Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Noyzura said: al sana iğnesiz , wheysiz , amino asitsiz noyzura memesi ;D Omuz kol olmayınca göğüs sırıtmış işte hacı :) Diğer resimlerinde dümdüz göğüslerini bol gördük boşver kendini kandırmayı :) Kassız ama zayıf bir vucudun var. Bodybuilding abilerinin işi sen boşver bizle yarışmayı. Anca yarışmaya falan çıksan bizden önce uzun şortlu podyum erkekleri kategorisinde boy gösterirsin haha Sonra açılırsın kenara abilerin biz geliriz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: La yalan herifin her söylediği. 2-3 ay önce miydi neydi bana da hayatı zindan ediyordu. Gece karabasan gibi gelicekti fln. Herif konuştuktan sonra şansım daha çok açıldı. 2. haftada maaşım biraz arttı. Sonra almak istediğim telefonu çok uygun fiyata buldum aldım. Sonra hiç alakası yokken birden polonya seyehati çıktı işle ilgili, 1 hafta polonyaya gittim, rüya gibi bir haftaydı. En son işte terfi alıyorum 1 ocaktan itibaren. Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi. aga sen niye her alakasız topikte işimde şöyle iyi evimde böyle süper hayatım diye kastırıyorsun reklamın kime ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Abi hiç iyi değildi bu adamdan sonra böyle oldu. Ben de şaşırdım o yüzden sapıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hamsilipilav said: SeaGle said: La yalan herifin her söylediği. 2-3 ay önce miydi neydi bana da hayatı zindan ediyordu. Gece karabasan gibi gelicekti fln. Herif konuştuktan sonra şansım daha çok açıldı. 2. haftada maaşım biraz arttı. Sonra almak istediğim telefonu çok uygun fiyata buldum aldım. Sonra hiç alakası yokken birden polonya seyehati çıktı işle ilgili, 1 hafta polonyaya gittim, rüya gibi bir haftaydı. En son işte terfi alıyorum 1 ocaktan itibaren. Dalga mı geçsem teşekkür mü etsem bilemiyorum ama kötülük yaparım flaan filan bayaa tırt bi arakadş o konuda kendisi. aga sen niye her alakasız topikte işimde şöyle iyi evimde böyle süper hayatım diye kastırıyorsun reklamın kime yabeyler fazladan frontier yaratmayalım lutfen, odak dagılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Lan bide işle reklam mı olur. Para karşılığı çalışıyoruz lan nasıl reklam bu sdfgsfhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SİGIL HAYIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 yeri gelince sana da giydiririm canıms :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ya o hacı reklam yapsa ne olacak terfi ettikten sonra 30 günde kazanacağı parayı ben 5 dk de eziyorum nihahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Max 3 günde ezersin, 30 gün sürmez. 5 dk demişsin zaetna gsfdhjfgdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 benim bir yilda kazandigim parayi aksam otururken iciyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ulan arkadaş bu adam ne yapmış da bu kadar zengin olmuş hala anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ödeme sistemi komisyonu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Gergedan boynuzu satıyordu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sukru de cok fakir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 SeaGle said: Tokat atmaya böyle geleceksen np. http://forum.paticik.com/thumbnails/2ee/64c/83e/3d3/548/9a7/736/4e3/840/a71/54_450xNULL.jpg ahahaha abi bu nedir ya yeni görüyorum hiç güleceğim yoktu cuk oturmuş asdsdfsdf sequo nun da çükü düşmüştür kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Gergeden boynuzu işini ben de duydum sdf. Ama yazılım mı elektronik mi, elektronik güvenlik ssitemleri mi öyle bişeyler diyodu bi ara galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vp/image/1367/95/1367957074080.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Sequo said: Noyzura said: al sana iğnesiz , wheysiz , amino asitsiz noyzura memesi ;D Omuz kol olmayınca göğüs sırıtmış işte hacı :) Diğer resimlerinde dümdüz göğüslerini bol gördük boşver kendini kandırmayı :) Kassız ama zayıf bir vucudun var. Bodybuilding abilerinin işi sen boşver bizle yarışmayı. Anca yarışmaya falan çıksan bizden önce uzun şortlu podyum erkekleri kategorisinde boy gösterirsin haha Sonra açılırsın kenara abilerin biz geliriz lol benim ligim baştan çıkarma ve seks dünyası ;D haklısın ama vegan body building projeme başlayınca iğnelerle gelemeyeceğin güç ve estetikte sert bir tokat olucak.. hani düz göğüs dediğin bunlar mı ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 amca hakkaten komikmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 haftada 750 ml testo diyorum çükü düşmüştür diyorsunuz. NEFES ALSIN YETER MODUNDAYIM ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ne çirkinsiniz lan kimin memesi daha güzel diye yarışa girdiniz abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 noyan altıda çıkar mıcaksın demi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 madcow said: sukru de cok fakir ya afrikada bir aileyi 3 dakika doyuracak kadar param var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 topiklere nsfw tagi mi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar