Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bana 1 kişi lazm, runebooklu mage, res atabilen. akşam müsait olan iletişim bilgisi pm pls. para olayını çözücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 burada balık yok olayını anlayabilen var mı ya? okyanusun ortasında, sürekli farklı routelarda hareket halindeyim, attemptlerin 40% ı "burada yanıt yok" yanıtıyla fail ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 koca okyanusu kurtuşmuşsun kıyılarda hiç öle demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bilgildak balik 50metrede/ uzun ip at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kıyada balık mı tutulur abi adsadsad @Voys anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 .olta yaz derinliği 50 metre seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ben, bazı plate giyen mobları kesip, lootları eritip ignot yaptığımı hatırlıyorum, oluyor mu yine böyle bir şey, bs ve tinkering kasma için büyük kolaylık, varsa ! Bildiğiniz camp lar var mı böyle plate mail giyen tipler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Gaboo said: bana 1 kişi lazm, runebooklu mage, res atabilen. akşam müsait olan iletişim bilgisi pm pls. para olayını çözücez ha şey yapıcan di mi karekteri öldürüp balıkları ceset koyup reslicen adam 1320801231 ağırlıkla canlancak gate açtırcan bankaya veya satıcıya profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Voys said: .olta yaz derinliği 50 metre seç neyin troll u abi bu asdadssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Madcat said: Gaboo said: bana 1 kişi lazm, runebooklu mage, res atabilen. akşam müsait olan iletişim bilgisi pm pls. para olayını çözücez ha şey yapıcan di mi karekteri öldürüp balıkları ceset koyup reslicen adam 1320801231 ağırlıkla canlancak gate açtırcan bankaya veya satıcıya profit? Ya şu zekayı bizi uzaya götürcek birşeyler yaparak kullansanıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 biri bana yew rune u verebilir mi yarım saate britte olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 100k balıkla reslensen hareket edemezsin ki? 100k balığı nasıl cesede koyacaksın? hadi koydun ve reslendin vendora satmaya çalışsan 999 999 alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 BeIlow said: 15 dk da 4bin balık dilimi hazırlıyorum şu an onu hesapladım. 4bin balık dilimi pişirilmiş şekilde 16k yapar 25 saatte tek balıkçı ile sorun olmazsa 1.6 m kasıyorsunuz. 4 balıkçı açık . 1.6m x 4 = 6.4m yarına sorun olmazsa elinizde. bu hesap tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 3 de 1 i tutsa bile yeter ya ama çok zor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 84 gp kzanıyorsun yanlış hesaplamadıysam 7 saniyede ins ile 7 saniyede 110 gp kar ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Altın seti kaça satım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 tabi makroya bırakıp gidildiğini düşününce her türlü daha karlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya müzik niye çalmıyo oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Catze said: Dworgian said: TEAMSPEAK kuracak babayiğit yok mu? edit: esh kurtarır bizi belki calvaria said: catze gilin mumble var biz akşamları ordayız ama sahibi ben olmadığım için adresi paylaşmayı uygun görmedim Abi Mumble bilgilerini verin sorun değil ya :) http://www.mumble.com/ buradan mumble'ı indirin Server Adress : hajnal.mumble.com Port : 6005 Password : retret genellikle KINAYT ONLAYN EFSUNLU PRENS İMAMİZER kanalında takılıyoruz, oyunu oynayan gelsin, muhabbet etmek isteyen gelsin, gelen gelsin olm. noyan gelmesin bi tek. ahhahahaha ok abi akşam damlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Tenekeadam said: Altın seti kaça satım? abi, dull copper 10 12 old copper 15 copper 20 bronze 25 gold 30 shadow 35 agepite 40 gibi düşündük biz geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bingildak said: 100k balıkla reslensen hareket edemezsin ki? 100k balığı nasıl cesede koyacaksın? hadi koydun ve reslendin vendora satmaya çalışsan 999 999 alıyor? abi ondan gateçi istiyo işte. gate açaçcak adam vendorun yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 elesso said: bingildak said: 100k balıkla reslensen hareket edemezsin ki? 100k balığı nasıl cesede koyacaksın? hadi koydun ve reslendin vendora satmaya çalışsan 999 999 alıyor? abi ondan gateçi istiyo işte. gate açaçcak adam vendorun yanına vendora gate açacak adam onun için lazım sdf, ben vendorda satarken apraları toplıcak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bu arada recall scroll iyi para getiriomu. 60 ins var şuan recall basıyorum devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cesede koymayı da çözücem akşam, bi eve gideyim. herkes senin gibi oturdugu yerden oyun oynayıp para kazanmıyo bingil :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o iş çok riskli geldi bana bir kimsenin olmadığı bir yer olması gerek iki sattığın vendor hareketsiz olması gerek uzaklaşırsa bakarsın "cannot reach the vendor" sonra bekle babam bekle. aynı şekilde toplu satarken uzaklaşırsa da. çantada neye dokunsan yere düşer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar