Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: _ILuVaTaR_, 26 Kasım 2004 22:37 tarihinde demiş ki: ehauehau guzelde gercekmi bu? bilmem onu selcuk erdeme sorcan.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 EHuehueheueh çok güldüm ya süper =)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 lol, iyiymis..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 72) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 selçuk erdem bi tanedir. üstüne tanımam. ama bu yazı bana balon gibi geldi. 9 yaş için fazlaca ağır cümleler var aralarda. ayrıca saeros, sıkılmak konu uplamak için yeterli bir sebep. ayrıca paticikte "aramaya inanmak" diye bi geyik var ama "sıkılınca uplamamaya inanmak" diye bişey duymadım şimdiye dek. özetle tepkin yersiz olmuş.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 [Bu mesaj Sufi tarafından 26 Kasım 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 razu iyi yapmış aslında -yeni bir topic açmak yerine eskisine devam etmek iyidir -böylece onun sayesinde bu yazıyı gördüm ve çok güldüm :) ancak tabii gönül isterdi ki -iki topiği aynı anda uplamasaydı -topiği uplarken biraz daha detay birşeyler yazsaydı, topicle de ilgili şeyler ekliyebilir mesela. kardeş kardeş oturun size selçuk erdem kitabı hediye ediyorum okuyun gülün bakalım :) kavga etmeyin[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 he gusel[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yazı guzel ama yalan. ikinci sınıf öğrencisi yazamaz bunu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Oha 2. sınıf ögrencisi yazdıysa başka bi gözle bakarım o adama :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bi daha hortladı[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 süper yazıymış çok güldüm :) saeros bence de gereksiz tepki vermişsin. eski topiclere mesaj atmak yasak mı sanki yada yasak olmasa da etik olarak kötü birşey mi ? sadece bu topic için konusmuyorum ama eskiden acılmıs bir threadi uplamak hem o zamanlar olupta görmeyenler için, hemde o günden daha sonra kayıt olmuş kişiler için oldukca iyi birşey. paticikte açılmış bütün konuları arayıp hepsini okuyamayacagımıza göre bazılarının uplanması kötü deigl bence aksine iyi birşey.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar