razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 adam külüstürü satmış ya şu videoyla http://www.youtube.com/watch?v=Fr6FklMc6B0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hocam doğru yorumluyorum? Amaç: farklı bir sunumla insanların ilgisini çekmek ve malını insanlara duyurmak! Bu herkesin bildiği bölüm. Esas olaya gelirsek! Burada bu külüstürü alan kişinin filimden etkilenerek değil, ihtiyaç sahibi olduğu için aldığıdır. Ben burada filmin amacının sattırmaya yönelik değil, ürünü göstermeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Sizin de düşüncelerinizi okumak isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 video sayesinde satıldıgını nereden biliyoruz video olmasaydı satılmayacagini nereden biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 video olduğu için erkenden satıldığını biliyoruz, satılmayacağını bilemeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Tron said: hocam doğru yorumluyorum? Amaç: farklı bir sunumla insanların ilgisini çekmek ve malını insanlara duyurmak! Bu herkesin bildiği bölüm. Esas olaya gelirsek! Burada bu külüstürü alan kişinin filimden etkilenerek değil, ihtiyaç sahibi olduğu için aldığıdır. Ben burada filmin amacının sattırmaya yönelik değil, ürünü göstermeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Sizin de düşüncelerinizi okumak isterim.. ya zaten kaç sene kullanmış olduğu araca bir nevi tribute videosu yapmış da diyebiliriz. çok iyi çekilmiş bir video, o yüzden konusunu açtım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 sıkma canını raziel ben hak verdim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 teşekkür ederim canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Ne kadara satmış ki? 1000-1500 dolar civarındaysa zaten video çekmesine bile gerek yoktur. Bu araçlar ABD de ortalama 4000 dolar falan ediyordu yanılmıyorsam. 1000 dolara yakın para harcayıp adam etse bile şu aracı kafadan 3000 dolara satar, paşa paşa 500-600 dolarını cebine atar işi bilen adam. Edit: tabii aracın ne kadar sorunlu olduğunu bilmiyorum. sadece görsel olarak külüstür seviyesinde mi yoksa yürümüyor bile mi sdafsd orayı bilmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 http://resim.donanimhaber.com/upfiles/15087/DF049041B7714ACD8E64CF871858512A.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 DarKRideR said: Ne kadara satmış ki? 1000-1500 dolar civarındaysa zaten video çekmesine bile gerek yoktur. Bu araçlar ABD de ortalama 4000 dolar falan ediyordu yanılmıyorsam. 1000 dolara yakın para harcayıp adam etse bile şu aracı kafadan 3000 dolara satar, paşa paşa 500-600 dolarını cebine atar işi bilen adam. Edit: tabii aracın ne kadar sorunlu olduğunu bilmiyorum. sadece görsel olarak külüstür seviyesinde mi yoksa yürümüyor bile mi sdafsd orayı bilmek gerek. nissan kendisi almış araçı ahahasdsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar