Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Sevgili oluyoruz veya Olmuyoruz?

Soris

Öne çıkan mesajlar

esh, onu söylüyorum işte. kadın da gidip 20lik erkeklere atlayacak. 50 yaşına kadar kütahya teyzesi olmamışsa tabi.

insanlar kendine bakacaklar.

aman ne kadar ahlaksız demeyin bir düşünün. toplumun temizliği ve mutluluğu artacak. üstüne para vermeyeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

esh, onu söylüyorum işte. kadın da gidip 20lik erkeklere atlayacak. 50 yaşına kadar kütahya teyzesi olmamışsa tabi.

insanlar kendine bakacaklar.

aman ne kadar ahlaksız demeyin bir düşünün. toplumun temizliği ve mutluluğu artacak. üstüne para vermeyeceksiniz.

kadının oihtimali çok az. gücü, gençliğinde.

30dan önce kapagı atmanın temelinde bu yatıyo aslında. cocuk mocuk hikaye.
Sosyal ağlarda paylaş

Niye m...r'ye takıldınız abi.

Bilimsel olarak açıklama istemişsin ama aslında bu konunun henüz herhangi bir bilimsel açıklaması yok.

Her insanın başlıca karşı cinste aradığı standartlar var, yüzünün güzelliği olur, gülüşü olur, neşesi olur, sana karşı tavrı ve davranışları olur bu. Üzerine biraz uyum vs. hissettiğin zaman da hoşlanırsın standartların doğrultusunda, o noktadan sonra istediğin, arzuladığın şey konumunda oluyor kadın.

Kendi nedenlerin oluyor hoşlanmak için, onun da.

Little reason for hope, but none for despair gibi bir söz vardı, kimin söylediği şimdi aklımda değil. Ama önemli olan düşünmek, belki o da beni seviyor mudur diye düşünüyorsun sonra, gidip çat diye yüzüne indirmiyorsun eğer seviyorsan. Zaten ben de şimdilik buraya kadar gelebildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...