Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] Süper bir Oyun ya da Dragon Court

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
2001-09-08 14:47 tarihinde, Elvenhelm yazmış:
Arkadaşlar bu arada mountaina giderseniz sakın şerefsiz trolle bulaşmayın bayıltıp çantadaki herşeyi ve bütün parayı alıyo.Gitti 20k ühüü :-( :-|

Benim 20k m yoktu yanımda ama herşeyimi aldı.. Treasure Map im gitti.. Biraz da ona üzüldüm :-(
Biz piçe yardım ediyoruz, o biz ne olduunu anlamadan herşeyi alıyo... Ben yalnız paraları alacak zannettim ama her eşyamı aldı. Üzerimdekileri almadı neyseki :-p :-o
Mesaj tarihi:
Yaw bende başlıcamda herkez öyle fazla şey yazmışki ama görüceksiniz en baba adam ben olcam ehhee bonecrusher bu kdr anlattıktan sora sana bır soru soram
neyse yaf gırımde sızlerı bulım yaf nası sızlerı bulcam
benim nick Lancelot[oly] die yazdım ok anlarsısınız
clan açalım oly clanı :-) :-)
Mesaj tarihi:
Quote:
-
2001-09-14 21:21 tarihinde, Lancelot yazmış:
Millet sakın kızmayın bağırmayın ama oyunu açamadım
oyunu açsam iş bitti ama açamadım şifre aldım ama açamadım yardım edin grand masterlar sizi :-( :-(
-

ehe öhö eğil çekirge
use the force çekirge ehaeh
doru yazmıosundur şifreyi iyi yaz maz bişiler et
--------------
[addsig]

[ Bu mesaj Maverick tarafından on 2001-09-14 23:32 tarihinde editlenmiştir. ]
Mesaj tarihi:
aynen öyle
günlük belli bir quest sayin var, bu sayi bi yerden bi yere gittikce, yaratiklarla dövüstükce, train oldukça vs düsüyor. Her günün sabahinda tekrar doluyor ve level atladikça quest sayisida belli oranda artiyor
Mesaj tarihi:
Şu an yardım yapacaklarım charların isimleri: Huso, FordcuOsman
Bütün para ve kayda değer eşyaları tek bir charda toplamaya uğraşıyorum henüz bir şey göndermedim ama benim elimdekiler çok süper şeyler değil(max char lvl14) genelde çok sık çıkan ama özelliği değişik itemları topluyorum(örn: mithril mail +1a +7d, mithril mail +2a +6d, elven bow +13a, rams horn(kalkan) +4a +4d(ve türevi) )
belirli miktar para göndereceğim birazda healing salve gibi şeylerden. Unicorn horn, dwarf axe bulursam iyi bunlarıda listeye ekleyeceğim şu ana kadar verilecek yaklaştık 130k para var daha da artacak sanırım. Büyük ölçüde para yardımı yapacağım.
Yardım isteyenler char isimlerini buraya yazabilirler.
Mesaj tarihi:
Huso, FordcuOsman, Kaeri ve tomahawk^tr ye bir miktar para(100k) healing salve(50 adet) ve gerekli silahları gönderdim. Teslim almak için Town daki Castle a girip postahaneye gitmeniz gerek(Castle a girmenin 2 yolu var 1. Bir kere olmak kaydıyla Castle Permit satın almak(5k) 2. Nöbetçiye saldırmak. 1. seçenek tavsiye edilir). Paranın tamanını yanımızda taşımamanız tavernde storage a koymanız tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
cok sagol gallant allah ragzi olsun.
bu arada level 9 oldum (fordcu osman degil ama diger karakterim) ona transfer edecegim parayi. tekrar tesekkurler...
Mesaj tarihi:
said:
2001-09-19 03:45 tarihinde, Gallant yazmış:
Bugün gönderdim yarın eline geçer 1 gün teslimat süresi:-)

tamamdir hehe
1 gun nasil surer anlamiyorum mektuplar post office den disari cikmiyorki lol.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim level 13 bir char im var. rank knight. ozellikleri soyle :
guts : 65 attack : 30
wits : 38 defend : 44
charm : 44 skill : 62
quests : 79

Items : H : miners cup (1a+8d-6s)
B : koutetsu (14d-2s)
F : war boots (4a+4d+5s)
R : gladius (15a+2d+10s)
L : serpent scale (3a+7d+5s)