yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 derdinizi seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Çakmak mı arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1524661_594824873923605_2069474624_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 aquila said: umarim kizin abisi, cukunu koparir. kizla seks yaptigindan degil, hiyar oldugundan. böyle beddua edilir mi bir insana, çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 kizdan "caktigim kiz" diye bahseden adam gelmis abisi bana atarlandi diye sikayet ediyo rezil memleket diyo. dayagi hak etmissin de, hak ettigini bulamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Herif bunu aşağıda evire çevire dövmüş galiba ki foruma gelip konu açmış. Kavga etmemiş olsalar yazdığı gibi niye gelip konu açsın ki:) Ortaokul ve lise kavgalarında kenarda köşede sopa yiyen adam gelip 'olm yakaladım ikisini öyle vuruyorum öyle vuruyorum ki sonra bi baktım ayırmaya kalktılar beni 3 kişi tuttu meğersem onlardanmış sonra 8 kişi vurmaya başladılar bana zor kaçtım' şeklinde anlatırdı. Bu arkadaş da yemiş sopayı kendini rahatlatıyor aklı sıra. Çok hasar var mı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Marty said: kizdan "caktigim kiz" diye bahseden adam gelmis abisi bana atarlandi diye sikayet ediyo rezil memleket diyo. dayagi hak etmissin de, hak ettigini bulamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Sequo said: Herif bunu aşağıda evire çevire dövmüş galiba ki foruma gelip konu açmış. Kavga etmemiş olsalar yazdığı gibi niye gelip konu açsın ki:) Ortaokul ve lise kavgalarında kenarda köşede sopa yiyen adam gelip 'olm yakaladım ikisini öyle vuruyorum öyle vuruyorum ki sonra bi baktım ayırmaya kalktılar beni 3 kişi tuttu meğersem onlardanmış sonra 8 kişi vurmaya başladılar bana zor kaçtım' şeklinde anlatırdı. Bu arkadaş da yemiş sopayı kendini rahatlatıyor aklı sıra. Çok hasar var mı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 inyormaynd said: Lan arkadaşımın partisine gitmişim o dönemde çaktığım arkadaşımın abisi bana artislik yapıyor "Sen kim oluyorsun diye!?" lan sen kimsin oturduğum mühitte bana artislik yapıyorsun mkmun evladı ya? Bir baktım daha aşağı inmeden millet beni ayırmaya kalkıyor bırak sen haklısın salla onu diye.... İnsanlar bu kadar adi ve şerefsiz olabilir. "O sizin aranızda olan bir şey" diye konuya başlayıp bir noktadan sonra kardeşi diye malkoçoğluna bağlayan elemanlardan nefret eder oldum. Bağlayacaksan en başta bunu belirt ki tavrımızı da ona göre alalım değil mi? Kalkmış gece yarısında bana dayılanıyor in aşağı diye mkmun ergeni... Bunu diyen eleman da 29 yaşında haa liseli falan değil... asdf... Ne kadar rezalet bir ülkede yaşıyoruz bunu bir kez daha anladım.... ahahahahahha bir de " adam 29 yaşında liseli falan da değil" diye dalga geçmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 biraz üslup ya iyice kıraathaneye çevirdiniz forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar