sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aluriel tam bir egomasturbatörü. sorry
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yetemediğin yerde hakarate vardırıyorsun ama sansli
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sakin ol şampiyon sordum sadece.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Aluriel said: yetemediğin yerde hakarate vardırıyorsun ama sansli teşekkürler sensei
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 takılıyorum lan ben sen bana aldırma.
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kavurma said: o kadar saçma ki gözlerim kanadı okurken +1 @chrome kanka b.k gibi topak. is kafasını nasıl atarım diye patiye giriyorum soyle baslık gorunce isdeki o butun kasvetli hava bi anda uzerime coktu.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sanssizsansli said: takılıyorum lan ben sen bana aldırma. paraladım kendimi
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi eğer ne olursa olsun otoriter kadronun seni simulate edebildiğini düşünebiliyorsan. beynine yeterince güvenmiyorsun demektir. sen bunu eylemlerinin topluma varamadığı için böyle görüyorsun. senin düşündüğün gibi düşünemiyorlar insanlar belki. ancak bu senin yaptığın oy verme eyleminin bir hiç olduğu anlamına gelmiyor. sadece senin gibi insanlar boşverdiği için o eşik oluşamıyor. yapacağın iş kötünün iyisini evirmek. çünkü seçtiğin kötünün iyisi, 2 dönem sonra onu devirecek bir iyi getirecek. ve sen yine kötünün iyisini seçeceksin.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 optimist ve gerçekdışı buluyorum bu söylediğini ben işte.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne ee abi. dedim ya ne fark edecek diye
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne iş yaptığımın şu yolsuzlukları yada hükümetin saçmalıklarını eleştirmemle veya sessiz kalmamla ne alakası var onu bi anlasam cevap vericem soruna aslında.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 işsiz misin len yoksa?
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 işsiz değilim de olsam ne farkedecek. cidden ne iş yaptığımın yada yapmadığımın ne alakası var?
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sdfsdfsd olm şaka yapıyoruz len.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sabahta gazeteci falan mısın abi niye gizledin bu kadar
Ren Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 benim seçmeye tenezzül etmediğim otoritelerin insanlara zulm etmesi.. zaten bunu sindiremediğimden artık karar vermek zorunda olduğmu düşünüyorum. belki de ben fazla hümanistim. siyasette söz sahibi bir lider kapıma gelse açmaktansa genital bölgemi kaşımayı tercih eden bir adamdım ben. şimdi en azından kapıyı açar böyle yapmayın şöyle yapın der kapıyı kapatırım. ne çok yüklemi öznesi düşük saçma sapan cümleler yazıyorum bugün.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aluriel üstüne gidilince nasıl oluyomuş?
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Fistan said: lan siyasetle ugrasmak senin bi yazılımla ugrasman ya da projeye yogunlasmak gibi bişey değil ki? taş attıkta kolumuz mu yoruldu siyaset ugrasi degil o, siyaset ile ilgilenmek/takip etmek denir belki bu da bir genel kültürdür. Buna katılıyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paticik forumunun global bazda dünyadaki iş hayatına verdiği zarar umrumda değil. Her gün ama HER GEÇEN GÜN yeni yeni yolsuzluk yöntemleri öğreniyorum çalışma hayatımda, bazıları o kadar yaratıcı ki şahit olunca hayretler içerisinde kalıyorum. Hani herifler devletin parasını kaçırayım diye resmen kasmış, o kasışı işine yapsa zaten güzel para kazanacak. Dönen paralar yanında haftada üç beş saatlik işgücü kaybı kimseye koymaz.
chrome Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 sen geri aramadın ama?
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aha resmen eve yeni geldim. Bi yemek yiym de ariym bak, önemli konular bunlar :)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ren said: taş olursun diyen bir milyon kişi de bulabilirim. BİR!
Öne çıkan mesajlar