BaaL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 http://www.thedigitalbeyond.com/online-services-list/ çok enteresan değil mi? ölen insanın arkasından kişinin facebook profilini yönetme hizmeti. ölen kişinin arkasından duvarında sorulan sorulara falan cevap verip resim paylaşımı falan yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 istanbul'da bir hukuk bürosu vardı internet geçmişiyle alakalı olarak başvurulabilen. işlerin değişip gelişmesini görmek sevindiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 işte şöyle şeyler olmasın diye ölürsem fb hesabımı kapatsınlar diye şifremi bırakıcam geride... lan ölümüşü maln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 babacumcum 45 sene ölecek olsan atıyorum, facebook olmayacaktır ortalıkta çok büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 o zaman başka sosyal medya mecralarının şifrelerini bırakırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 black mirror s2e1 sanırım. buna benzer bi şeydi. daha ütopik tabi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ölünce arkamızdan biri search history silsin yeter valla gömmezler nehre atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Ben öldükten sonra feysbuk aktif olsa nolur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 dead man's switch iyidir ya, sadece facebook olarak düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 SeaGle said: Ben öldükten sonra feysbuk aktif olsa nolur lan? arkandan çok pis saydırırım çüklü resimler koyarım mezarında rahat ettirmem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Abi istersen hd pr0n koy, ölmüşüm lan ben sdgfsdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olum diye birsey yok ki. ruhumiz kabire ya da berzah alemine gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 NolaxThensbane said: ölünce arkamızdan biri search history silsin yeter valla gömmezler nehre atarlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 NolaxThensbane said: ölünce arkamızdan biri search history silsin yeter valla gömmezler nehre atarlar MAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olm ölüm lan bu boru değil kimse search history'sine bakmaya tenezül etmez yani öldün mü rahat olun anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bir hafta bakmaz iki hafta bakmaz. kırkı çıktıktan sonra hatırlamak için bakarsın. ha ilk günlerde "rahmetli istemeyebilir" diye silebilirler arkasından ama o da vicdan azabı verir, öldükten sonra adamın arkasından kötü düşünmek gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrvsk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 benim bi arkadas vardi. rahmetlinin facebookundan biri birseyler yazdi. acaip gerildim ve sildim direkt adami. whatssappda da hala duruyo. simdi baktim son hareket yine olmamasi gereken bi zamanda. burdan da sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar