Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ne diyo lan bu http://i.imgur.com/PqTcSiS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 vendora bye demenin işe yaradığını nerden biliyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi sonra ayarlarım ya. şimdilik 50 int kalsın da daha magery kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: ne diyo lan bu http://i.imgur.com/PqTcSiS.png server dolu diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bitmedimi kasmaniz bilader hadi order/chaos artik ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tiLi said: vendora bye demenin işe yaradığını nerden biliyoruz lan günde 10 saat onlineyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ben bütün vendorlarla ismen selamlaşıyorum, akraba oldum. Yinede bazen göçüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 oha, ciddi ciddi tuttu mu tekrar nebula olayı? kaç kişi oynuyor şimdi patiden nebula da? serverdaki durum nedir population, ph falan? baslanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: ne diyo lan bu http://i.imgur.com/PqTcSiS.png sınıra takıldın hacı 600 kişi var dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Llama said: tiLi said: vendora bye demenin işe yaradığını nerden biliyoruz lan günde 10 saat onlineyim sen yaramıyo demişsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black_Hand said: oha, ciddi ciddi tuttu mu tekrar nebula olayı? kaç kişi oynuyor şimdi patiden nebula da? serverdaki durum nedir population, ph falan? baslanır mı? olm ikinci topiğe geçtik. bu da sorumu fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black_Hand said: oha, ciddi ciddi tuttu mu tekrar nebula olayı? kaç kişi oynuyor şimdi patiden nebula da? serverdaki durum nedir population, ph falan? baslanır mı? .oyuncu yazınca çıkıyor sayı şuan 700 kişi varmış oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 sımdı 7x crafter ıcın mınıng bs tınker bowcraft mage alchemy sonuncu ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 tiLi said: Llama said: tiLi said: vendora bye demenin işe yaradığını nerden biliyoruz lan günde 10 saat onlineyim sen yaramıyo demişsin zaten ha ok hacım alkol varda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black_Hand said: oha, ciddi ciddi tuttu mu tekrar nebula olayı? kaç kişi oynuyor şimdi patiden nebula da? serverdaki durum nedir population, ph falan? baslanır mı? nebula kesin tuttu. patinin hype geçmişine bakmadan konuşursak bence patide de tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi ben tactics için dayak mı yemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black_Hand said: oha, ciddi ciddi tuttu mu tekrar nebula olayı? kaç kişi oynuyor şimdi patiden nebula da? serverdaki durum nedir population, ph falan? baslanır mı? bugun eve sadece 10kişi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tenekeadam said: sımdı 7x crafter ıcın mınıng bs tınker bowcraft mage alchemy sonuncu ne olsun mining kasma toplama karakterlerin başka yerde olsun lambır gibi mıner gibi buna git terzi kas carpıntırı kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Dworgian said: abi ben tactics için dayak mı yemeliyim? NOOB MUSUN tactics damage vurunca geliyo abi vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Tenekeadam said: sımdı 7x crafter ıcın mınıng bs tınker bowcraft mage alchemy sonuncu ne olsun tinker, carpentry, tailor, bs, armslore aynı karakterde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black-ice said: Dworgian said: abi ben tactics için dayak mı yemeliyim? NOOB MUSUN tactics damage vurunca geliyo abi vurcan vurcan ama tacticsi senden düşük olan birine vurcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 evet yüksek olana vurursan benim gibi 6x + 42 tactic charın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Black-ice said: Dworgian said: abi ben tactics için dayak mı yemeliyim? NOOB MUSUN tactics damage vurunca geliyo abi vurcan Biriyle karsilikli vururken 30 oldu, ben tek vurmaya basladim orada kaldi ne blim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Bende oyun makrolarını ayarlamakta sorun yaşıyorum, oyunun kendi makrosuna bir şey kaydediyorum ama bir daha girdiğimde yok. Her girdiğimde ayarlamaktan bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 desktop klasöründe admin permissionun falan yoktur ve benzeri saçmalıklar veya delete tuşuna falan koyuyosundur sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar