Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UltimaOnline Hype Train Vol.2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok üstünde bir sürü mavi kağıt olan bir alan var castle sığacak şekilde ağaçları yok etmişler üstüne de sadece belli bir tür ev için tasarlanmıştır başka çeşit ev kurulamaz yazıyor yani castle şart.
Mesaj tarihi:
Şöyle dungeonda vakit geçirmeyi seven birisi yokmu.Hazineci bbir archerım bowlar fena koyuyo.Sizede bow yaparım yada mage felan takılın sıkıldım tek başıma hüloğğ

İlgilenen birisi varsa skyp felan yollarsa eyi olabilir.
Mesaj tarihi:
korax baba vesperdan çıkmadın ya saçmalama gel daha actiona başlamadık muhabbete başlamadık herkes harıl harıl paranın derdinde bi bitsin esas o zaman oynıcaz ultimayı aehaeha
Mesaj tarihi:
mumble a gel sen bugun yarın geliyor kale sonra dungeonlardayız pklıklar chaos/order savasları 10sene sonra böyle tayfa bulmussun bir daha hayatta oynamazsın oynuyamazsın bu oyunu zaten dialup döneminden oyun bea hala oynatıyor!
Mesaj tarihi:
fight club mu kuruyoruz, napiyoruz bilmiyorum ama su kale isini cozunce, kendi aramizda antreman yapmamiz lazim. Pvp olayini tamamen unutmusum abi, parmaklarim dugum oldu, abv sebnem
Mesaj tarihi:
cagrus said:

yok üstünde bir sürü mavi kağıt olan bir alan var castle sığacak şekilde ağaçları yok etmişler üstüne de sadece belli bir tür ev için tasarlanmıştır başka çeşit ev kurulamaz yazıyor yani castle şart.

eğer castle içindir yazmıyorsa o yazının anlamı "biri gelip bastle kurmasın bir sürü kişi ev kurabilsin diye açtık" demek de olabilir gm e sormak lazm
Mesaj tarihi:
manve said:

fight club mu kuruyoruz, napiyoruz bilmiyorum ama su kale isini cozunce, kendi aramizda antreman yapmamiz lazim. Pvp olayini tamamen unutmusum abi, parmaklarim dugum oldu, abv sebnem

uoassist bu konuda iyi bir çözümdü. attan düşünce geri bindiren fln o program değil miydi ya?
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

cagrus said:

eğer castle içindir yazmıyorsa o yazının anlamı "biri gelip bastle kurmasın bir sürü kişi ev kurabilsin diye açtık" demek de olabilir gm e sormak lazm

orasini ben de gordum. direk castle icin yapmislar belli ya. britin dogu tarafindan kuzeye dogru cikarken. ormanligin icinde direk dikdortgen bir bosluk acmislar

Dworgian said:

manve said:

uoassist bu konuda iyi bir çözümdü. attan düşünce geri bindiren fln o program değil miydi ya?

oyle bir sey vardi evet. calisir mi ki bu clientta? deneyen oldu mu
Mesaj tarihi:
o zaman castle için brit en uygun yer olur gibi. gerçi pk olcak mıyız düşüncesi de var. yoksa order chaos a mı dahil oluyoruz.

uoassist yasaktır yanlız sanırım. denemedim ben hiç
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

of abi yine işe geldik yine "girsek de macroya bıraksak" isteği başladı.

hakket ya 3 tane karakteri fulledim şimdi büyük eksiklik hissediyorum bir şey mi kassam acep
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

3 mü? ben daha 1 tanesini tam kasamadım. bu akşam biter ama amin. 70 armslore, 30 poi, 13 magery kasıcam nihayetinde

parası var sa içinde regi varsa falan ver kasayaım abi ya ne istiyorsan :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...