Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion Online Feedback

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

kısaca oyunda herşey boktan
crafting biraz eh işte
guild sistemi saçma
ben para yatırayım, binalara yardım edeyim deli gibi mat toplayıp, 50 kişiden 40 tanesi benden faydalansın. muhtemelen betadan sonra paticik guildine girmem.
kimin ne yardım ettiği gözükmüyodu, betadan sonrada sanmam gözükeceğini.
insanlar sadece çadır dikmesini biliyo. 1 tane çadır dikin diyoruz 3 tane çadır dikiyor açgözlülük yaparak. bu sefer bana yer kalmıyor. isim vermiyim hiç, kendini çakal sanıp dikenler vardı baya bi sürü. arkadaşlar çadırı tamamlamadığınızda tıklayınca o çadıra isminiz yazıyordu. gördüm fazladan çadır dikenleri yani.

durability bok gibi. t1 t2 ve t3 arasında durability farkı yok lan. o kadar uğraş t3 yap sonra 3 tane mob dalsın durability 100den 30 a insin bi anda.

travel olayı bok gibi. muhtemelen ona bi güzellik getirirler ama.
bir guilde girmeden çadır dikebildiğin lakeshire gibi yerlerde evine çökmeleri saçma. tamam anlıyorum ilk giren 1000 tane ev koymasın diye bi limit getir, insanlar boş bulurlarsa 1 tane pvp zone olmayan bi yere, repair yaptıkça yıkılamayacağı bi evi olsun. ev dikiyosun pvp zone olmayan yere adam geliyor evinin olduğu bölgeyi claim ediyor, içindeki herşey gidiyor. güçlü olmayana ev yok anasını satayım.

banka slotu muhtemelen hiç artmayacak. gold denen zımbırtı ile açabileceksin. o golduda parayla 10 20 dolara satacaklar muhtemelen. benden kafasını alırlar eğer öyle bi sistem yaparlarsa. parayı basanın kazanacağı oyun oynamak istesem candy crush oynarım.

ağaçların arasında yürürken hiçbişi görememek salakça. bi çözüm gelmeli.

100 tane iron ore'u ingota çevir görevi var mesela. çok sonra geliyor. ben o zamana kadar belki 50 tane ore smelt ediyorum ama yazılmamış haneme. illaki o görevi açınca 0dan başlıyor. insanlar 2 3 saat gezdiğinde toplasan 10 tane iron ore zor çıkartabiliyor. düşük seviye görevler insanların 1-2 gününü almamalı.
100 tane kurt öldür diyor kurt yok etrafta lan.
alfaysa alfa arkadaşım, hiç değilse bazı yerlere kadar kolaylık tanı. heryere saçma sapan thief koyacağına 2 3 kurt fazla koy.

oyuna her girişimde menüden ses kısmak zorunda kalmayayım. alfa bile olsa okadar oyun için kod yazan adam o sesi kaydetme olayını yapsaymış.

kısacası parası olanın hükmedeceği bi oyun olmazsa belki oynarım. crafta çeşitlilik gelirse belki oynarım. ultima onlinea benzetemedim hiç ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şimdi yolda gelirken doldurdum anketi.

En çok haritanın , open world olmamasının sandbox hissiyatını öldürdüğünü yazdım bir kaç yerde. Tier ler arası koşuşturma yapmak, destiny boardu takip etmek sandbox değildir dedim. farklı progression yolları vermeniz gerek dedim. PVE de çeşitlilik lazım dedim. Herkes 24 saat ormanda odun peşinde koşturmak istemeyebilir dedim.

Durabilitylerin çok az olduunu çoğu zamanın oynamaktan çok oynamaya hazırlanmakla(crafting) geçtiğini söyledim.

Mount, taming gibi farklı şeylerin gelmesi gerektiğini söyledim.

ama bas bas haritayı tekrar yapın open world yapın dedim.

Sevdiğim bölümlere de. Itemization muhabbeti, pvp full loot. zone claim vs yazdım geçtim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...