Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya kafama takıldı soriim dedim bu çinli ve japonları ayırt etmenin yolları nedir hepsi cekik ya ayrıca onlar nasil karistirmiyo annesini babasını hepsi birbirinin klonu ya[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 6 his :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Eğer boyunda fotoğraf makinası varsa japon, kafalarında koni şapka varsa çinlidir :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 :)[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Erkeklerini bilmem ama kadınlarını Çok iyi ayırt ederim. Japon fetish :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ahaha[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 acaba adları nası karıstırılmıo hepsının adı tabak çanak kırılması kımı Çan Çin Chong[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bab the çann pls 1k haçayiçi s.e sana 1 k allahın çin appsi :D saçmalıyorum.. :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bncede..[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Ruby_DraGon, 19 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: acaba adları nası karıstırılmıo hepsının adı tabak çanak kırılması kımı Çan Çin Chong Yok isimleri Çan çin çong olanlar çinliler, japonlarnki yohakuma, yohaşimoto, watayaşi, tsubasa falan gibi :) Ayrıca japonlar daha sarı tenli oluyo genelde...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Japonlar daha sarımsı çinliler öyle değil[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kafatası yapıları falan oldukça belli aslında. İnternettenaratıp iki ırktan birilerinin resimlerini koyun yan yana ve bakın.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Rewendor, 19 Aralık 2004 19:49 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 19 Aralık 2004 19:45 tarihinde demiş ki: acaba adları nası karıstırılmıo hepsının adı tabak çanak kırılması kımı Çan Çin Chong Yok isimleri Çan çin çong olanlar çinliler, japonlarnki yohakuma, yohaşimoto, watayaşi, tsubasa falan gibi :) Ayrıca japonlar daha sarı tenli oluyo genelde... cozdun olayı :=)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Çok ırkçı baktığınızı söyleyeyim bir. Onlar da bizi ayıramıyorlar komik bir şekilde iki. Bir turist olarak oralar gidin görün inanmıyorsanız, biriniz zenci diğeri beyaz değilse kesin karıştırıyorlar. Zencilerden nefret ediyorlar. Sonuçta Zebralar annelerini üzerlerindeki desenlerin farklılığından ayırt ediyor, gidin iki zebrayı ayırt edin göreyim üç. Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benim japonum var o zaman ben japonluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tamam yaw kızma :)[signature][hline]There's no sun shining through... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Deli_Haci, 19 Aralık 2004 19:51 tarihinde demiş ki: Çok ırkçı baktığınızı söyleyeyim bir. Onlar da bizi ayıramıyorlar komik bir şekilde iki. Bir turist olarak oralar gidin görün inanmıyorsanız, biriniz zenci diğeri beyaz değilse kesin karıştırıyorlar. Zencilerden nefret ediyorlar. Sonuçta Zebralar annelerini üzerlerindeki desenlerin farklılığından ayırt ediyor, gidin iki zebrayı ayırt edin göreyim üç. Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır. geyik yapıos bea :)[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi [i]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm [i]Gunes yokken gozluk takan adam benim ! Kim ki bu adamlara kucak açar izini vermez aksam evine giremez sabah dukkanına giremez ! UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Deli_Haci, 19 Aralık 2004 19:51 tarihinde demiş ki: Çok ırkçı baktığınızı söyleyeyim bir. Onlar da bizi ayıramıyorlar komik bir şekilde iki. Bir turist olarak oralar gidin görün inanmıyorsanız, biriniz zenci diğeri beyaz değilse kesin karıştırıyorlar. Zencilerden nefret ediyorlar. Sonuçta Zebralar annelerini üzerlerindeki desenlerin farklılığından ayırt ediyor, gidin iki zebrayı ayırt edin göreyim üç. Dünyaya biraz daha geniş bir açıdan bakın. Bir de "JAPONLU" diye bir şey yoktur, Japon aromalı bir şey bulmadıysan. Japon vardır. Evet onların da bizi karıştırdıkları ve birbirimize benzettikleri doğru. Ama olayın ırkçılıkla hiçbir alakası yok. Boşuna polemik çıkarmaya hiç gerek yok değil mi? Biraz mantık, her şey hallolacak. Herkes çevresinde kendisine benzeyenleri daha iyi ayırt eder, beynin bir modifikasyonları. Ha, "zencilerden nefret ediyolar" demişsin bu durumda kim ırkçı oluyor? Geniş açı dar açıyla alakası yok bu olayın, tamamen polemiğe dönüştürmek için sözleri farklı yerlere çekmeye çalışmışsın. Başarısız bir deneme olmuş, ortaya saçmalık çıkmış. Bizim uzak doğuluları birbirine benzetmemiz onların bizi benzetmeleri falan gayet doğal. Bu beyindeki foto-hafıza gelişim süreciyle ilgili bir şey düşünce yapısıyla değil. Her şeyin altında bit yeniği aramayın, polemik kasmayın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 cinliler daha cok bize benzerler. bizim gibi yuvarlak hatlar vardir ve yanaklari falan hafif disardadir. bize gore daha orantili yuzleri vardir. japonlarin alni daha genistir, yuzu uzundur ve duzdur.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çinlilerin gözleri daha çekik ve küçük olur.Japonların ki ise büyük çinlilere göre ama onun haricinde konusma ve giyim tarzına bakıcan. Bu arada beni japon balığı vardı acaba oda çinli miydi??? :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hepımız zencıyız :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bende zencileri hiç ayırt edemiyorum bana göre hepsi tek tip :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 zencılere surattan bakmıcan zaten :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Polemikiiim beeeen :) Zencileri sevmemeliyiz niye? Çünkü siyonistler zencileri hızlı üreyip dünyayı istila etmeleri ve beyaz erkekleri komplekse sokmaları yahudi oyunu hede hödö... (kendimi birine benzettim ama kime) Rewendorcuğum, bilmiyorsan, dünyanın en ırkçı insanları da Japonlardır bu arada.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 öeh yahudilik ne alaka?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar