bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: bingildak said: bir şey sorucam, necro deneyen var mı? castte elindekini bırakıyor mu ve armorlu cast oluyor mu? armorlu cast olursa çok op olmaz mı? direk necro mf açar herkes bilmiyorum işte soruyorum bende asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bir de arkadaşlar bu ev anahtarı işini nasıl yapmalı? ev sahibinde anahtar oluyor ama kopyalamak için 60 tinker istiyor? ev sahibinde tinker yoksa eve kimse giremiyor mu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ev sahibi sana anahtarı veremiyor mu abi öyle komik şey mi olur :D bag bind my anahtar asdlskajd edit: bende ya 30 ya 50 tinker var, anahtar yapılabilir görünüo, hatta yapıyorum, malzeme de gidio ama anahtara tıklayınca yok oluo. olayı ne bunun bug mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi bir tane master key veriyor evi kurduğunda normal onu kopyalayabiliyor olman lazım, denedim 60 tinkerin gerekiyor dedi. ee karakter de tinkering yok, nasıl yapıyoruz?, dün bu arada bir admin evle ilgili yardım etti, beklediğimden çok daha iyi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: 15 dk da 4bin balık dilimi hazırlıyorum şu an onu hesapladım. 4bin balık dilimi pişirilmiş şekilde 16k yapar 25 saatte tek balıkçı ile sorun olmazsa 1.6 m kasıyorsunuz. 4 balıkçı açık . 1.6m x 4 = 6.4m yarına sorun olmazsa elinizde. hocam nasıl durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: abi bir tane master key veriyor evi kurduğunda normal onu kopyalayabiliyor olman lazım, denedim 60 tinkerin gerekiyor dedi. ee karakter de tinkering yok, nasıl yapıyoruz?, dün bu arada bir admin evle ilgili yardım etti, beklediğimden çok daha iyi çıktı yok şunu diyorum, anahtarı çantanda hareket ettirip normal bir item gibi birine verebiliyor isen ve o kişide tinkering varsa kopyalayamaz mı? sadece ev sahibinde mi var kopyalama yetkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yani evin anahtarını bilmediğin bir adama vermek ne kadar mantıklı ki sistem olarak? adama verdin, ekstradan bir kopya kendine çıkardı? eve istediği gibi girip çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi paranoyak mısın. bildiğin bir adama ver alla alla :D kale alacağız diye milyonları verices "bir adam" a. guild kursun diye başka birine. tek tabanca takılırım hacı ben, arkadaşım da olsa vermem anahtar diyorsan al 2. acc, sadece tinker kas, anahtar gerektiğinde 2 client gir takıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi herkes forumca mı oynuyor oyunu genel itibariyle dedim yoksa ben kendim yapar veya bizden birine yaptırırım. sistem itibariyle saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bu arada sabah baya bandaj topladım vendorlardan, daha ilk 600 tane bitmeden 60'i geçti healing. isteyen gelip alabilir kasadan kullanmalık, hatta dövdüğüm dummy var onun üzerinde kullanabilir de. cove'un orada hemen ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 aslında değil. sen gerçek hayatta anahtarını kendin mi kopyalıyorsun yoksa bir "anahtarcı" mı askjljd taam taam oyun içinde saçma evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi gerçekte adam gözünün önünde kopyalıyor, kendi içi görünmeyen çantasının içinde değil, ne kafalar yaşıyosun sabah sabah yine asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 genŞler serpent's hold, nujelm vb. gibi bilinmeyen şehirlerin runelarını arıyorum.X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 akşama kadar bulamazsan ben gelince veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: abi gerçekte adam gözünün önünde kopyalıyor, kendi içi görünmeyen çantasının içinde değil, ne kafalar yaşıyosun sabah sabah yine asdasd oyun oynayamıyorum. sen de oynama. spk sınavım var muasebe çalışmam lazım ama rüyamda maden kazıyorum arkadaş!! kafa diyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi bende oynamıyorum ki iki tarafta macrodalar, bağırma sesleri geliyor şu an production yapıyorum gran canaria falan. üzme kendini bu kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 lan olm şöle yapmayın işte daha önemli bişi varken şu oyunu düşünmeyin, hep bundan kaybettik zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben de oynayamıyorum lan. post atıyorum buraya nefsim körelsin diye ak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: abi bende oynamıyorum ki iki tarafta macrodalar, bağırma sesleri geliyor şu an production yapıyorum gran canaria falan. üzme kendini bu kadar :p akşam mumble a gel de sesli sesli küfredeyim şlksdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Wolas said: lan olm şöle yapmayın işte daha önemli bişi varken şu oyunu düşünmeyin, hep bundan kaybettik zamanında yok abi geyik tabii o takıntı olayı. misal akşam ders çalışıp macroya bırakıcam karakteri. ama bıngıl gibi tipleri görünce kıskanıo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi pk şehri vardı adı neydi onun bankanın sag altında bungalov küçük mage i vardı karşısında healer vs. sol üstünden bi yerlere gidiliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 papua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 delucia'yı diyo galba papua komple bambuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ya işte siz bu oyunları oynarken cemaatçiler ders çalıştı yürüdü gitti. Bu oyunlar hep ameriganın oyunu. Neyse sabah sabah vendorlar sakin, scroll dolu her taraf zuh zuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ya nebula connectoru çalıştırırken "patch dosyası çalıştırılırken hata" şeklinde bir hata veriyor. Setuofolder.exe'yi gösteriyor arka planda. Bir el atın pls:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar