cabiria Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 benjani said: https://pbs.twimg.com/media/BcHOauUIAAAKirI.jpg ahaha ne küfrettim şuna ya. zaten markayı sevmiyorum iyice nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 sipeyskeyk said: Onur ne kadar iyi yer tutuyor ya. this. hep boyleydi adam TS de harcanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Sneijder seyit onbaşı gibiydı bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 @UnalBasgan Onur ben mesajı aldım tamam yeter be olm. :@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yeni uzatti ya, uzatmasaydi keske. muslerayi satar, onuru belese alirdik standart tarife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 http://galeri4.uludagsozluk.com/102/genzo-wakabayashi_164280.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Sonunda doğalgazı bağlatmışlar. Çok yüksekte olmasına rağmen iyi etki etti, bi tarafımız donmadan izledik maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben bu onur'u sakatlanmadan önce tolga'dan daha çok beğeniyordum. Adam yine o eski formuna kavuştu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Senelerdir yapamadığımız tek toplarla hızlı hücuma çıkışları gerçekleştirdik, üstelik 4'lü defans hattı full geride bekleyen bir rakibe karşı. İyi oldu böyle olması oyunun, bıkmıştık oyunu rakip yarı alana yıkıp da ıkınarak pozisyona girmekten. Sneijder böyle oynamaya devam ederse kafalar rahat olur ikinci yarı. Selçuk ve Burak'ın kötü Trabzon maçı yok fakat dün ekstra mücadele ettiler, özellikle Selçuk'un bu kadar geniş alanda etkili olduğu bir maç hatırlamıyorum bu sezon. Golü Riera yüzünden yesek de, onunla Sneijder'in toplam oyun zekası takımın kalan oyuncularının toplamının üstünde, adapte olmaları lazım diğerlerinin sjdfjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi onur tolga'dan daha iyi olmasa tolga'yı değil onur'u satarlardı zaten. ayrıca onur 5 yaş daha genç. yabancı slotunu kaleciye harcamamak güzel yatırım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Muslera geçen sezon Schalke turunu getiren adamdı resmen özellikle deplasmanda, ligde ilk sezonunun 4-5 haftası hariç kusursuzdu ve taraftar duygusallığı açısından tabii ki "Nando"muz bizim. Ama mevcut kontenjan da düşünülürse Nando'yu 20'ye okutup 8'e filan Onur'u alıp devam etmek de çekici duruyor. Bu demek olur ki sahadaki 10 oyuncudan 4 tanesi Türk olmak durumunda ideal kadroda. Selçuk,Burak,Sarı,Hamit/Çalhanoğlu. Geri kalanı doldur yabancı sabahlar olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 O AB kuralı buraya gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gs'nin en son ilk kalecisinin türk olduğu zaman hayrettin zamanı mıydı =D Aykut un 1.-2. kaleciye dönüşüp durmasını saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 1 yıl orkun-aykut ikilisi oynadı kalede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Valla yabancı kuralında esneklik olsa veya AB düzenlemesi gelirse Muslera'yı hiç bir kaleciye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 burak yine tesadüfen 2 gol atmış. kesinlikle gönderilmeli, nası attığına kendi de şaşırıyor. resmen sokaktan tutup getirmişler. sabri zaten o topu çıkarsa şaşırırdım ya. şu manciini 3-5 sene kalsında gönderilmesi gerekeni göndersin artık yazıktır bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cabiria said: benjani said: https://pbs.twimg.com/media/BcHOauUIAAAKirI.jpg ahaha ne küfrettim şuna ya. zaten markayı sevmiyorum iyice nefret ettim yalnız hep tonla para al maç yayınlayacağım diye birde pozisyonun bile üstüne reklam koy, hadi millet bir şey demiyor, la bu reklamı koyanlar sizde ahlak damı yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sabri klubun tasinamaz mali abi, gonderilmez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sabri 10 seneyi geçmiş be farkında olmadan Darksun said: Gs'nin en son ilk kalecisinin türk olduğu zaman hayrettin zamanı mıydı =D Aykut un 1.-2. kaleciye dönüşüp durmasını saymıyorum. bir de jön bir kalecimiz vardı, almancımıydı neydi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1522025_658651960860169_797572371_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Darksun said: Gs'nin en son ilk kalecisinin türk olduğu zaman hayrettin zamanı mıydı =D Aykut un 1.-2. kaleciye dönüşüp durmasını saymıyorum. ve ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar