toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 hatta evin yerini de sectim ben, kimsenin rahatsız etmeyecegi, iki cepheden deniz goren, ormanın icinde mis gibi :) uo'ya her basladıgımda ilk isim buraya ev kurmak olur hep. madene yakın olsun diye kasarsak cok kalabalık olucak, bizim dısımızda adamlar takılacak. http://i.imgur.com/btxY8Fm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yer güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 izole mi takılcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 yani gz icinde hırlısı var hırsızı var. en temizi evde makroya falan bırakmak ya da box falan ne istersen. bulusma noktamız diger oyunculardan izole olmalı. adaya falan da kurabiliriz de kim yurutucek simdi gemiyi oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 e yani evin amacı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ada olursa süper olur be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 of şu haritayı falna görünce inanılmaz gaza geldim ben de download ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 acık sabredin arkadaş kasıyor benim hesabı para yapacak, ortaklaşa castle dikelim geçelim anca yeter bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 eger para varsa en fiyat performans ev large tower olması laızm castle cok inefektif kapalı alanı cok az felandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 BonePART said: eger para varsa en fiyat performans ev large tower olması laızm castle cok inefektif kapalı alanı cok az felandı guild için keep castle falan lazım ondan diyorum. şöyle bi pati guildi olsak fena mı olur ya da zart guildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 onu bilmem ben genel konusutm hem taban alanı kolaylıgı hemde para performans olarak en iyisi su işte http://www.uoguide.com/images/thumb/2/29/Tower.jpg/461px-Tower.jpg bide evde onemli olan bizim zxamnada moongate e yada sehir azına yakınlıktı manzara ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hangi server la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bence bağcılar avcılar falan taraflarında alalım , orada kocaman hepimizin sığacağı ev çıkar , sıkıldıkça isteyen uğrar takılır kafasına göre rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yıllarca bize tower diye 3 katlı gecekondu kakalamış lan uo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 paraya kıyın da http://uo.stratics.com/homes/images/castle2.jpg şundan alın deprem yemeyin kafanıza afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 server nire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi castle mantikli valla ben para kasamiorm kusura bakmayin ya butungun isteyim. is yerinde de ultima acip oyniyamam yani :) aksamlari anca 50k fln kassam 10 gune 500k olcak yetisemem yani ama castle alirsaniz gelir takilirim. ayrica bencede ilk castle icin para koysun artk herkez cnku castle koycak yer kalmio guzel sonra hemen smdi secelim etrafinida sehir yapariz. eski gunler gibi:)) ilk alinabiliosa towerda mantkli pek fark yok ztn aralarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 her türlü uyar. olur da zaten devam edersek kaleye upgrade ederiz. valla ben tüm oyunları bıraktım buna takılcam yine. yemişim neverwinterını bilmem ne edit: ben de tüm gün işteyim, sizin alıma yetişemem ama sonrasında para oldukça desteklerim elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Suark said: server nire nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 BonePART said: onu bilmem ben genel konusutm hem taban alanı kolaylıgı hemde para performans olarak en iyisi su işte http://www.uoguide.com/images/thumb/2/29/Tower.jpg/461px-Tower.jpg bide evde onemli olan bizim zxamnada moongate e yada sehir azına yakınlıktı manzara ne lan ŞU BENİM FAVORİ EVİM evet heycan yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Nebula'da mı oynuyosunuz mübarekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 o Tower ile deprem yer ölürsünüz içinde, castle alacaksanız bu iş için. Para kasın fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 en üst katına gelio mu deprem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dworgian said: en üst katına gelio mu deprem? evet. deprem yemeyen tek ev castle'ın en ortası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar