Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 bonepar bak namesen bak hepsinin member sayilari, power sayilari ve özellikleri yaazıo. oray a bakarsan 1 memberi olan ama genede özellik alabilmiş clanlar var bu nasıl olur , olurmu bilemem ama var öle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 ok yarın sabah girince kuruyorum o zaman, şu anda questim yok, ama burada güzel bir isim seçelim kendimize, fikirlerinizi bekliyorum... hatta illa yarın da kuracaz diye bişey yok isterseniz birkaç gün fikir alalım, çoğunluğun ortak fikrini almış oluruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 ehuz bende girmek isterim ama lvl 6felanım daha ejejej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 bu arada emerald ve gold apple buldum bi yerlerden ama ne işe yarıyolar bilmiorum(gold apple healdi sanırım)para lasım satiim baare:-)) umarım işime yariicak bişiler diyildirler :-D :-D (newbie olduk çıktık ii mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 emerald ı sat ama apple çok lazım oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 heuhz çok geç:-) neyse daha demin moutain trailer açıldı bi sewindirik oldum:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 yollam mı ne? :-) anlamadım... o kadar uzun isim koyabiliyo muyuz bi de? daha öz bişe olabilir, mesela Knights dicem ama mage var thief i var olmaz yani böle spesifik... [ Bu mesaj BlackRose tarafından on 2001-10-15 20:51 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 yok bende baya para var o iş için ama yine de guild hesabı düşünürsek herkes kenara ayırabileceği kadar para ayırsın ki yeni girenlere yardım olarak veririz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Isim ingilizce olmas1n bence Ay yildiz bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 ElTurko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 az önce bir deniz kızından bir ayakkabı kapmışım bilmemne slippers unutttum şimdi +3a +3d +35skill nasıl?! bundan iyisini bulamam diye düşünüyorum :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 thief insurance townda sat1l1yo mu troll un biri bütün itemlar1m1 yürüttü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2001 said: 2001-10-16 00:25 tarihinde, Denth yazmış: thief insurance townda sat1l1yo mu troll un biri bütün itemlar1m1 yürüttü Gondil Mound...Eheee gondil fanatic den alıyon... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 goblin mounddaki tavernde satılıyo, docks da çıkan şeylerden de çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 said: 2001-10-16 04:57 tarihinde, BlackRose yazmış: goblin mounddaki tavernde satılıyo, docks da çıkan şeylerden de çıkıyor... Gooon-dil. Gondil....gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil gondil. Gon-dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 lol taam abi gondil, hatta gondol... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 ehe Muhlis sen çok yasa emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 The Turks yapalım ama yok direk u suck olayına girer adamlar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 SNNde tutunamadı sk bari burda mı kursak Solamnic Knights Solamnics'de olabilir aslında lol :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 oo ayakkabıma bişi demiosunuz üzüldüm +3a +3d +35skill dioruz işte nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 arkadaşlar "hede knights" olamaz bence çünkü sadece warrior değil ki bütün oyuncular, kaldı ki warrior demek knight mıdır? hele solamnic'lerden bahsediyosak... neyse böle daha evrensel daha geniş kapsamlı bi isim bulalım ama okkalı olsun, öle hedef isimler de olmasın Turks falan gibi, aslında kimse bize bişe yapmıyo sonuçta ama olsun gene de... konuşturun yaw yaratıcılığınızı, burda bi geyik atsam neler neler çıkmıştı şimdiye... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Crusaders Blitz Dernek Ultima's Alternate Reality Singers (ehe...) Hurricane Storm Thunderstorm Steel Forge Trinity Ne biliim işte 12-19 yaş grubunun ilgisini çekcek bişiler olsun. Gavurlar da katılsın büyüyek :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 The HolyOne's nasıl :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmosis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Uotr@Dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2001 hönk?!:-? :-? said: 2001-10-16 19:06 tarihinde, Osmosis yazmış: Uotr@Dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar