UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 liv tyler ablamız fotodaki[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Olm kafanmi iyi Liv Tyler i tanimiyomusun? Sen baya aşiksin arkadaş Liv i tanimadiğina göre... Ha kaçirirken haber ver ben Liv i kaçiricam :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ulan liv i tanımayan adam charlotte i hak edemez !! ((:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 22 Aralık 2004 19:33 tarihinde demiş ki: ben annesini ne yapayım kusura kalmayın ama o.....'nun teki özür dilerek söylüyorum yatmadıgı adam kalmadı!, Iyide Benle Yatmadi :-)[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hehe olabilir yani sende adamı bozmayamı geldin dünyaya ! Allah allah ne diyelim kadın yatmış beni seni mi var ! Pis yatıyor yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kimse Liv gibi olamaz[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 [signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: --------------------------------------Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sen liv'in neresini begeniyorsun yahu ben hala anlamadım kadın evli değil mi cocugu bilem var sende evli bayanlara mı goz koydun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 sunun asalete bakın bakın da görün saray kızı belli durusundan Kusura kalmayın biraz yalanacagım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu nedir ya :) Şimdi gelecekte psikoloji okuyacak ve sınıf çapında güzin abla olan bir insan olarak sana şu tavisyede bulunuyorum sevgili çocuğum ; Sen aslında aşık fln diilsin her gördüğün güzelede yamulmamak lasım... Yani afedersin bir söz vardrı her bıyıklıyı baban mı sandın die bu da o hesap her beğendiğinde aşık olduğunu mu sanıosun :) Bakınız ben orlando blooma aşığım die bağırıo muyum sağda solda :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 öneriniz için teşekkur güzin abla ben sadece bitiyorum ne diyeyim hiç böyle olmamıştın hayatımda Ankaralılar bilirler Ben deneme lisesinde okudum her tarafta manyak güüzel kızlar var dı charlotte'danda güzel ne diyeyim bu başka görünce ellerim titriyor stres basıyor bu başka bişey anlıyormusunuz hep aklıma geliyor belki bi gün belkide karşılaşırız diye için ürperiyor ne bileyim tanrıdan dileğim beni bi kere karşısına cıkarsın yeter bana beni bi kere görsün eminim ki o da oda bana aşık olur !!!!! ŞÜPESİZ MECNUN LEYLA'YA ULAŞMAK İÇİN ÇÖLLERİ BİLE AŞMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ohoo denemede okumuş ve denemenin kızlarına güzel diosan bişe diemicem ztn (denemedeki kızların nesi güzel ya???). Nese olmicak duaya amin denmes ama sen bilirsin sevgili okurum :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Liv Tyler güzel bir kadın değil, zuzaylı gibi, hiç hazzetmiyorum kendisinden. Güzel kadın dediğin ilk olarak sarışın, açık kumral veya kızıl olur. Gözleri yeşil, ela veya mavidir. Bu sebeple, Kuzey Avrupa ülkeleri yeryüzündeki cennettir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 22 Aralık 2004 20:31 tarihinde demiş ki: sen liv'in neresini begeniyorsun yahu ben hala anlamadım kadın evli değil mi cocugu bilem var sende evli bayanlara mı goz koydun! Sen hasta mısın abi? Liv evli de nolacak, sanki adamla yatacak. O prenses evli değil de nolacak, sanki senle yatacak. Feci nokta koyarım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 siz biliyormusunuz bilmiyorum ama denemen kızlarına motor derler ve az mı kavga ederdik kızları koruyacaz diye ey gidi günler hey! bütün ankarada ünlüdür !yani kızların hakkınıda yemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: SuRg3ON_M3tAliCC, 22 Aralık 2004 20:49 tarihinde demiş ki: siz biliyormusunuz bilmiyorum ama denemen kızlarına motor derler ve az mı kavga ederdik kızları koruyacaz diye ey gidi günler hey! bütün ankarada ünlüdür !yani kızların hakkınıda yemeyelim Neyi koruyorsunuz ki, namus bekçisi misiniz siz? İstediğinle istediğini yapar, size noluyor acaba?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 abi iyi bozdun beni! ne diyelim dedim ya sen dünyaya adamı bozmaya gelmişsin ama bırakmayacagım kızı kimselere emanet etmeyecegim yeterki görsün beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Surg3on bence sen daha çok beklersin.Bu arada penth bozmak amaçlı diilde doğruları sölemek amaçlı yazmış bence.Şahsen kendisinin fikirlerine her zmn katılırım :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 *utanır* :) Yalnız kız tribi gibi oldu, sakata gelmeyelim :P[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 penth benide boz pls bab *!kacar*[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: John_Petrucci, 22 Aralık 2004 16:42 tarihinde demiş ki: garbage olunmaz garbage doğulur... oo yeah.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 admin e özel mesaj at ..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Penthesilea, 22 Aralık 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Liv Tyler güzel bir kadın değil, zuzaylı gibi, hiç hazzetmiyorum kendisinden. Senin ya kafa iyi ya da erkeklik hormonunda bir bozukluk var galiba penth ;) said: Penthesilea, 22 Aralık 2004 20:48 tarihinde demiş ki: Güzel kadın dediğin ilk olarak sarışın, açık kumral veya kızıl olur. Gözleri yeşil, ela veya mavidir. Bu sebeple, Kuzey Avrupa ülkeleri yeryüzündeki cennettir. O bahsettiğin bayanlar "one night stand" kadınlarıdır, unutma erkekler sarışınlarla gezer ama esmer ve kumrallarla evlenir ;) *Not: Liv Tyler şu ana kadar dünya üzerinde gördüğüm en güzel kadı... en güzel ba.. en güzel muciz.. en güzel doğa harikasıdır.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Aralık 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: MrMedia, 22 Aralık 2004 19:30 tarihinde demiş ki: ya koymayın Liv Tyler'in fotosunu insan böyle güzelliği gördükçe bi tuhaf oluo:([signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuRg3ON_M3tAliCC Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 liv tyler liv tyler konu bu degilki yahu yeter tamam bu kadar işin cıvıgı çıktı benimki bana kalsın konuyu acanda kabahat yahu ne liv'i ya ne liv'i?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar