Argoel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 screen shot ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 akşam nerede ne kasıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bana bi tiksinti geldi serverdan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beyler ticaret sistemi yokmu buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Argoel said: o agatha az önce vendora 690k lık item sattı artık ne sattıysa provisioner var orda. 172500 pişmiş balık satmış olabilir. ama nasıl satmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Miner arkadaşlar Verite ve üzeri ne kadar ne ore'unuza var yazın, bir araya getirip zırh yapıp satalım. Guilde katkımız olsun Gariban minerlar birleşin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 172500 pişmiş balık nasıl vendora satsın abi orda adsadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o kadar balık imkansız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abii herif satın almış ev, sizde alemsiniz haaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 koyunsuzluktan ben de müzdaribim.jhelom'da çok spawn olmuyor, olanı da alıyorlar zaten. brit farmı bulamadım. başka nerelere gideyim. tailor lazım fishing net yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Korax said: beyler ticaret sistemi yokmu buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi levellı serverda 22 level fisher char ile bir kerede 172k balık ben satamıyodum şahsen. str=weight ayarını siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ulan satın almış beni de heycanlandırdın. ordan banka açılıyo sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada arkadaşlar ben hırsız kasıyorum. evine barkına cüzdanına çoluğunun çocuğunun rızkına göz koyduğunuz kim varsa bana bi pm atın ümüğüne kadar soyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 box yapanları en uzak kareden innoxlayarak mı günümü şenlendirsem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 minoc bankadayım.. yardım edebilcek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne yardımı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tiLi said: box yapanları en uzak kareden innoxlayarak mı günümü şenlendirsem acaba bana in por atta resist kasayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 1 k param var başka hiç bişi yok. spellbok runebook para. şuanlık. mageyi kasıcam Nick Majesty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hoca oyuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 HocaEfendi said: 1 k param var başka hiç bişi yok. spellbok runebook para. şuanlık. mageyi kasıcam Nick Majesty abi aynı durum bende de oluyor yapman gerkeen şu 300 gold ile inscription öğren. geri klana paran ile bi sulfurous ash ve boş scroll al eşit kaç tane alınıosa başta biraz küçük küçük uğraşıcan magic arrow scrolu yap sat tekrar al yap sat vs. 40 a gelince inscriptionın poison scrollu yapmak için bu sefer boş scroll ve nightshade al paso poision scroll yap 100inscriptiona kadar, yaptıkça sat, zaten satın aldığının fazlasını kazanıosun sürekli kar ediosun o şekilde bi inscriptionını kas önce ilk bu şekilde başla eğer kimseden yüklü bir para yardımı alamıyorsan ben öyle yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 taam ben ateşledim hocaya 100 tane res scrollda spellbooka falanda ihtiyacı varmış bende o sıkıntı şu anda yardım edebilicek birisi varsa minoc'ta şu anda bi el atın gardaşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 calvaria said: tiLi said: box yapanları en uzak kareden innoxlayarak mı günümü şenlendirsem acaba bana in por atta resist kasayım :) kendine atabiliyosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 metket yardım edicek runebook ve spellbook için. teşekkür ederim. mageyi kasiyim. bişi kalmıyor pek. ondan sonra craft bi char acarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arkadaşlar bir de beni; magery 50-60 60-70 80-90 90-100 hangi büyüler ile kasılması gerektiği konusunda bilgilendirebilir misiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar