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Lyv said:

abi saygisizlik etmek istemem ama bu konuyla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. "iliski" diyebilmemiz icin iki tarafin birbiriyle iletisime gecmeye devam etmesi gerekir.

Şöyle ki seviyorum dediğim 2 kızdan biridir kendisi, birisini sevince gözün bir daha yanında olamayacak bile olsa başkasına pek bakmıyor işte. Uzaktaki olan kızı seviyorum ülen diyebilecek kadar sevseydi okuldaki kız friendzonedan yakına sokulamazdı.

yahu gorusemiyorlarmis bile diyorum. bu durumda gercek bir iliski deneyimlediklerinden supheliyim. 5 ay internet sohbetiyle birini ne kadar iyi taniyabilirsin, gozlemleyebilirsin?

denemeden de bilemicek neyin ne oldugunu. bilemedigiyle kalirsa aklinin bi kosesini kemirip durabilir. bunlar olasi karsisina cikabilecek sorunlar. deger vermiyor olsa zaten gelip burada konusunu acmaz adam. hayatlarinin farkli yonlere gitmesinden korkuyor. bu durumda yapacaklari sey bir araya gelmenin yolunu bulup denemek. olmuyorsa da olmuyordur arkadasim aaaaaAAAA

benim onerim saglikli bir iliski yasamak isteyenlere. aklini birden fazla kisi mesgul ediyorsa ortada sagliksiz bir durum var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

hah o zaman ne yapiyormusuz? ask ile sevgiyi karistirmiyormusuz.

bence senin yaptıgın gibi genellemiomuşuz

niye sevgi kavramını senin anladıgın gibi anlamak zorundayız?

sevmek = evlenecek kadar sevmek olmak zorunda mı?

kalıplaştırmasanıza abi bu tip şeyleri.

benim ilk sevdiğim kadın benim hayatım için en yanlış insandı. bunu ilişkiyi yaşarken de binlerce defa gördüm ama kopamadım. bile bile yaşadım yani. mantığımı kapattım gitti. bir noktada o sevgi bitebilir bunu anlamak bu kadar zor mu?

sevdiğim zaman 1 kere ve ölümüne severim gibi romantik film cümleleriyle gelmeyin bana. hayat romantik filmlerden çok daha kaotik bi kere

edit: şu anda da (yaşadığım onca güzel ve kötü ilişkiden sonra), en doğru olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim insanla birlikteyim 2 buçuk senedir. çok şükür cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse dedi mi demedi mi bilmiyorum.

Oslolu hatun daha kıymet bilir bi tip olabilir , bunun garantisi yok tabii.

Türkiyede ki naparsan yap kezban , garanti günde 1.3 trip ortalamayla oynuyorlar.

Osloludan çok sık trip yemiyosan kafan rahatsa çok dırdırı yoksa daha iyi seçenek gibi , türk kızı canlarım benim çok severim ama malesef kezbanlar , oslolu türk bile olsa bi oslu etkisi vardır bi avrupa gezmişliğinin etkisi vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sevmeden evlenmezki kimse
kim diyo onu goremedim ben

abi ben dedim ki "evlenecek kadar sevmiyorsun demek ki"

onun üzerine "evlenecek kadar sevmiyorsan sevmiyorsundur" yorumu yapıldı

ben de sevmenin evlenmek istemekten bağımsız oldugunu, insanın evlenmek istemeyeceği birini de sevebileceğini söyledim. bunu yaşadım da söyledim ama olmazmış öyle şey
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sevmeden evlenmezki kimse
kim diyo onu goremedim ben

Dworgian said:

evlenebilecek kadar seviosa evlensin tabii o ayrı. ama o kadar sevmio belli işte

Dworgian said:

Lyv said:

peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha.
- cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm

sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin.

gibi

abi kafasi karisik genckiz gibisiniz. atmiyom lan post most

TOPIK SAHIBI DE BUYUK MEMESI OLANLA EVLENSIN BENCE. bye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...