Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 başlığı açan adamın laptopu var. ayrıca ssd paketinden bahsediyosunuz. ben de diyorum ki her ssd alan pc'ye mi takıyor kablo konsun. bunda kızılacak, bozulacak birşey yok. mantık kullanın biraz. sanki firma pc'ye ekstra takılacak ssd için ekstra paketleme yapıyomuş gibi bi de cevap vermiş adam bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Kusura bakma senin hakkın ıslak meşe odunu, o da burda mümkün değil. En yakın marangoza gidip isteğini söylersen, seve seve yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 niye saldırganlaşıyorsunuz böyle anlamıyorum. fantazi yapıyodunuz ben mi araya girdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Seru said: abi ssd laptopa takarken ne kablosu aq ya? kafa iyi sizin herhalde.Ben gayet sakin bir şekilde ihtiyacını dile getirdim. Şu cümleyi yazdıktan sonra karşındakini saldırganlıkla suçlamak çok iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 pff welcome to internet o zaman ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 30-40 dolarlık anakart nedir abi hesap makinesi için mi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 incisozlugun gene şekli belli. burada bi şekil de yok herkes herkese giydiriyor. adamlar seni dövmekj lazım sana sopa lazım diyor, ben bile rahatsız olmuyorum. ama kafanız iyi mi diye yazdım diye forum kurallarına uymuyor mu oluyorum masterhaplo, 13 senedir bu foruma üyeyim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 laptopta telepatiyle mi data alışverişi yapıyormuş ssd şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Esh said: aquila said: arcane said: geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan... anakartla geliyo diye heralde. anakartla geliyo da 0.18$ maliyetli kablo koymak cok mu zor. oem alinca zaten posete sarili geliyo abi disk asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Oha Seru Mocking Banner atmış herhalde, gören aggroladı gören aggroladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar