kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ya mesela meme diyebilirsin. meme denen şey çok ilginç bir tasarım çünkü. veya bacak. inanılmaz güzellikte olabiliyorlar. ama sen tutup burun diyorsun. burun. sgsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi öyle deme ya. burun belki first olmaz ama tamamlayıcı olur. bilemedim, confused :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çalışmadığınız yerden geldi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 asdfasdf cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 vivavale said: oha burun yok lan ayrıca pati hatun expertizi göreve. en önemli nokta yüz simetriği kanımca. Bende buruna önem veriyorum, yüzü genel olarak gözel olucak burun dudak filan hepsi güzel olsun ama burun en güzeli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 @reampage saol kanka, kendimi toparladım. yalnız anketi yapan chrome a laflar hazırladım. kulak var burun yok. neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Seçemedim ben. hatunlar bir bütündür. hepsinde öne çıkan ve dikkatinizi çeken nitelikler özeldir. http://www.youtube.com/watch?v=zwT6DZCQi9k mesela buradaki kumral hatun bir çok noktada öne çıkabiliyor. öne çıkanlar gayet iyi mesela. ama aynı zamanda diğer özellikleri de çok iyi. sempatik bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kalbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 vivavale said: @reampage saol kanka, kendimi toparladım. yalnız anketi yapan chrome a laflar hazırladım. kulak var burun yok. neden burun mu? ne çeşit bir manyaksın abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kulak ne abi. yine burunun estetik yanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 valla düşünemedim kankam. özür dilerim. artık sen de böyle beyan etmiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Abi karı milletinin düzelticem diye en çok para döktürleri yerlerinden biri burun, çirkin buruna katlanılmaz, popo mopo bir yere kadar ama burun ömürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 senin canın saolsun kanka. biz muhabbetimize bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 abi bu nasıl bi klip lan. ağzım burnum kaydı barbu said: Seçemedim ben. hatunlar bir bütündür. hepsinde öne çıkan ve dikkatinizi çeken nitelikler özeldir. http://www.youtube.com/watch?v=zwT6DZCQi9k mesela buradaki kumral hatun bir çok noktada öne çıkabiliyor. öne çıkanlar gayet iyi mesela. ama aynı zamanda diğer özellikleri de çok iyi. sempatik bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu topik bir kadında ilk dikkat ettiğiniz, en çok önem verdiğiniz noktası mı yoksa kadın vücudunun en güzel, en beğendiğiniz noktası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 beğendiğiniz abi. estetik de olabilir bu sanatsal da başka türlü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 burun ne abi o zaman bi kadın gördüğünüzde "uff burna bak mhhhhh" mı diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 burun yuzu tamamlayan bir parca, begendigin kadinlarin burunlarini cikar bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o yüzden burnu koymadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 iyi malmış diyende varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 şükrü saçmalıyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Esh said: abi bu nasıl bi klip lan. ağzım burnum kaydı barbu said: Seçemedim ben. hatunlar bir bütündür. hepsinde öne çıkan ve dikkatinizi çeken nitelikler özeldir. http://www.youtube.com/watch?v=zwT6DZCQi9k mesela buradaki kumral hatun bir çok noktada öne çıkabiliyor. öne çıkanlar gayet iyi mesela. ama aynı zamanda diğer özellikleri de çok iyi. sempatik bir de. ya cidden çok başarılı. öyle böyle değil. insanı mutlu ederken aynı zamanda mutsuz da ediyor. ama hayatta böyle de varmış diyorsun filan. garip ya valla. bir özlü sözle bitireyim. kadınlarla da olmuyor, kadınsız da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar