Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Bir yılı aştı, oynamıyordum. İki arkadaşım PS başlamışlar, gaza gelip updateleri filan yaptım ama galiba bilgisayardan oynayanlarla play stationdan oynayanlar birlikte oynayamıyormuş. Çok saçma diil mi? İşin doğrusunu siz bilirsiniz diye bi soriym dedim. Aramaya filan da inanamadım, dışarıdayım. Bi el atın millet pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 oha emaleth bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 herkes kendi coplugunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Akücüm gerçek olmamalı bu. Bir hal çaresi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Yok maalesef. Ikisi neredeyse farkli oyunlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 cares pese3 almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Başta Blizzard olmak üzere hepinize küstüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Emaleth said: Başta Blizzard olmak üzere hepinize küstüm :( bence konsolda diablo oynamaya kalkisanlara kusmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bayağı necro olmuş ama ema abla nihayetinde, yazalım. :p farklı platformların oynanış şekillerinde farklar var, sen fare/klavye ile onlara fark basınca moralleri bozulacağından şirket müsaade etmiyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ps de yuvalranma var ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 zaten her türlü kıracaktım kafalarını, klayve/mouse kombosuna gerek yok:( Bunlar diabloyu bilmeyen, konuya 3'ten PS ile giren arkadaşlar, hiçbir numara çekemesem tecrübemle dövecektim negzel yha :( AMA İŞTE KISFMETH DİİLMİŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar