Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 biraz önce e-bay'e baktım. auction sistemiyle çalışıyor herhalde. digital fotoğraf makineleri, 1dolardan başlıyor. şimdi ben bidding yapabilmek için nelere ihtiyacım var? sign up lazım mı? kredi kartı lazım mı? ayrıyetten ben bu auctionlara katılsam, 500 dolarlık digital fotoğraf makineleri 50 dolara alma imkanım var mı?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ayrıca bir soru daha: bizim eski org ve fotoğraf makinesinin bir üst modelini almak istiyorum. Türkiye'de ve kıbrısta gördüğüm yeni modelleri bizim eskiler kadar iyi değil. Belki eski, ama bizimkinin bir iki üst modelini beğenirim. Peki böyle eski şeyleri alabileceğim siteler var mı? mesela ebayde bulabilir miyim?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 auctionda ne kadar ucuza bulabilirim bir şeyi[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 500$ lık bişeyi 50$ a alabileceğini sanmıyorum... Ebay de dediğin gibi eski ürünleri bulabilirsin zaten. Sonuçta senin benim gibi insanlar satıyor... Auction a katılmak için üye olman gerekiyor. Kazanırsan satıcının istediği bi ödeme şekline göre ödemeni yapıyorsun. Türkiye'den kredi kartı ve western union ile yapabilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yeni mi çıktı bidpay azmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Güvenilirlik? Parayı odedim ya yollamazsa?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 adam olmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 özel ders veriyorum, her zaman gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 eline vermiş dea ne diosun bu konuda hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ben cok alisveris ettim yurtdisindayken eBay'den. Guvenilirlik olayi su sekilde oluyor. Siz parayi yolluyorsunuz kazaninca mali. Parayi yolladiginiza dair makbuz eBay'de belirtmis oldugunuz mail adresine geliyor. Eger mal beklenen sure icinde gelmezse eBay'e basvuruyorsunuz. Onlar durumu arastirip paranizi iade edip diger kullaniciyida sistemden banliyorlar. Satis karsiligi ve satinalma karsiligi feedback sistemine gore puanlama oldugu icin yuksek puani olanlar boyle birsey yapma riskine girmezler, zira accountlari banlanirsa sil bastan cok zor, cok az insan feedback puani 10 un altinda olan insanlardan alisveris yapiyor. Zaten eBay feedback puani az olanlardan alisveris yapmayin vs. diye uyarilarda bulunuyor genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 dela sıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: biraz önce e-bay'e baktım. auction sistemiyle çalışıyor herhalde. nickini bulmak için 'brainstorm' yapmana, 'saaterce düşünmüş olmana' şaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 önce sana sormam mı gerekiyordu? istiyorsan kıçımdan sıktığım qaosbringer'ı da kullanabilirim, seni bu kadar rahatsız ediyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 silencer, tam bir zavallisin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bonec'nin daha çok arkadaş edinmesi lazım inandırıcılığa sahip olman için. : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi hazır konu hortlamışken, "If I don't receive payment that day, item will be relisted and FVF will be requested to eBay" bu nedemek oluyor bilen biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 vergi/gümrük olayını soracam ben.. 100$ ın altına hiçbişe ödemeden evimize kadar getiriyorlar diye biliyorum ama.. 100$ ürün fiyatı mı, yoksa ürün + shipping fiyatı mı olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben abercrombie den 127$ lık sipariş vermiştim şiping dahil. sorunsuz geldi 4 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kesin emin olmamakla beraber shipping dahil 150 euro nun altında olması lazım die bilioyurm sorunsuz gelmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 elektronik cihaz vs o birşey değiştiriyor mu peki ? creative zen v plus alacam hatta net soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 farketmiyor hatta forumdan biri ipod nano getirmisti kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 konuyu hortlattım gitti *TAK* Bişey sorucam saat almayı düşünüyorum gerçi yıllardır ebayden saat almayı düşünüyorum ama önceden para yoktu falan şimdi para var.Alıcam bitane. Armani falan istiyorum 120$ a falan var.Orjinal diyorlar powerseller adamlar. Güvenilebilir mi ? alan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 en mantıklısı yorumlara bakmak daha önce alanların yorumlarına bak plz powerseller olduğuna göre bistürü satış yapmıştır yorumlarda belki açıklama bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 adi ebay de olsa, gittigidiyor gibi acayip cakallik donuyor. sana orjinal diyip replica (cakma degil, cakma bizim sali pazarlarinda satilan sey) yollayabilir dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar