Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 15. Hafta | Kasımpaşa -Beşiktaş | 15 Aralık Pazar - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Abi ben o elindeki topu oynana topa atan elemanı önce kırmızı kartla atar sonra da hafiften tokatlardım çok net.

Belki önce tokatlayıp sonra da atabilirdim bilmiyorum.

Birde, maç sabaha kadar oynansa beşiktaş 1 gol daha atamazmış.

hakem adam gibi yönetse zaten 2. gole ihtiyac da olmazdı. o pozisyonda penaltı calınsa. 2-0 alırdık net.

ilk golde 15 metre önden taç atıyor adam 1-2 degil 15 metre. 2. gol de ofsayt zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Nereden yazsam, nereden ne söylesem bilmiyorum... KOnuşulmuş, edilmiş, söyleniyor her yerde de allah belalarını versin bu ibnelerin... başka bir şey yok.

Adam tribünden iniyor. Güvenliğin arasından geçiyor. Fernandes'e vuruyor, Kasımpaşalılar indiriyor. BJK'liler geliyor tekmeliyor, diğer futbolcular gelip ayırıyor. Sahada halen güvenlik yok.

Normal de köpek gibi peşinden koşan itler, şerefsizler nerede?

Ne bok yiyeceksiniz a.q Kasımpaşa'yı şampiyon mu edeceksiniz RTE'nin paşa gönlüne, ŞL'ye mi yollayacaksınız 2. olarak a.q

nedir lan bu?

Bu nasıl bir hakemliklik, bu nasıl bir rezilliktir.

Alt liglerde 2 aydır Diyarbakır takımları, bölgenin diğer takımları üst üste maçlar kazanmaya başladılar. Kayırılıyorlar, rakipleri kırmızılar görüyüorlar liderliğe oynuyorlar. Bunların süper lig versiyonu a.q

Donk'un pozisyonu net kural hatası, bu nasıl bir eyyamdır. Eyyam diyip zan altında bırakmak istemiyorum ama bu ne kadar büyük vasıfsızlık örneğidir...

Hadi hiçbir şey yok, buradan kurtardı TFF bu adamı ve maçı sikertmeyi kafasına taktı. Tatil edilmeyen maç ne olacak?

Provakatörler sahaya indiler GS maçında, kimsenin kılına zarar gelmediği halde 4 maç ceza aldık. Burada adamımıza vurdular ulan vurdular. Elinde bıçak olsa adama taksa ne olacak ulan? Öldürse adamı ne olacak?

Kuralda yazıyor futbolcu darbe alırsa, temas alırsa saha dışı unsurdan maç tatil edilir diye? Hadi Donk'un olayı kural hatası bile değil bu ne ulan?

Çıkmış MHK başkanı kural hatası yok diyor. Hakemlik geçmişi olmayan adamı başkan yaparsan böyle olur. Kural bilmeyen admalar yöneticilik yapıyor...

Sokarlar bu ülkenin futbolunu da, yazmışlarsa senaryoyu söylesinler ona göre heyecan yapmayalım boşuna. Ona göre kombine vs. alıp boşuna şu rezil oluşuma ortak olmayalım...

Cezanın bittiği, taraftarın geri döneceği maçta yine provokasyon, yine yapan adamlar belli...

BU nasıl rezalet, bu nasıl şerefsizlik...

Yok arkadaş cidden en güzeli bırakacaksın bunları, sadece yabancı ligler + amerikan sporları ilgilen yeter.

GS maçındaki olayı da gördüm. Millet içeri giriyor. Orada GS'li basketbolcuların hayatı tehlikesi oluyor. Taraftar boşalttırılmıyor salondan, maç oynanırken bir daha girseler, bir oyuncuya bir şey olsa karambolde hesabını kim verecek ulan?

Niye olimpiyatları bize vermediler anlamıyorum. Gezicilerin işi olsa gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

SeaGle said:

Abi ben o elindeki topu oynana topa atan elemanı önce kırmızı kartla atar sonra da hafiften tokatlardım çok net.

hakem adam gibi yönetse zaten 2. gole ihtiyac da olmazdı. o pozisyonda penaltı calınsa. 2-0 alırdık net.

ilk golde 15 metre önden taç atıyor adam 1-2 degil 15 metre. 2. gol de ofsayt zaten

O hareket penaltı mı oluyor? Bilmediğimden soruyorum yani kural olarak bi karşılığı var mı? Yoksa ceza sahası içi faul olarak mı değerlendiriliyor?

Abi futbolda böyle aptalca bişey için kural yoktur bence ya. Var mı ki acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

applev0dka said:

SeaGle said:

O hareket penaltı mı oluyor? Bilmediğimden soruyorum yani kural olarak bi karşılığı var mı? Yoksa ceza sahası içi faul olarak mı değerlendiriliyor?

Abi futbolda böyle aptalca bişey için kural yoktur bence ya. Var mı ki acaba?

o pozisyon penaltı, nasıl penaltı. Yaptığı hareket elle oynama olarak kabul ediliyor kural kitabında

Olay ceza sahasında olunca direkt olarak penaltı tabii ki

kaleye paralel olduğu için almeida kırmızı yok, cezası sarı. Kırmızı bekleyenler ağır ceza istiyor, yok öyle şey.

Kural kitabında açıklık var diyorlar ama, sahada ikinci top varsa çalacak düdük otomatik olarak tek kararı doğuruyormuş o da hava atışı.

Ama işte arada geçen süre, hakemin o topu elde taşıdığını görmesi ve topun önüne atarak gole engel olmaya çalışması direkt olarak önce Donk'un o.çliği, sonrasında hakemin eyyamı/yetersizliği... Direkt elle oynama olarak kabul ediliyor yorum işin içine girince.

buradan aklansa bile adamlar maç sonu tatil edilmeyen maç var, 2 net kural hatası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...