Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayara SSD tak diyorlar ama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben tam olarak anlamam bu işlerden. normal hardiske ek olarak ssd'di de takabiliyor muyum pc'ye? şimdilik format atma ya da hdd deki data'yı kaybetme gibi bir lüksüm yok. yaklaşık 600gb var hardiskte. external hdd alıp sonra ssd mi taksam pc'ye?
Mesaj tarihi:
geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan...
Mesaj tarihi:
arcane said:

geçen ssd aldım kutunun içinden sata kablosu çıkmadı. iki saat aradım eski anakart kutularından birinin içinde buldum neyse ki. niye böyle yapıyorlar 250 dolarlık ürün alıyorsun içine bir kablo koymaz mı insan...

anakartla geliyo diye heralde.
Mesaj tarihi:
motajlarken kullanmadıkları kabloları cukkalıyolar çünkü o yüzden vermişlerdir. yoksa gold gibi rezil bi firmadan o tarz cüretkar bi hareket beklemek yanlış olur.
Mesaj tarihi:
aquila said:

arcane said:

anakartla geliyo diye heralde.

anakartla geliyo da 0.18$ maliyetli kablo koymak cok mu zor.
Mesaj tarihi:
30 40 dolarlık son kullanıcı fiyatı olan anakarta 0,18'lik kablo çok tabi. ayrıca bir çok insan 4 tane sata kablosunu kullanmıyor bile neden ekstra masraf yapsın firma.
Mesaj tarihi:
Seru said:

abi ssd laptopa takarken ne kablosu aq ya? kafa iyi sizin herhalde. her ssd pc'ye mi takılıyo adam kablo koysun.
Normal hdd'ye ek olarak takılacak SSD'den bahsediliyor. Paratonerle mi data alışverişi yapacak?
  • Yeni Oluştur...