Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Şimdi İkinci defa bir araç alınca iskele benzeri biryerden seni aşşagı bırakıyolar...Dev mıknatıslı bir vinç le....İşte tam adamlar seni aşşagı indirirken bi sorun çıkyıo ve ters düşüyosun aşşagıya...Sonra aleti bi şekilde toparlamak lazım ve ben beceremıyorum....Orada ne yapmam lazım,? teşekkürler edit:bug demişim yanlışlıkla deil bug beceremedim sadece[signature][hline]From The Dephts I've Come [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 20 Aralık 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 gravity gunla arabaya 1 kere wur düzelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bi sorum daha olcak suda giden araçlı bölümlerdeyim başları yani daha, bi sığınak gibi biyer var kadın aa gordon senmisin falan diyo asansor caarıyo biniyorum asansore kadın bon bon bakıyo bana bunun cozumu nedir bi fix i falan varmı teşekkürler[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Var fix'i: Orjinal oyun almak...[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 asansörlü bölümlerde hep karşılaştığım bug o benim. çok kısa zaman öncesinde save alırsan. o birkaç saniye öncesindeki load'ı yüklersen düzgün şekilde devam ediyor oyun. ama bazen zamanı tutturmak zor oluyor, bug devam ediyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 asansör bug'ı beni de deli etmişti ama çözümü asansörün yanında tam kadının karşısında durmak ;)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem k3nkler korkun geri döndüm :) Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 abi çıktığı gün oynamak gibisi yoktu... En sevdiğim sahne Ravenholm'den çıkıp ( maden arabasının yokuşunu çıkıp gün ışığını görüp raylarda vagonları depoyu falan gördüğümüz yer... o küçücük alanda (solda depo önde raylar+yük vagonları-hatta biri tanker-,sağda bir kaç kutu ve pompalı tüfek.. yukarılara doğru sakin sessiz bir ortam.. ..= O minicik yerde nasıl bir huzur kaplamıştı içimi .. resmen evimdeymişim gibi hissettim. Keşke depoya girilebilir olsaymış... kesin girip uyurmuşum..... inanılmaz güvende hissetmiştim kendimi.. rahatlık .... düşündükçe bile mayışıyorum Not: gayet ciddiyim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Ravenholm cıkısında zaten ben soyle bi oh cekmistim ısıgı gorur gormez bu da ne bolumdu diyerek.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bu arada imzadaki laflar süpermiş.Gayet Başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar