Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 16. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 22 Aralık Pazar - 20:00 »

Voys

Öne çıkan mesajlar

Senelerdir yapamadığımız tek toplarla hızlı hücuma çıkışları gerçekleştirdik, üstelik 4'lü defans hattı full geride bekleyen bir rakibe karşı. İyi oldu böyle olması oyunun, bıkmıştık oyunu rakip yarı alana yıkıp da ıkınarak pozisyona girmekten. Sneijder böyle oynamaya devam ederse kafalar rahat olur ikinci yarı.

Selçuk ve Burak'ın kötü Trabzon maçı yok fakat dün ekstra mücadele ettiler, özellikle Selçuk'un bu kadar geniş alanda etkili olduğu bir maç hatırlamıyorum bu sezon. Golü Riera yüzünden yesek de, onunla Sneijder'in toplam oyun zekası takımın kalan oyuncularının toplamının üstünde, adapte olmaları lazım diğerlerinin sjdfjdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Muslera geçen sezon Schalke turunu getiren adamdı resmen özellikle deplasmanda, ligde ilk sezonunun 4-5 haftası hariç kusursuzdu ve taraftar duygusallığı açısından tabii ki "Nando"muz bizim.

Ama mevcut kontenjan da düşünülürse Nando'yu 20'ye okutup 8'e filan Onur'u alıp devam etmek de çekici duruyor. Bu demek olur ki sahadaki 10 oyuncudan 4 tanesi Türk olmak durumunda ideal kadroda. Selçuk,Burak,Sarı,Hamit/Çalhanoğlu. Geri kalanı doldur yabancı sabahlar olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

cabiria said:

benjani said:

https://pbs.twimg.com/media/BcHOauUIAAAKirI.jpg

ahaha ne küfrettim şuna ya. zaten markayı sevmiyorum iyice nefret ettim

yalnız hep tonla para al maç yayınlayacağım diye birde pozisyonun bile üstüne reklam koy, hadi millet bir şey demiyor, la bu reklamı koyanlar sizde ahlak damı yok??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...