Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gaboo said: paraya kıyın da http://uo.stratics.com/homes/images/castle2.jpg şundan alın deprem yemeyin kafanıza afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yer belirlendi mi şimdi nereye kurulcak evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 JestersTear said: Dworgian said: en üst katına gelio mu deprem? evet. deprem yemeyen tek ev castle'ın en ortası. o zaman kale alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ya o ortaya bir adam yada hadi 2 3 adam üst üste gelecek de falan yani hiç kasmaya gerek yok deprem için bu kadar düşünmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu arada; » House Mallet (Ev Koruma) (10,25,40,70 Kredi) Evinizin yıkılma süresini uzatır. ev yıkılması derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 3 gün misal eve girip çıkmadın zamanla yıkılıyor işte yok oluyor sonrada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 belli sure refreshlenmezse yikiliyo ya, odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Llama said: ya o ortaya bir adam yada hadi 2 3 adam üst üste gelecek de falan yani hiç kasmaya gerek yok deprem için bu kadar düşünmeye scroll kasmak istiyorsan öyle yapacaksın, üst üste çıkmaya da gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 doğru ya refresh vardı klasjdaskl abi ne unutmuşuz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi adaya yerleselim iste. niye gelmiyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evi aldık yerleştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gemisi olan var olmayan var. runebook a marklarsanız geliriz niye gelmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 nereye yerlestiniz. vay hainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 cok yerlesmeyin olm ipy3 acilcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://inporylem.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 runuo mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 in por ylem'e net başlanır yalnız. ilk serverında oynadım ben pre-aos gibi bir şeydi sanırım ama bir yığın özel sistem vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ben de ipy2 de oynadim kisa bi sure. sonunu yakaladim anca. sitesinde yazdiklarinin disinda bir de custom dungeon varmis. tam detaylarini bilmiyorum ama adamlar cidden emek veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 aynen IPY3 akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ayıp ediyorsunuz ne güzel nebulada tutturduk gidiyoruz. satış komayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bir de ben yeni sisteme fln alışamam abi. eski bildiğim bozuk eksik vs nebula en güzeli. yoksa uo oynuyorum gibi gelmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ipy agir yalan ya :) kimse haftalarca kasmaz artk ya , nebulada 1 gunde 2 karakter bitio resmen su anda, orda basla cuk gibi gain , 160 gold lol too old for that shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 10 yıldır oynadığım bütün UO serverlarında santstone patio alıyorum, bu sefer 2 balcony olandan alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 aynen ahahh gene gittim sandstone aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar