Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çinli Vs Japonlu

Daniel

Öne çıkan mesajlar

bab the çann pls 1k haçayiçi s.e sana 1 k allahın çin appsi :D

saçmalıyorum.. :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 19 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki:
acaba adları nası karıstırılmıo hepsının adı tabak çanak kırılması kımı
Çan Çin Chong

Yok isimleri Çan çin çong olanlar çinliler, japonlarnki yohakuma, yohaşimoto, watayaşi, tsubasa falan gibi :)

Ayrıca japonlar daha sarı tenli oluyo genelde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 19 Aralık 2004 19:49 tarihinde demiş ki:
said:
Ruby_DraGon, 19 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki:
acaba adları nası karıstırılmıo hepsının adı tabak çanak kırılması kımı
Çan Çin Chong

Yok isimleri Çan çin çong olanlar çinliler, japonlarnki yohakuma, yohaşimoto, watayaşi, tsubasa falan gibi :)

Ayrıca japonlar daha sarı tenli oluyo genelde...
cozdun olayı :=)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi
[i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez !

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ırkçı baktığınızı söyleyeyim bir.
Onlar da bizi ayıramıyorlar komik bir şekilde iki. Bir turist olarak oralar gidin görün inanmıyorsanız, biriniz zenci diğeri beyaz değilse kesin karıştırıyorlar. Zencilerden nefret ediyorlar.

Sonuçta Zebralar annelerini üzerlerindeki desenlerin farklılığından ayırt ediyor, gidin iki zebrayı ayırt edin göreyim üç.
Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 19 Aralık 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
Onlar da bizi ayıramıyorlar komik bir şekilde iki. Bir turist olarak oralar gidin görün inanmıyorsanız, biriniz zenci diğeri beyaz değilse kesin karıştırıyorlar. Zencilerden nefret ediyorlar.

Sonuçta Zebralar annelerini üzerlerindeki desenlerin farklılığından ayırt ediyor, gidin iki zebrayı ayırt edin göreyim üç.
Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır.
geyik yapıos bea :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi

UOGame.Net
Exile UO Player
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 19 Aralık 2004 19:51 tarihinde demiş ki:

Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır.

Evet onların da bizi karıştırdıkları ve birbirimize benzettikleri doğru. Ama olayın ırkçılıkla hiçbir alakası yok. Boşuna polemik çıkarmaya hiç gerek yok değil mi? Biraz mantık, her şey hallolacak. Herkes çevresinde kendisine benzeyenleri daha iyi ayırt eder, beynin bir modifikasyonları. Ha, "zencilerden nefret ediyolar" demişsin bu durumda kim ırkçı oluyor?

Geniş açı dar açıyla alakası yok bu olayın, tamamen polemiğe dönüştürmek için sözleri farklı yerlere çekmeye çalışmışsın. Başarısız bir deneme olmuş, ortaya saçmalık çıkmış. Bizim uzak doğuluları birbirine benzetmemiz onların bizi benzetmeleri falan gayet doğal. Bu beyindeki foto-hafıza gelişim süreciyle ilgili bir şey düşünce yapısıyla değil.

Her şeyin altında bit yeniği aramayın, polemik kasmayın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

çinlilerin gözleri daha çekik ve küçük olur.Japonların ki ise büyük çinlilere göre ama onun haricinde konusma ve giyim tarzına bakıcan.
Bu arada beni japon balığı vardı acaba oda çinli miydi??? :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Polemikiiim beeeen :)
Zencileri sevmemeliyiz niye? Çünkü siyonistler zencileri hızlı üreyip dünyayı istila etmeleri ve beyaz erkekleri komplekse sokmaları yahudi oyunu hede hödö... (kendimi birine benzettim ama kime)

Rewendorcuğum, bilmiyorsan, dünyanın en ırkçı insanları da Japonlardır bu arada.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...