sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=weRJQ5q36zk çok şirin aynı zamanda da çekişmeye sahne olabilecek bi oyuna benziyor. steam indiriminde akşama kadar baya uygun fiyat var: 4 pack 10 dolar. almak isteyenler yazsın veya mesaj göndersin, yarışalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 4 pack olursa alınır da, 2.5 dolarlık ödemeyi nasıl yapacaz fsgfg, havale yapsan oyun kadar para, trading cardlar ile ödeyebilirim kabul olursa eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aente said: 4 pack olursa alınır da, 2.5 dolarlık ödemeyi nasıl yapacaz fsgfg, havale yapsan oyun kadar para, trading cardlar ile ödeyebilirim kabul olursa eheh. elde var 1, başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 1 dolar fazla verin kendiniz alın olm 3.40 şu an sitimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yani o da doğru tabii ama böyle beraber alınca en azından motivasyon oluyor insanlara da, oynayacak insan çıkıyor. şimdi tek alsam kimse de yok oyun falan, gerenksiz olur. varsa alacak birileri, tek tek de olsa alalım, oynayalım beraber ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 abi bu oyunda bi bok yok. 4 pack alıp oynayıp böyle gülecek arkadaşlarınız varsa alır 1 gün oynarsınız işte. onun dışında bişey yok eheh ama daha ne olsun işte. solo alan hüsrana uğrar ama net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ben de 4pack aldım, 2 tane fazlalık var. 6-7 kart karşılığı veririm ben de oyun fark etmeksizin asdfasd (tabii ben de badge'i olmayan oyunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bunu parayla mı satıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 10 kart karşılığında amerikanyalının biriyle takasladım bir tanesini asdfsd galiba kazık yedim de hayat, 2 tf2 kartı, 5 garry's mod kartı ve 3 tane de organ tails mi ne öyle bir oyunun kartını verdi. Edit: Garry'lerin biri foilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Abi ne kadar sinir bozucu bi oyunmuş bu, delirtiyor ama bırakamıyorum da. Karakterler harika ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 var mı lan şunu oynayacak kimse. etrafımda oynayan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 sabonis said: var mı lan şunu oynayacak kimse. etrafımda oynayan yok :( Ben oynuyorum şu sıralar. Steam'de Phillamon diye arayıp, ekleyin. Oynayalım beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 sabonis said: var mı lan şunu oynayacak kimse. etrafımda oynayan yok :( beni de ekleyebilirsin (cokomantis) ama haritaları ezberleyemedim daha, her şeye çarpıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar