Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ama patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 k1nJo said: diğer ikisini çözdünüz mü ?orospu ile kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 çözdüm lan. müdür. dize dize müdür olmuş derler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://ankakedisi.files.wordpress.com/2012/12/arthur-schopenhauer-aska-ve-kadinlara-dair-askin-metafizigi.jpg?w=605 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Fistan said: k1nJo said: diğer ikisini çözdünüz mü ?orospu ile kaşar saolasın @fistan reyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tamam işte şimdi diğerini bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sanayide çalışan gerçek bir türk gibi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 esh, onu söylüyorum işte. kadın da gidip 20lik erkeklere atlayacak. 50 yaşına kadar kütahya teyzesi olmamışsa tabi. insanlar kendine bakacaklar. aman ne kadar ahlaksız demeyin bir düşünün. toplumun temizliği ve mutluluğu artacak. üstüne para vermeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 k1nJo said: tamam işte şimdi diğerini bulun. mıcır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 motor mu? fuck the sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Ren said: esh, onu söylüyorum işte. kadın da gidip 20lik erkeklere atlayacak. 50 yaşına kadar kütahya teyzesi olmamışsa tabi. insanlar kendine bakacaklar. aman ne kadar ahlaksız demeyin bir düşünün. toplumun temizliği ve mutluluğu artacak. üstüne para vermeyeceksiniz. kadının oihtimali çok az. gücü, gençliğinde. 30dan önce kapagı atmanın temelinde bu yatıyo aslında. cocuk mocuk hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kozalak said: motor mu? fuck the sayfa başı. yok be abi daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 güzelim oyunu bozdun kozalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kozalak said: motor mu? fuck the sayfa başı. oha nasıl aklımıza gelmedi lan, nasıl elit bi topluluğuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yaslanmısız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 olm kafam iyi ya, mundar geldi ilk aklıma ama o denmiş. cidden motor muymuş lan? salladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 hayır motoru kaşarı niye sansürlüyosun nasıl adi bi trollsün sen, iğrenç adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Niye m...r'ye takıldınız abi. Bilimsel olarak açıklama istemişsin ama aslında bu konunun henüz herhangi bir bilimsel açıklaması yok. Her insanın başlıca karşı cinste aradığı standartlar var, yüzünün güzelliği olur, gülüşü olur, neşesi olur, sana karşı tavrı ve davranışları olur bu. Üzerine biraz uyum vs. hissettiğin zaman da hoşlanırsın standartların doğrultusunda, o noktadan sonra istediğin, arzuladığın şey konumunda oluyor kadın. Kendi nedenlerin oluyor hoşlanmak için, onun da. Little reason for hope, but none for despair gibi bir söz vardı, kimin söylediği şimdi aklımda değil. Ama önemli olan düşünmek, belki o da beni seviyor mudur diye düşünüyorsun sonra, gidip çat diye yüzüne indirmiyorsun eğer seviyorsan. Zaten ben de şimdilik buraya kadar gelebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 p'ye zeytinyagi surenlerin ulkesinde ne spirituelligi ne aski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 peynire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 motor tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 patlicana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 sansürle başlayınca sansürle devam ettim ya. önemli olan istikrar sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 HA MOTOR YA TAMAM OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar