imamizer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yav said: erdemlerini bi kenara bırak bu kadar genç yaşta herangi bir erdemi hak edecek bir kız yok bu zamanda, çok duyuyorum çok görüyorum bizzat yaşadım. imzalık. ama değiştirmeye üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: Holy said: Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibiSevdiğin kadın ile hayatını geçirmek istemiyorsan devam etmek mantıksız. Friends with benefits olur ondan, ilişki olmaz. herşeyi yaşadığınızı sanıp böyle ahkam kesmenize bayılıyorum bir gün aslında evlenmek istemeyeceğinizi bildiğiniz birine aşık olur ve kopamazsanız nickimi hatırlarsınız. ha çoktan evlendiniz ise Allah mutlu etsin tabii :) edit: typo hah o zaman ne yapiyormusuz? ask ile sevgiyi karistirmiyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yıldız tilbe iki kadın bir adam dinle dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 kaç yaşında eleman ya bu arada o belirleyici olur tavsiyelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 wastyrx said: Lyv said: abi saygisizlik etmek istemem ama bu konuyla bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. "iliski" diyebilmemiz icin iki tarafin birbiriyle iletisime gecmeye devam etmesi gerekir. Şöyle ki seviyorum dediğim 2 kızdan biridir kendisi, birisini sevince gözün bir daha yanında olamayacak bile olsa başkasına pek bakmıyor işte. Uzaktaki olan kızı seviyorum ülen diyebilecek kadar sevseydi okuldaki kız friendzonedan yakına sokulamazdı. yahu gorusemiyorlarmis bile diyorum. bu durumda gercek bir iliski deneyimlediklerinden supheliyim. 5 ay internet sohbetiyle birini ne kadar iyi taniyabilirsin, gozlemleyebilirsin? denemeden de bilemicek neyin ne oldugunu. bilemedigiyle kalirsa aklinin bi kosesini kemirip durabilir. bunlar olasi karsisina cikabilecek sorunlar. deger vermiyor olsa zaten gelip burada konusunu acmaz adam. hayatlarinin farkli yonlere gitmesinden korkuyor. bu durumda yapacaklari sey bir araya gelmenin yolunu bulup denemek. olmuyorsa da olmuyordur arkadasim aaaaaAAAA benim onerim saglikli bir iliski yasamak isteyenlere. aklini birden fazla kisi mesgul ediyorsa ortada sagliksiz bir durum var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bence yukarıda ki haksız sen 2. hatunla devam et ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 anladigim kadari ile yasadiklariniz yuzunden bitiremiyorsun oslo daki ile soruyu soyle dusun gecmis yasadiklarin bir gelecek yansitiyor mu sana yoksa suanda hissettiklerin mi agir basiyor daha farkli bakmak gerekirse risk/ödül olarak degerlendir basarabilirsen her zaman en iyisi budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 wastyrx said: Bence lyv haksız sen 2. hatunla devam et ahaha 2. hatun (boyle denmesi gercekten fenaymis) ile devam edecekse de iliskisini gorunurde degil kafasinda bitirdiginden emin olmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Biz de 17 yasindayken ikilemde kalabiliyoduk, Adidas questra mi yoksa mikasa allstar mi diye. Itinayla her sayfaya baktim biri de cikip "derdini ... Cem uzan dememis" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Esh said: Senko demişti galiba da herkesin derdi kendine büyük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ben evlenilecek kizi sevmiyorum evlenilmeyeceklerin hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 o kadar ciddi yazdım artık biraz trolleyebilirim hany Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oslo'lu deplasmana gidince iç sahada bölümdeki hatunla takıl abi win-win sevince üzülüyosun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: hah o zaman ne yapiyormusuz? ask ile sevgiyi karistirmiyormusuz. bence senin yaptıgın gibi genellemiomuşuz niye sevgi kavramını senin anladıgın gibi anlamak zorundayız? sevmek = evlenecek kadar sevmek olmak zorunda mı? kalıplaştırmasanıza abi bu tip şeyleri. benim ilk sevdiğim kadın benim hayatım için en yanlış insandı. bunu ilişkiyi yaşarken de binlerce defa gördüm ama kopamadım. bile bile yaşadım yani. mantığımı kapattım gitti. bir noktada o sevgi bitebilir bunu anlamak bu kadar zor mu? sevdiğim zaman 1 kere ve ölümüne severim gibi romantik film cümleleriyle gelmeyin bana. hayat romantik filmlerden çok daha kaotik bi kere edit: şu anda da (yaşadığım onca güzel ve kötü ilişkiden sonra), en doğru olduğunu düşündüğüm ve hissettiğim insanla birlikteyim 2 buçuk senedir. çok şükür cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Kimse dedi mi demedi mi bilmiyorum. Oslolu hatun daha kıymet bilir bi tip olabilir , bunun garantisi yok tabii. Türkiyede ki naparsan yap kezban , garanti günde 1.3 trip ortalamayla oynuyorlar. Osloludan çok sık trip yemiyosan kafan rahatsa çok dırdırı yoksa daha iyi seçenek gibi , türk kızı canlarım benim çok severim ama malesef kezbanlar , oslolu türk bile olsa bi oslu etkisi vardır bi avrupa gezmişliğinin etkisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sino kac kere evlendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 long distance olmaz yakındakine yuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 takilin arkadaslar. asgari ucret karilarinizla mutlu mesut takilin. sevmeden evlenin. evlenecek kadar sevmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sevmeden evlenmezki kimse kim diyo onu goremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lyv saçma sapan yorumlarda üstüne yok. hayat bir fomüle bağlı ve belirli dengelerden oluşmaz kardeşim. sen esas devam et kendi engellerin içerisinde yaşayıp kalıplar halinde düşünmeye. sevgiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lyv'in sevdigi oglan memura kacmis heralde. laflara bak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Fistan said: sevmeden evlenmezki kimse kim diyo onu goremedim ben abi ben dedim ki "evlenecek kadar sevmiyorsun demek ki" onun üzerine "evlenecek kadar sevmiyorsan sevmiyorsundur" yorumu yapıldı ben de sevmenin evlenmek istemekten bağımsız oldugunu, insanın evlenmek istemeyeceği birini de sevebileceğini söyledim. bunu yaşadım da söyledim ama olmazmış öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lvy 27-32 aralığında olsa gerek. beyaz atlı prensini bekliyor. beyaz 3 kapı range rover evoque a da hayır demez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 lyv kız mı. ok anladım şimdi mantıksızlığın sebebini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Fistan said: sevmeden evlenmezki kimse kim diyo onu goremedim ben Dworgian said: evlenebilecek kadar seviosa evlensin tabii o ayrı. ama o kadar sevmio belli işte Dworgian said: Lyv said: peki evlenmeyecek kadar sevmek nedir abi ahaha. - cnm seni evlenmeyecek kadar ck svyrm sevmek kavramı mantık ile ilişkisiz, ama mantığını devreye soktuğunda aslında sevdiğin kadının evlenmek istediğin kadın olmadığını anlayabilirsin. gibi abi kafasi karisik genckiz gibisiniz. atmiyom lan post most TOPIK SAHIBI DE BUYUK MEMESI OLANLA EVLENSIN BENCE. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar