downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bu arada esad bir diktatör , suriyeli bir insanın esad karşıtı olması ayıp bir şey değil.Her esad karşıtı kelle kesip allahu ekber demiyor ki o karşılaştığın suriyeliyse esad karşıtı veya yanlısı olmayı bırak muhtemelen savaştan dolayı kaçmış biridir.Benim de öyle tanıdıklarım var suriyede yaşayıp buraya gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kabataşta ofisin önüne çıktım sigaraya, 3 tane suriyeli geldi arka arkaya suriye kimliği falan gösteriyorlar, biri gitmeden diğeri geliyor para pls diye sasdsd en sonda da bi tane sakallı geldi dua falan okuyor 1 lira pls dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bu bahaneyle sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 keşke... bu hafta deneyeceğim ama kısfmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 chrome crit vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Size ne abi kim lokanta acarsa acsin allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 neden abi ben ülkemde suriyeli görmek istemiyorum, herkesin barış içinde yaşadığı yer küre değil burası ahah. sanki kendimize yetiyormuş gibi üzerine bu yetolar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ne yazsam diye düşündüm de sagolsun su genç yardımıma yetişti http://www.youtube.com/watch?v=uVJcm5rwnPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ulen 3.dünya ülkesi hötösü!! sana ne elin gariban savaş mağdurundan. görmek istemiyormuş. ben de senin o pis bokunun aktığı kanalizasyon kanallarını her yere döşemek istemiyorum ama tavşan gibi çoğalmışsınız her yerde ev yapmışsınız çatır çatır sıçıyorsunuz. kokmasın diye de bokunuz yer altına milyonlarca liralık masraf edip kanal döşüyoruz. zerre çevre duyarlılığı olmadan zerre bolluğa karşı mukavemet geliştirmeden yaşıyorsunuz anadoluda. medeniyetlerin bu beşiğinin içerisine sıçıyorsunuz yıllardır. eser bırakmadınız. sizden önce benim atalarım burada yaşıyordu. geldiniz öküz gibi kılıçtan geçirdiniz milleti röaaa diye anamızı danamızı kestiniz. sırf kalabalıksınız diye. biri çıkışsa sana ne diyeceksin çok merak ediyorum. ya da hiç kuzey avrupaya ya da kıbrısa falan gittin mi yaşadın mı oralarda bilmiyorum ama.. ne baktın diye cinayet işlendiğinde oradaki insanlar şoka giriyor. bir adliye binasına gidip bakarsan göreceksin ülkemizde her gün çatır çatır birbirini öldürüyor millet. hırsızlıklar tecavüzler dolandırıcılıklar diz boyu. bu konjüktürde biz afedersin kim köpek oluyoruz da, ne bokum oluyoruz da sığınmak isteyenleri hor görüyoruz arkadaş. 40 yılın başında iyi bir şey yapmışız. bırakın tadını kaçırmayın bari. üzerinde yaşadığın yer vatan olabilir evet unutmayın altınızdaki kara magma denen bir sıcak denizin üzerinde yüzüyor esasen. bugün burada biz yaşıyor isek yarın bir başka milletin evi de olabilir burası. geçmişe bakmak yeterli bunun için. hepimiz misafirsek şu dünyada hem yaşadığımız yere hem de misafirlerimize insan gibi davranmamız gerek ki böylece biz de yurtdışından gelip de bize hayvansınız siz. geldiğimizden beri gördüklerimiz yetti diye isyan eden birine tekme atıp sonra polise ifade vermek zorunda kalmayalalım. dertsiz başımıza dert almayalım. sana ne elin garibanından ya! hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ana bacı kartı cıkacaksa, şu an tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 aferin gençler. troleybitlerden sonra konunun ciddiyetine binaen güzel tartışma dönmüş. eleştirilmem önemli değil.aferin chrome.farklı fikirlerden güzel şeyler çıkar. devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ne haliniz varsa görün abi iyice laçka olmuşsunuz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hayatın geyikten,bilgisayar oyunundan, asdasmasdas, ahahahahaha lardan ibaret olmadığını görmen,görmek,görmeniz güzel.bunun için aferin. yoksa tabii ki yazdıklarımı üzerine oturduğun yerinle anlamışsın.benim neyi, niçin yazdığımı,neyi,niçin paylaştığımı bile anlayamamışsın.bunlar için değil tabi aferin. devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 o bok atılan araplardan memleketin çoğunluğunun farkı yok zaten , duyan da norveçte yaşıyoruz zanneder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Cons said: ATAM olsa bütün suriyelileri sınırdan geçer geçmez asardı sdfsdfsdfsd. /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 downwhereiam said: Bu arada esad bir diktatör , suriyeli bir insanın esad karşıtı olması ayıp bir şey değil.Her esad karşıtı kelle kesip allahu ekber demiyor ki o karşılaştığın suriyeliyse esad karşıtı veya yanlısı olmayı bırak muhtemelen savaştan dolayı kaçmış biridir.Benim de öyle tanıdıklarım var suriyede yaşayıp buraya gelen al işte. akıl küpü konuştu. sevgili kardeşim...fatih'e gittin mi hiç? ismailağa camii'nin olduğu o incecik sokak-caddeden geçtin mi?Balat,Çarşamba...gördün mü buraları? esad karşıtı kelle kesenleri savunan adamların harcinde kimseyi burada "gel lan,şurada da boş dükkan var,orayı sana verelim,lokanta aç,işlet"derler mi sanıyorsun? büyüyün oğlum,büyüyün?forum solcusu olmayın.kafanızı çalıştırın. suriye'ye 10'dan fazla ziyaret yaptım.diktatör esad'ı ülkenin büyük çoğunluğu seviyordu.hala da seviyor.bu yüzden de 1. dünya savaşından sonra ilk kez Türk Ordusu bir savaş kaybetti.Suriye'deki savaşı kaybetti.neyse.kafanı çok zorlamayayım ama konu da konuyu açıyor tabii. devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ne ara savaşa girdik? seni saymıyorum kuddusi sen orduları aldın, basra körfezine indin çoktan sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 kardeşim esad diktatör mü değil mi bunu söyle bana ? Ülkenin çoğunluğu esadı seviyor diye bir şeyi ispat etmen imkansız ama diyelim ki öyle hitleri de çoğunluk seviyordu ; savaşla gelen kaosla insanların hiç olmazsa esad varken düzen vardı diyerek ona sempati duymaya başladıklarının farkındayım ; ama bu diktatör olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Daha önce yaptığı katliamları da.İki kötü arasından birini seçmek zorunda değilsin. Her lokanta açan suriyeli el kaideci peki.Komplo teorilerine devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Almanya'da Türk bakan var. Adam lokanta açmış sıkıntı yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome said: ulen 3.dünya ülkesi hötösü!! sana ne elin gariban savaş mağdurundan. görmek istemiyormuş. ben de senin o pis bokunun aktığı kanalizasyon kanallarını her yere döşemek istemiyorum ama tavşan gibi çoğalmışsınız her yerde ev yapmışsınız çatır çatır sıçıyorsunuz. kokmasın diye de bokunuz yer altına milyonlarca liralık masraf edip kanal döşüyoruz. zerre çevre duyarlılığı olmadan zerre bolluğa karşı mukavemet geliştirmeden yaşıyorsunuz anadoluda. medeniyetlerin bu beşiğinin içerisine sıçıyorsunuz yıllardır. eser bırakmadınız. sizden önce benim atalarım burada yaşıyordu. geldiniz öküz gibi kılıçtan geçirdiniz milleti röaaa diye anamızı danamızı kestiniz. sırf kalabalıksınız diye. biri çıkışsa sana ne diyeceksin çok merak ediyorum. ya da hiç kuzey avrupaya ya da kıbrısa falan gittin mi yaşadın mı oralarda bilmiyorum ama.. ne baktın diye cinayet işlendiğinde oradaki insanlar şoka giriyor. bir adliye binasına gidip bakarsan göreceksin ülkemizde her gün çatır çatır birbirini öldürüyor millet. hırsızlıklar tecavüzler dolandırıcılıklar diz boyu. bu konjüktürde biz afedersin kim köpek oluyoruz da, ne bokum oluyoruz da sığınmak isteyenleri hor görüyoruz arkadaş. 40 yılın başında iyi bir şey yapmışız. bırakın tadını kaçırmayın bari. üzerinde yaşadığın yer vatan olabilir evet unutmayın altınızdaki kara magma denen bir sıcak denizin üzerinde yüzüyor esasen. bugün burada biz yaşıyor isek yarın bir başka milletin evi de olabilir burası. geçmişe bakmak yeterli bunun için. hepimiz misafirsek şu dünyada hem yaşadığımız yere hem de misafirlerimize insan gibi davranmamız gerek ki böylece biz de yurtdışından gelip de bize hayvansınız siz. geldiğimizden beri gördüklerimiz yetti diye isyan eden birine tekme atıp sonra polise ifade vermek zorunda kalmayalalım. dertsiz başımıza dert almayalım. sana ne elin garibanından ya! hayret bir şey. abim düşünce özgürlüğü / irade diye bir şey yok mu? ben verdiğim vergilerin, ne idüğü belirsiz, kiralık ev vermedi diye ev sahibini öldüren sözde savaş mağdurlarına yardım amaçlı kullanılmasını istemiyorum? benim param değil mi anasını satayım? o kadar genç ülkemde baskı altında üniversiteye girmeye çalışırken bu dallamaların gelip istediği bölümü okumasını istemiyorum. vandaki prefabrik evlerin çadırların vs. bu insanlara verilmesini istemiyorum. sokağa çıktığımda hala yüzsüz yüzsüz türk devleti bize bakmıyor diyen yetolar istemiyorum. her seferinde işe yürürken abi ben memleketimden geldim kalacak yerim yok para ver diyen 2 tane hanzo görmek istemiyorum. çok yardım etmek istiyorsak arkadaşım, ülkenin geleceğini silkelemektense girelim suriyeye asalım çıkalım bitsin, neden korkuyoruz nükleer silahlardan mı? ben kendi vatandaşım kirasını zor denkleştirirken, birilerinin kayırmasıyla istanbulda lokanta açan suriyeliyi görmek istemiyorum, parayla gelme muhabbeti falan değil, 10 dolarla suriyeye git 2 gün allahsın, ne bu adam götüne petrol sokup mu gelmiş? herşeyden önemlisi, öyle hümanist falan değilim, boş boş dolaşan, sürekli tüketen, yardım bekleyen, kimseye bir faydası olmayan bir organizmayı daha şu ülkenin kaldırmayacağını düşünüyorum. ya bunların hepsini geçtim, para benim efendi, sana mı soracağım ne isteyip ne düşüneceğimi? şurda iç savaş çıksa erdoğan gözyaşımın aynasıdır tomalarım sabaha kadar kovalarım dese, sen rusyaya gidip bana para verin, bana kalacak yer verin, bana iş bulun diyecek kadar aciz misin? yok neymiş anasını satim savaş mağduruymuş, kurtuluş savaşında bu millet aa öcü deyip kaçtı mı? kendisinin olan bir şeyi savunamayan bir varlığa neden güveneyim ben? saçma sapan wotlar atıyorsunuz, yok savaş mağduruymuş, çok zor durumdaymış, ölmesin anasını satayım kimse o zaman, 100 milyar olalım böyle günde 1 ekmek için 18 saat taş taşıyalım. yerim sizin insan severliğinizi, sokakta biri ölse camdan bakıp aşağı inmezsiniz, klavye başında nedense tüm dünyayı kurtarıyorsunuz. beyni yok fikri var arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 downwhereiam said: o bok atılan araplardan memleketin çoğunluğunun farkı yok zaten , duyan da norveçte yaşıyoruz zanneder tamam buna bir şey diyen yok ki ama elimizde 1 sığır varken kontrol edemediğimiz neden 3 sığırımız olsun? sonra neden akp %70 oy aldı. hani şahsen bir yaratıcının varlığına inanıyorum kendim ama, chrome gibi düşünmeye devam eden arkadaşlar varsa gerçekten kendilerini bir sorgulamarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 DynamicK said: ne yazsam diye düşündüm de sagolsun su genç yardımıma yetişti http://www.youtube.com/watch?v=uVJcm5rwnPs sen git boya toplarını düzenle abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 chrome ağır yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 lectre daha yaşın genç sanırım abi. emeğinle 3 kuruş para da kazandıysan ömrü hayatında lütfen zenci repçiler gibi may maniii may maniii may manii biiiç diye kopma abi komik oluyorsun. onun dışında ilerleyen yaşlarında neden böyle düşündüğünde hatalı olabileceğini anlarsın diye tahmin edip wot döşemeyeceğim. senin kafa yapısını gerçi görüyoruz çetintaş abide 7 de neyse 70te de o oluyor gibi. canın sağolsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 çok gencim ya inan. nasıl gencim anlatamam. seçimlerde görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar