Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih'te son durum-Suriyeli'nin lokantası

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
gemiyle bütün dünyayı gezip gene almanya'ya geri dönmek zorunda kalan yahudileri reddeden 'çağdaş, insancıl' batı ülkeleri bir yanda, gemiyle gelen yahudileri kabul eden türkiye cumhuriyeti diğer yanda. 1930'lar türkiye'si daha mı zengindi bugünden? bencilliğin de bir ayarı, dozu olsun.

Bu kadar emin olmazdım

http://tr.wikipedia.org/wiki/Struma_Olay%C4%B1
Sosyal ağlarda paylaş

ırkçı olduğu iddia edilen bendeniz, çoğunluğunun kürt kökenli olduklarına emin olduğum van depremzedelerinin 3 senedir soğuktan tir tir titrediğini bildiğim için üzülüyorum ve öncelikle kendi vatandaşlarımın sorununun halledilmesini istiyorum.

bunu savunmaya devam edeceğim.
varın sen ve diğer senin gibi düşünen arkadaşlar beni ırkçılıkla suçlamaya devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

vergilerinle göçmen beslenmemesi istemek hakkın elbette, ama bunu yapan insana da denecek çeşit çeşit laflar var, hiçbiri de iltifat olmaz. gemiyle bütün dünyayı gezip gene almanya'ya geri dönmek zorunda kalan yahudileri reddeden 'çağdaş, insancıl' batı ülkeleri bir yanda, gemiyle gelen yahudileri kabul eden türkiye cumhuriyeti diğer yanda. 1930'lar türkiye'si daha mı zengindi bugünden? bencilliğin de bir ayarı, dozu olsun.

bu noktaya da değindim zaten, şu anda suriyelilerle yaşanan durumun tek nedenni sürecin başından beri akp iş bilmez tavırları ve suriyelileri mülteci veya misafir çerçevesinden tamamen çıkartan uygulamalar yapması ve tamanen onur konuğu olarak ağırlandıklarına dair propaganda yapması.

eğitimli veya sıradan vatandaş olsun, suriyeliler vakasına itiraz edenlerin çıkış noktası bu oluyor malesef...

ve malesef, gerçekten ilgiye muhtaç olan suriyeliler de arada kaynayım onların bunların mezesi oluyor.

yoksa süreç düzgün götürülseydi, bu gün bunları konuşuyor olmazdık.

ha benim fikrim ne diye sorarsan, suriyeye hiç karşılmamamısı taraftarıydım, haksız yere karıştılar ve karışmalarının sonucu olarak ortaya çıkan mülteciler ile üstüne show yapmaya kalktılar, ilk hatayda olaylar patladı, antepe sıçardı vs. halkda sanıldığı kadar aptal değil ve bunlara kendince tepki verdi ve olan suriyeli garibanlara oldu.

öte yandan tayyip sıktığı kadar müslümansa açık ayete uyar, zulm edene karşı en önde kendisi giderek topla tankla suriyeye girer müslümanları kurtarırdı, kiralık adam salmazdı peşine esadın ama işte mevzu başka
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ırkçı olduğu iddia edilen bendeniz, çoğunluğunun kürt kökenli olduklarına emin olduğum van depremzedelerinin 3 senedir soğuktan tir tir titrediğini bildiğim için üzülüyorum ve öncelikle kendi vatandaşlarımın sorununun halledilmesini istiyorum.

bunu savunmaya devam edeceğim.
varın sen ve diğer senin gibi düşünen arkadaşlar beni ırkçılıkla suçlamaya devam edin.

kavramlar üstüne uzlaşmadan, sıfat yaftalanmasından kaynaklanıyor bu durum.

birde derdini tam olarak açıklamadan, daha doğrusu şimdi yazdıklarını başında yazmadığın içinde oluyor bütün bunlar, zira artık çift gedikli olduğun için alışmış olman lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

@downhere...
böyle düşünmene saygı duyuyorum.
ama katılmıyorum.

@sam...buranın adabını görüyorum özellikle cons'un paylaşımlarından, çocuğuma karşı sapıkça laf etmekten bile çekinilmemesinden, tepki gösterip saçmaladığımda haklı olarak banlanmamdan ama buna neden olan kişinin aynen yazmaya devam etmesinden...neyse ya...uzatmaya gerek yok bu muhabbeti.aslında birbirimizi iyi anladığımızdan o kadar eminim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...