Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://www.gunnarturkiye.com/computer-eyewear şunlar işe yarar mı ? çarşamba göz doktoruna gidiyorum, muhtemelen gözlük vericek ama çözüm olur mu ekranlara bakma derdine. verdiği gözlük camını şöyle cam şeklinde alabilir miyiz? yardım plx günde 14 saat ekrana bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu gözlüklerden ben de istiyorum ama normal gözlüğüm de var. nasıl olacak bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu tarz camlar vamış işte numaralı, veya kaplama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ne işe yarıyo bu gözlükler? nedir olayı? biri özet geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bana para tuzağı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 numaralı gözlüğe de yaptırabilirsin bu camdan ama pahalıya patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 şu flux denen program işe yarıyo mu, daha çok sikertmeyelim gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 devlet 30tl cam için 30tl gözlük için para veriyor yani aldığın yerde 60 tl devlet indirimi oluyor ne alırsan al istersen güneş gözlüğü al, diye hatırlıyorum ameliyat olduktan sonra gözüme güneş gözlüğü bile takmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: şu flux denen program işe yarıyo mu, daha çok sikertmeyelim gözü yarıyor, ama basit tekniklerle en azından tahribatı azaltabilirsin 30dk'da bir gözünün focus'unu değiştir kademe kademe uzağa doğru cisimlere bak, veya tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kurdum bakalım nası olacak etkisi, saatte 1 başka yerlere bakmaya çalışıyorum ekranı bırakıp, sigaraya iniyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 olum bişey sorduk ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 filtreliyor işte ekranın ışımasını, gös tahrişi yorulması falan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eğer dediğiniz gibi numaralı da yaptırabiliyorsa almak lazım ozaman ya. Ben bazen fena baş ağrısı yaşıyorum uzun süre oyun fln oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi miyopi varsa eğer tv ekranıyla alakası yok numarası fln. Ben 21 yaşıma kadar dikkat de ettim, filtreli cam da kullandım ama numara büyüdü. 21 yaşımda tak diye durdu, daha da oynamıyor. Göz kuruluğunu fln önler belki ama numara üyümesin diye alacaksanız almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Az önce flux ı iki snliğine kapatayım dedim hani etkisi oluyor mu placebo mu yoksa görmek için. Sonuç : http://www.daidegasforum.com/images/754/esplosione-nucleare-gif-animata.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 2 saat fluxla kullandım ben de , kapatınca dünyam yıkıldı kör oldum, işe yarıyo sanırım. miyop da olabilir ben de bakalım çarşamba ne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 axedice said: Az önce flux ı iki snliğine kapatayım dedim hani etkisi oluyor mu placebo mu yoksa görmek için. Sonuç : http://www.daidegasforum.com/images/754/esplosione-nucleare-gif-animata.gif Yani HAYVAN gibi işe yarıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 axedice said: Az önce flux ı iki snliğine kapatayım dedim hani etkisi oluyor mu placebo mu yoksa görmek için. Sonuç : http://www.daidegasforum.com/images/754/esplosione-nucleare-gif-animata.gif Ya yok ben sildim Flux u çok karartıyor ekranı, 144 hede 1 hödö ekran aldık, sarı sarı oyun oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu gunners bana da para tuzağı gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bu gözlükler sanki f.lux ün donanım haliymiş gibi geldi bana. özelliklerini okumadım gerçi ama camın sarılığından böyle düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Flux açıkken http://files.gamebanana.com/img/ico/sprays/pip-boy.png Fluxı kapattığım anda http://stream1.gifsoup.com/view3/4289015/fallout-2-smoking-eyes-o.gif Fluxın sarı tonlarına kısa bi süre sonra alışıyorsun ama fluxsız gözlerimin yiyeceği damageları düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yükledim de flux'u ekranı kapatsam daha iyiydi sanırım bende işe yaramadı o program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 abi flux ayarları var sapsarı yapmanıza gerek yok odada ki ışığıa göre ayarlasın işte saatleri girince aralığı biraz azaltın. Gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Flux muhteşem bi program, direkt en sarıya getiriyorum ben. Gerçi maci update ettikten sonra bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Gaboo said: bu tarz camlar vamış işte numaralı, veya kaplama aaaa ben bundan alırım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar