hayta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben tam olarak anlamam bu işlerden. normal hardiske ek olarak ssd'di de takabiliyor muyum pc'ye? şimdilik format atma ya da hdd deki data'yı kaybetme gibi bir lüksüm yok. yaklaşık 600gb var hardiskte. external hdd alıp sonra ssd mi taksam pc'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 tak windowsu ona kur, niye data kaybedesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: tak windowsu ona kur, niye data kaybedesin eski hardiskim de takılı kalcak mı peki? nasıl oluyor bu işler şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.teknoseyir.com/56364/ssd-diskinizi-masaustu-sisteminize-nasil-takarsiniz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 normal hdd takar gibi takıcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Flassh said: normal hdd takar gibi takıcan işte iki hdd için yer var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hayatında kasa açmadıysan götür taksınlar aldıgın yerde beleşe hallederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: http://www.teknoseyir.com/56364/ssd-diskinizi-masaustu-sisteminize-nasil-takarsiniz/ bilgisayar laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o zaman dvd yi söküp kızakla takıcan, düşünürsen 30 a aldıgım bi tane var poşetini bile açmadım laptopı satınca 15 e veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 arcane said: geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan... anakartla geliyo diye heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 işte o çok kötü bi bahane abi. anakart en nadir değiştirilen parça sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 her anakart kendine yakisan kablosuyla geliyo iste, sonra her ekledigin seyler gelen cirkin kablolar bozmasin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 her anakartın birlikte geldiği şeyler evin içinde bir yerde kayboluyor. sonra ara bulabiliyorsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kaybetmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 teknik olarak kaybetmedim. sadece bulmam çok uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne geliyo ya anakartla da 2 maksimum 3 sata kablosu geliyor 6 tane port var anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben goldda toplattım, 6 tane sata kablosu istemiştim verdi adamlar bişey demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 motajlarken kullanmadıkları kabloları cukkalıyolar çünkü o yüzden vermişlerdir. yoksa gold gibi rezil bi firmadan o tarz cüretkar bi hareket beklemek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aquila said: arcane said: geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan... anakartla geliyo diye heralde. anakartla geliyo da 0.18$ maliyetli kablo koymak cok mu zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 30 40 dolarlık son kullanıcı fiyatı olan anakarta 0,18'lik kablo çok tabi. ayrıca bir çok insan 4 tane sata kablosunu kullanmıyor bile neden ekstra masraf yapsın firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ssd nin içine koymaktan bahsediyoruz. ssd ye 250$ bayılanlar cemiyeti burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi ssd laptopa takarken ne kablosu aq ya? kafa iyi sizin herhalde. her ssd pc'ye mi takılıyo adam kablo koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dayağınızı nasıl alırdınız? evinizin önünde mi? topluma açık bir kafede mi? kızgın kumların serin sularla buluştuğu bir yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Seru said: abi ssd laptopa takarken ne kablosu aq ya? kafa iyi sizin herhalde. her ssd pc'ye mi takılıyo adam kablo koysun.Normal hdd'ye ek olarak takılacak SSD'den bahsediliyor. Paratonerle mi data alışverişi yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar