cagrus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yok üstünde bir sürü mavi kağıt olan bir alan var castle sığacak şekilde ağaçları yok etmişler üstüne de sadece belli bir tür ev için tasarlanmıştır başka çeşit ev kurulamaz yazıyor yani castle şart.
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Şöyle dungeonda vakit geçirmeyi seven birisi yokmu.Hazineci bbir archerım bowlar fena koyuyo.Sizede bow yaparım yada mage felan takılın sıkıldım tek başıma hüloğğ İlgilenen birisi varsa skyp felan yollarsa eyi olabilir.
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pöf sistim bile ben, cok vakit harcadim sirf uoya bugun, oynamicam caydim sadafs varsa yeni baslayan bi arkadas bagislayim nevar neyok
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 korax baba vesperdan çıkmadın ya saçmalama gel daha actiona başlamadık muhabbete başlamadık herkes harıl harıl paranın derdinde bi bitsin esas o zaman oynıcaz ultimayı aehaeha
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yav nebilim cok vakit aliyo, yoksa sorun degilde, asosyale bagliyo insan. sporu astim bugun uo yuzunden dgkjuhsd baslarim
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 mumble a gel sen bugun yarın geliyor kale sonra dungeonlardayız pklıklar chaos/order savasları 10sene sonra böyle tayfa bulmussun bir daha hayatta oynamazsın oynuyamazsın bu oyunu zaten dialup döneminden oyun bea hala oynatıyor!
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 uo olunca kolay oluyor ikna etmesi random bi mmo olsaydı 50 kere bırakmıştı sdfdsg
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 100k lık blank scroll depoladım yarın tüm gün harıl harıl farm yapacağım. nolax'ta epey topladı galiba herhalde yarın 2m daha gelir.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3m var zaten, yarın da rahat bi 3m daha çıkar hafta sonuna yetişiriz heralde.
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fight club mu kuruyoruz, napiyoruz bilmiyorum ama su kale isini cozunce, kendi aramizda antreman yapmamiz lazim. Pvp olayini tamamen unutmusum abi, parmaklarim dugum oldu, abv sebnem
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 beyler akşama boks yapalım ben bs ile set hazırlıyorum warrior çar lazım. :D
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cagrus said: yok üstünde bir sürü mavi kağıt olan bir alan var castle sığacak şekilde ağaçları yok etmişler üstüne de sadece belli bir tür ev için tasarlanmıştır başka çeşit ev kurulamaz yazıyor yani castle şart. eğer castle içindir yazmıyorsa o yazının anlamı "biri gelip bastle kurmasın bir sürü kişi ev kurabilsin diye açtık" demek de olabilir gm e sormak lazm
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 manve said: fight club mu kuruyoruz, napiyoruz bilmiyorum ama su kale isini cozunce, kendi aramizda antreman yapmamiz lazim. Pvp olayini tamamen unutmusum abi, parmaklarim dugum oldu, abv sebnem uoassist bu konuda iyi bir çözümdü. attan düşünce geri bindiren fln o program değil miydi ya?
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: cagrus said: yok üstünde bir sürü mavi kağıt olan bir alan var castle sığacak şekilde ağaçları yok etmişler üstüne de sadece belli bir tür ev için tasarlanmıştır başka çeşit ev kurulamaz yazıyor yani castle şart. eğer castle içindir yazmıyorsa o yazının anlamı "biri gelip bastle kurmasın bir sürü kişi ev kurabilsin diye açtık" demek de olabilir gm e sormak lazm orasini ben de gordum. direk castle icin yapmislar belli ya. britin dogu tarafindan kuzeye dogru cikarken. ormanligin icinde direk dikdortgen bir bosluk acmislar Dworgian said: manve said: fight club mu kuruyoruz, napiyoruz bilmiyorum ama su kale isini cozunce, kendi aramizda antreman yapmamiz lazim. Pvp olayini tamamen unutmusum abi, parmaklarim dugum oldu, abv sebnem uoassist bu konuda iyi bir çözümdü. attan düşünce geri bindiren fln o program değil miydi ya? oyle bir sey vardi evet. calisir mi ki bu clientta? deneyen oldu mu
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 o zaman castle için brit en uygun yer olur gibi. gerçi pk olcak mıyız düşüncesi de var. yoksa order chaos a mı dahil oluyoruz. uoassist yasaktır yanlız sanırım. denemedim ben hiç
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ben başladım benim köleleri smithing hammerlamaya... yalnız parry biraz op geldi bana, dummy karaktere 30 parry train ettim her şeyi parryliyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 of abi yine işe geldik yine "girsek de macroya bıraksak" isteği başladı.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: of abi yine işe geldik yine "girsek de macroya bıraksak" isteği başladı. hakket ya 3 tane karakteri fulledim şimdi büyük eksiklik hissediyorum bir şey mi kassam acep
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bir şey sorucam, necro deneyen var mı? castte elindekini bırakıyor mu ve armorlu cast oluyor mu?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 3 mü? ben daha 1 tanesini tam kasamadım. bu akşam biter ama amin. 70 armslore, 30 poi, 13 magery kasıcam nihayetinde
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bingildak said: bir şey sorucam, necro deneyen var mı? castte elindekini bırakıyor mu ve armorlu cast oluyor mu? armorlu cast olursa çok op olmaz mı? direk necro mf açar herkes
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dworgian said: 3 mü? ben daha 1 tanesini tam kasamadım. bu akşam biter ama amin. 70 armslore, 30 poi, 13 magery kasıcam nihayetinde parası var sa içinde regi varsa falan ver kasayaım abi ya ne istiyorsan :D
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi o acc şifresi aklımda yok da, yeni bir acc daha alayım, onu sana rica ederim o zaman.
Öne çıkan mesajlar