Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Selam, googledan aratmayıp buraya geldim önce. Şimdi bi program yazdım, java da. taam da, buna key falan eklemek istiyorum. Yani işte key olmadan açılmasın. Yani program install falan edilmiyor bodoz dosyaları veriyorum. Nasıl güvenlik yaparım? evet tutun elimden abiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Rarlayıp, rar'ı şifrele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hiç proca diil. böle key girilsin işte crack yapmaya uğraşsın garibanlar istiyorum. lisans vericem yai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kafasına takan her türlü kırar. Hatta senin bu şekilde bulacağın koruma yöntemi de yeni başlayanlar için Crack 101 denemesi olur. Daha sağlam koruma yöntemine kasacağın emeği, zamanı programını daha da güzelleştirmeye harca. "Vay be adam yapmış" diye para verenler, crack yapamayıp para vermek zorunda olanladan her türlü daha fazla olur. Yok, inadım inat diyorsan kendin karasaban bir şeyler yazabilirsin. Harddisk numarası, sistem saati falan gibi şeylerden kendin bir algoritma üretip key kontrolü sağlayabilirsin. Bu da "security through obscurity" olur ki kırması en tatlısı. Öyle kapalılıkla güvenlik olmaz. Ya da istersen http://www.license4j.com/ türünden ürünler de kullanabilirsin. Biraz için rahat olur ama gerçekten para eden bir programsa o programı kırarlar. Hele hele java gibi, .net gibi ara dile compile eden bir ortamın uygulamasıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ha yok adam kıramasın değil maksat normal sen ben gibi adam kıramasın. program para edıcekmı emın degılım, adam tutar kırdırırlar en kotu. Ama yani koskoca vfn benım programı cracklı kullanıcaksa ölsün sdssf bide yani ihbar ediveririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o zaman dünyanın en basit lisans olayını söyliyeyim sana: bir tane string array koy programına. array içinde lisans keyleri bulunsun. giriş yapan kullanabilsin... bu kadar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Obfuscation_%28software%29 Bu işi yapan softwareler var. Kaynak kodunu başkası tarafından anlaşılmaz yapıyor. Kaynak koduysa tabi aradığın. Sanırım değil ama ikinci önlem olarak bunu da yapabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar