Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 ün en iyi spor programı ve yorumcusu?

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Evet bir seneyi daha bitiriyoruz..
Sizce bu sene işin hakkını vererek en tarafsız yorumları sergileyen spor programı ve yorumcusu hangileri?

Bence Ntv 90 Dakika en iyi spor programı..
En iyi spor yazarıda ; Hıncal Uluç ve Kazım Kanat birinciliği paylaşır..[signature][hline]All the power
On earth
Can't change
Destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 21 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
kazım kanat a iyi denildiğini il kdefa duydum.

30 yaşıma daha girdim.

Daha dur yakında Ömer Paşazade Çavuşoğlu nu beyenen biri çıksında direk yaşlılıktan seni mezara sokalım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 21 Aralık 2004 22:08 tarihinde demiş ki:
kazım kanat a iyi denildiğini il kdefa duydum.

30 yaşıma daha girdim.

Düzenli olarak sabah gazetesi alıyorum ve kazım kanat ı sevmedigim halde okuyorum...ama tespitleri çok dogru , derbiler öncesi yaptıgı tahminler cup oturdu ; beşiktaş feneri yener ama konyaya karşı ne yapar bilemem dedi , gs fenerbahçeyi rahat yener dedi her dedigi oldu...
son dediklerinin arasında "Fenerbahçe açık ara şampiyon olur" lafı var şimdi sabırla onu bekliyorum...
Hıncal Uluç un ve Kazım Kanat ın tüm iddaa lı yazılarını kesip saklıyorum...ve %90 dogru çıkıyor bu adamlar skor yazarı degil spor yazarı ; ve dogruları yazdıkları için , biraz sivri dilli oldukları içinde pek sevenleri yok.[signature][hline]All the power
On earth
Can't change
Destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 90 dakika çok fazLa abartıLıyor.
OnLarda ( HıncaL & Haşmet ) bu abartının verdiği hafifLe arasıra uçuyorLar.
Kısacası iLk heyecanLarı kayboLmuş , yerini ukeLaLık ve enteresan bişeyLer söyLeme çabaLarı aLmış , program da benim vizyon rehberimden kaLkmıştır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğu futbol programları ve yorumcuları yetersiz.Postlardan okuduğuma göre arkadaşlardan bazıları yorucuların gazetedeki yazılarını beğeniyorlarmış.Belki hatırlarsınız bi iddia atılmıştı ortaya.Bazı yorumcular sadece görüntü için takılıyor gazete yazılarını da başkalarına yazdırıyor diye.Ben yorumlarını dinledikçe ve yazılarını okudukça bunun doğru olduğunu düşünüyorum.Şu anda en kaliteli spor programı nba ile ilgili olanlar.Murat Kosova, Murat Murathan, Kaan (soyadını hatırlamıyorum) gerçekten işinde çok iyiler

[Bu mesaj Odrin tarafından 22 Aralık 2004 12:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...