Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Evet bir seneyi daha bitiriyoruz.. Sizce bu sene işin hakkını vererek en tarafsız yorumları sergileyen spor programı ve yorumcusu hangileri? Bence Ntv 90 Dakika en iyi spor programı.. En iyi spor yazarıda ; Hıncal Uluç ve Kazım Kanat birinciliği paylaşır..[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 90 dakika bence en iyi spor programı en iyi yazar olarakta Ahmet Çakar'ı söyleyebilirim..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ileri 3'lü gürcan bilgiç[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 En iyisi bencede ntv fakat en kotusu we spor la alakasız olanı ıste Telegol Telegol'de Kına Gecesı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ntv 90 Dakika en iyi spor programı.. Yazar olarak ise hiçbirini beyenmiyorum. 90 dakika ekibi dahil.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM icq|Burası Bizim | aNtu AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 aslında en ii yorumcu altan tanrıkuluydu ama ligtv den onu çıkarttılar neyse... bence yılın enii yorumcusu selçuk yula!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: fizban, 21 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: kazım kanat a iyi denildiğini il kdefa duydum. 30 yaşıma daha girdim. Daha dur yakında Ömer Paşazade Çavuşoğlu nu beyenen biri çıksında direk yaşlılıktan seni mezara sokalım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: nindalf, 21 Aralık 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Ntv 90 Dakika en iyi spor programı.. arkadaşa katılıyorum..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bende ilk defa duydum roberto carlos'a,carlos alberto diyen bi adamın beğenildiğini,kazım kanat'ın bırak yorumculuğu tv'ye çıkıp konuşmaması adam daha konuşamıyor doğru düzgün nasıl spor yazarı olmuşsa aklım ermiyor..[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 nindalf yanlış bilme diye söylüyorum beyenmiyorum değil beğenmiyorum aklında olsun[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Arkadaşlar bu konu daha önce açılmış ve Tartışılmıştı... Ama 2004 yani yıl olarak seçiyosanız ayrı tabiki.. benim oyum Ntv 9o dakikadan yana....[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 90 dakika, hıncal uluç uncla nickinin altinda madalya olmasi neyi degistirior, ya da tek sana sormiim herkes cevaplayabilir, bunu sormamin nedenini solememe gerek yok sanirim, uncla sakin yok post kasmiorum gibi bisi soleme:p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: fizban, 21 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki: kazım kanat a iyi denildiğini il kdefa duydum. 30 yaşıma daha girdim. Düzenli olarak sabah gazetesi alıyorum ve kazım kanat ı sevmedigim halde okuyorum...ama tespitleri çok dogru , derbiler öncesi yaptıgı tahminler cup oturdu ; beşiktaş feneri yener ama konyaya karşı ne yapar bilemem dedi , gs fenerbahçeyi rahat yener dedi her dedigi oldu... son dediklerinin arasında "Fenerbahçe açık ara şampiyon olur" lafı var şimdi sabırla onu bekliyorum... Hıncal Uluç un ve Kazım Kanat ın tüm iddaa lı yazılarını kesip saklıyorum...ve %90 dogru çıkıyor bu adamlar skor yazarı degil spor yazarı ; ve dogruları yazdıkları için , biraz sivri dilli oldukları içinde pek sevenleri yok.[signature][hline]All the power On earth Can't change Destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 90 dakika kenan onuk pek yorum yapmıyor ama ben yazılarını beğeniyorum[signature][hline]benim imzaya ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tartişmasiz 90 dakika ... haşmet - hıncal - kenan üçlüsü süper .. ha bide osman tamburacı var ki ..:D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 90 dk. yazar olarak taraflı da olsalar ; Selçuk Yula , Engin Verel.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 90 dakika bence de.. spor yazarı söyleyemeyeceğim.. yorumcu denmiş başlıkta güntekin ile kosova diyorum onun için. ntv sporda baya bi iyi gidiyor bence.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ali sami alkış bir numara[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 NTV 90 Dakika[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 90 dakika Ziya Şengül[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 nba action[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hasmet babaoglu ile omer urundul en iyileri bence.. ikiside tarafsız konusuyolar diye dusunuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bence 90 dakika çok fazLa abartıLıyor. OnLarda ( HıncaL & Haşmet ) bu abartının verdiği hafifLe arasıra uçuyorLar. Kısacası iLk heyecanLarı kayboLmuş , yerini ukeLaLık ve enteresan bişeyLer söyLeme çabaLarı aLmış , program da benim vizyon rehberimden kaLkmıştır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Çoğu futbol programları ve yorumcuları yetersiz.Postlardan okuduğuma göre arkadaşlardan bazıları yorucuların gazetedeki yazılarını beğeniyorlarmış.Belki hatırlarsınız bi iddia atılmıştı ortaya.Bazı yorumcular sadece görüntü için takılıyor gazete yazılarını da başkalarına yazdırıyor diye.Ben yorumlarını dinledikçe ve yazılarını okudukça bunun doğru olduğunu düşünüyorum.Şu anda en kaliteli spor programı nba ile ilgili olanlar.Murat Kosova, Murat Murathan, Kaan (soyadını hatırlamıyorum) gerçekten işinde çok iyiler [Bu mesaj Odrin tarafından 22 Aralık 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kaan Kural abicim SPOR programi diyor alın size yeni tartışma SPOR Türkiye'de FUTBOL mudur? nba stüdyo ya katılıyorum en iyi spor programı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar