Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih : 3 Ekim 2005, Fakat...

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

simdi bence esas tartisilmasi gereken konu kibris degil

su gezme hakki. Yani ben avrupa birliginde gezemiyeceksem istedigim gibi ne anlami varki bunun. Yalniz benim tahminim bu kalici bir sart olmiycagi yani sure vermiyorlar ama uyelik olduktan bir sure sonra bu sartlar asilir. gerci 25 sene sonra gelin diye yalvaricaklar yaslilar ama o zaman biz gidicezmi gorucez.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

Erdoğan yurda döner , yarın sabah Türk ordusu Kıbrısı kompLe oLarak ( Türk ve rum tarafı ) fetheder , döner Amerikaya geL kardeş sende Irak 'a çök der oLur biter...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

yas kac?

said:
Mave, 17 Aralık 2004 13:36 tarihinde demiş ki:
Erdoğan yurda döner , yarın sabah Türk ordusu Kıbrısı kompLe oLarak ( Türk ve rum tarafı ) fetheder , döner Amerikaya geL kardeş sende Irak 'a çök der oLur biter...
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 17 Aralık 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
su gezme hakki. Yani ben avrupa birliginde gezemiyeceksem istedigim gibi ne anlami varki bunun.

olurmu be.. hem ab ye gir hem serbestçe gezeme.. ben istediğim zaman gidipte sarışın mavi gözlü hollanda hatunlarını göremedikten sonra neye yarar ab. 1 senedir urasıyom vermiyolar zaten vize..deli olcam yaa.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crocodile, 17 Aralık 2004 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 17 Aralık 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
su gezme hakki. Yani ben avrupa birliginde gezemiyeceksem istedigim gibi ne anlami varki bunun.

olurmu be.. hem ab ye gir hem serbestçe gezeme.. ben istediğim zaman gidipte sarışın mavi gözlü hollanda hatunlarını göremedikten sonra neye yarar ab. 1 senedir urasıyom vermiyolar zaten vize..deli olcam yaa.....

senin derdin başka ama :)[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 17 Aralık 2004 13:51 tarihinde demiş ki:
yas kac?

said:
Mave, 17 Aralık 2004 13:36 tarihinde demiş ki:
Erdoğan yurda döner , yarın sabah Türk ordusu Kıbrısı kompLe oLarak ( Türk ve rum tarafı ) fetheder , döner Amerikaya geL kardeş sende Irak 'a çök der oLur biter...

askerLik çağım geride kaLdı , hayroLa orduya mı davet edeceksin ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 17 Aralık 2004 11:37 tarihinde demiş ki:
eh, Tayyip Erdoğan 3 tane 'HAYIR' demişti gazetelere çıkmıştı. dün mü evvelsi gün mü de "olmazsa masadan kalkarız demişti".. bu 3 HAYIR'ın ikisi varo maddelerde..
-müzakerenin açık uçlu olması
-kıbrıs meselesi

bakalım dediğini yapıp kabul etmeden geri dönebilecek mi? biz ne kadar ezilip onların dediklerini yaparsak o kadar üstümüze gelecekler, böyle yapsın.

aynen soyledigi gibi masadan kalkmis iceride simdi kanal d'de soylendi.masadan kalkmis muzakereleri burda bitiriyoruz baslamadan demis erdogan.blair,hollanda basbakani,almanya basbakani,berlusconi ve bir onemli kisi daha(unuttum) cikmadan durdurmuslar ve kibrisla ilgili paragrafi tamamen kaldirmislar ve gorusmeler surmekteymis rum tarafinida kirmayacak sekilde birseyler ayarliyorlarmis :)

edit:yazili olacakti kibris'in taninmasiyla ile ilgili olan teminat turkiye bunu istemedigini onceden belirtmisti.simdi erdogan'in sozlu teminati var sadece.yazili birsey ve imza yok.rum tarafida bu durumdan rahatsiz degilmis,uygun gorulmus.son durum bu :)

[Bu mesaj -Apex- tarafından 17 Aralık 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence dananın kuyruğu burada kopacak. Ya Türkiye "Vur ensesine, al ekmeğini" siyasetine devam edecek, günümüzü göreceğiz.
Ya da bugüne kadar sessiz sakin hee gurban yapayık diyen zihniyet orada aslan kesilecek.
Umarım ikincisi olur. Tayyeap burada asarım keserim, yapın buraları, höyyyyt demeyi biliyor, orada da vursun yumruğunu masaya allaaa allaaaa.
Kıbrıs tanımak dedikleri çok karışık bir mesele. Rum kesimi adayı tek bir devlet olarak gösteriyor, kıbrıs biziz diyor. Öyle olsa eyvallah. Ama sonradan savundukları, Türkler gitsin burası bizim, hadeee politikası tadını kaçırıyor işin.
Artı bugün gazetede bile vardı, coğrafik olarak Türkiyeden daha uzak ve alakasız bir yer olan Kıbrısı AB'ye alıp sonra bir de Türkiyeye Kıbrıs mıbrıs hede hödö yapmak Avrupalıların yüzsüzlüğü.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Sosyal ağlarda paylaş

AB 3 ekime tarih veriyor ama aynı zamanda ucu açık.
Kıbrısı tanıyacağız.
Daha sonra "sizi alırmıyız almazmıyız belli olmaz" diyor.
Ayrıca daha önümüze Kürt sorunu, Yunanistan ile Ege sorunu , Ve Sözde Ermenistan Soykırımınıda tanımamızı isteyeceklermiş.

Ama R.Tayyip Erdoğan ının rest çekmesi çok gereksizdi.Daha henüz çok erken.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
şuan neler oluyor bitiyor hiç haberim yok hiçte anlamam ama merak ediorm napmalı :([signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 94)
Sosyal ağlarda paylaş

kıbrıs konusu zamnında yapılan hatanın bedelidir...
bence tanınmamalıdır orsı ayrı..

serbest dolaşma da olmayacaksa ne olacak?arada bir kredi verecekler o kadar..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Baba parası değil alın teri!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...