Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiritual - Ezoterik - Metafizik - Mind States Konuları topik

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

noyan sen üniversite okudun mu

hayır ama 3 sene iki üniversitde birden sabah 9 akşam 5 2000 tl + skk olarak her gün iki farklı branşın derslerinde nü modelli yaparken çok farklı hocaların anlattıklarını ve bilgilerini çıplak olarak meditasyon yaparak dinlerken hayatımı geçindirdim.. ta ki hükümet işimi engelleyerek sanat fakültelerinde nü çalışmaları engellemeye çalışırken yaptığım nü protesto ile benim onlara engel oluşuma kadar . İşimi kaybettim ama türkiyede nü model engelleme çalışmalarına ses getiren bir protesto ile engel olmuş oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

noyan bu konuda katilmiyorum sana
senin dedigin eski dusunce hali idi
ruyayi 2 ve 3 uncu evrelerde goruruz yani derin uyku sirasinda
ve eger bu evreler sirasinda uyanir isen ruyayi hatirlarsin
tam bir uyku almis kisi ruyasini hatirlamaz

katılmak zorunda değilsin ve fikir ayrılığımızı elite bir şekilde dile getirdiğin için teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

@noyzura

metafiziğin fiziğin ana bilim dallarından biri olduğunu sanan bebeler gibisin bilimin zaten kendini geliştirmek için yöntemleri vardır hayaller ve ihtiyaçlar tabi ki bunlardan bazılarıdır ama bu hayaller düşündüğün gibi ruhani bir yolculuk değildir, insan aklının kavrama kapasitesinin gelişmesidir. yani diyorum ki örneğin ışınlanmak ruhun maddeden ayrılıp dolaşması değil, maddenin farklı bir hale yada zaten var olan daha sofistike parçalarına ayrılıp seyahatini kolaylaştırmasıdır (örnek benim hayalim olduğu için saçma gelebilir ama hayal işte idare et). demek istediğim işin içine ruh ve ruhani rütüeller girince bilimden baya baya uzaklaşır.

niye bunları yazdığımı da bilmiyorum doğrusu, senin hayatın senin ruhun, senin zamanın istediğin gibi değerlendirme konusunda özgürsün, tabii sabah seni uyandıran güçler akşam farklı isteklerde bulunmuyorsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi böyle olsun ya.Bu topikte takılsın işte noyzura.İsteyen gelsin yazsın beraber aksınlar mükemmel über olsunlar.Süper.Sticky ye falan gerek yok.Derdi olan buraya yazsın, noyzura kendini burda şişirsin veya şişirmesin, insanlar burda anlayamasın onu eleştirsin hepsi bu topikte olsun.Oley.

Bir de rüya görme olayı incidarkness ın dediği gibi.Eğer saatini uyuduktan 3 4 saat sonraya belirli aralıklarla kurarsan sik gibi bir uyku geçirirsin ama sabaha hatrlayacağın 2 3 rüyan olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bebe hakaret , ego kusma v.s. yeri değil. belirli bir zeka ve anlayış seviyesini muhatap alıyorum bu topikte. lütfen gereksiz mesajlarınız ile gereksiz bir şekilde beni tekrarlatmayın.

Zekanız ve anlayışınız için teşekkür ederim. burada huzuru bozarsanız diğer topiklerde fırtına estiririm . Lütfen ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu esnada amerikadaki eski sevgilim bana yeniden ulaştı ve "2 gündür seni sürekli rüyalarımda görüyorum are you alright ? " diye sordu..

bende dedim sana anlatmam gereken çok ilginç şeyler var diye ve ilk tepkisi :

R: "I believe you are a prophet and where you go, I will follow."

N: " i'll not play the "prophet" part. Im againt religions and prothets. but I have a knowlage to change the world and im giving it as a professiona services and books , and conferances .. and We'll support art and science for a beautiful world without gods and hell/heaveng things for a beautiful union."

R: " not all propherd require a religious element.when I say prophet,imean a man of great wisdom and knowledge who can lead people towards peace."

şaka maka patiden bir peygamber mi çıkıyor ya ? hiç böyle bir niyetim olmamasına rağmen çevremden sürekli böyle feedbackler almaya başkaldım ki yıllar öncede "senin yerinde olsam 1000 defa mesihliğimi ilan etmiştim" diyenler olmuştu ;D
Sosyal ağlarda paylaş

noyancım keşke bu işlere kalkışmadan önce biraz bilimsel ve terminolojik bilgi stoklasan. hayır ciddiye alınmaya başladığın anda çok kötü duvara toslayacaksın. en azından sistematik kur, kendi içerisinde tutarlı olan, pozitif bilim ile de korele olabil hiç değilse. felsefe 101, sosyoloji 101, fizik 101, sistematik 101 al. ciddi bir çıkış yapıp sonrasında sert bir tepki ile karşılaşıp televizyona falan çıkıp dolandırıcı enerjici diye sonrasında intihar edeceksin diye cidden endişeleniyorum. sistemsel modelleme çok önemli abi. böyle tarikat şeklinde çıkan kişileri ve modellerini incele mesela önce. adım adım. ne yapmışlar, nasıl yayılmışlar, neleri ön plana çıkartmışlar falan. milletin gazına gelme.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

noyancım keşke bu işlere kalkışmadan önce biraz bilimsel ve terminolojik bilgi stoklasan. hayır ciddiye alınmaya başladığın anda çok kötü duvara toslayacaksın. en azından sistematik kur, kendi içerisinde tutarlı olan, pozitif bilim ile de korele olabil hiç değilse. felsefe 101, sosyoloji 101, fizik 101, sistematik 101 al. ciddi bir çıkış yapıp sonrasında sert bir tepki ile karşılaşıp televizyona falan çıkıp dolandırıcı enerjici diye sonrasında intihar edeceksin diye cidden endişeleniyorum. sistemsel modelleme çok önemli abi. böyle tarikat şeklinde çıkan kişileri ve modellerini incele mesela önce. adım adım. ne yapmışlar, nasıl yayılmışlar, neleri ön plana çıkartmışlar falan. milletin gazına gelme.

Davutçum.. keşke hiç bir fikrin olmayan konularda eminmişçesine hakkımda kesin yargılara varıp olumsuzluk saçmasan çok daha güzel bana söylemek istediklerii ifade ediceksin.

Ne rasputin , ne muhammed ne daha niceleri okuma yazma bilmiyordu. Çok şükür benim okuma yazmam var ve bugün evime gelen Tunca da gördü baş ucum sürekli kendimi daha da zengin kılmak adına dolu farklı konulardaki hem spiritüel hemde bilimsel kitaplarla dolu. Sürekli iki monitor kullarınıyorum birisinde araştırdığım konular diğerinde ise şu an ki muhabbeti yaptığım yer.

Bir mühendis olduğun için sistemetik düşünme eğilimi anlıyorum ama bu işlerde belirsizlik prensiplerini kullanabilmek köpek balıkları dolu bir belirsizlik okyonusunda sörf yapabililecek zihinsel keskinliği ve dengeyi gerektiriyor. Sistematik düşünme bu noktada çok dikkatli bir şekilde olman gereken anlardaki soğuk kanlılığına engel olduğu gibi aynı şekilde gerçeklik yaratmanı sağlayan evrensel presiplererinde sağlıklı çalışmasına olumlu etkisi olmuyor.

Sen yıllarca mühendislik okurken edindiğin bilgiler nasıl seni iyi bir mühendis yaptıysa bende ilgi alanımda çocukluğumdan beri gerekli bilgileri kendime sürekli stoklayıp gerekli duyguları ve insan etkileşimlerini sınırsızca yaşıyorum. Bu örneğim aramızdaki anlayışıya sağlıklı bir katkıta bulunabildi mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

şaka maka patiden bir peygamber mi çıkıyor ya ? hiç böyle bir niyetim olmamasına rağmen çevremden sürekli böyle feedbackler almaya başkaldım ki yıllar öncede "senin yerinde olsam 1000 defa mesihliğimi ilan etmiştim" diyenler olmuştu ;D

Patiye gelmiş geçmiş en başarılı troll bu adam. Takdir etmeye başladım. Adnan hoca virali de olabilir tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle diyosun.

dinsiz bir dünya için herkesin mutlu ve güvenli yaşayabileceği bir dünya düzen için ifşa etmek üzereyim.

sonra bunu diyosun

şaka maka patiden bir peygamber mi çıkıyor ya

Dinsiz bi dünya yı din kurarakmı kurcan ?

büyük oynuyosun bari yazdıklarına dikkat et.

benimde gece gece canım sıkıldı oyalanıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...