GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kerhane çok istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konu çok iyi derail olmuş. Cemaat-FBI tartışılacak diye beklerken topiğe bak. Tartışmacılar artık bakmıyor böyle topiclere demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 noyan her konuya bulaşmanmı gerekiyor amk baydın ya git aç kendi başlıgını geliyor zaten fıstıkçıların hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Daesu said: noyan her konuya bulaşmanmı gerekiyor amk baydın ya git aç kendi başlıgını geliyor zaten fıstıkçıların hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 başlığı gördüm merak edip geldim, konuyla alakasız noyanın ıslak rüyaları sarmış yine konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Daesu said: noyan her konuya bulaşmanmı gerekiyor amk baydın ya git aç kendi başlıgını geliyor zaten fıstıkçıların hemen seni var ya fıstık komasına sokarım sonrasında seni fıstıkçı kız bile toparlayamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ne güzel bir pazar sabahı diye sabah 7:30da uyanıp güne şu "topikten git bilmenme " gibi ağlak mesajlarınızla başlamak hiç hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Ha evet, Cemaat-FBI haberini derail ettirmek çok hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 he öle he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 birilerinin gazını almak icindir. ufaktanda olsa ise yaramıs. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: Hayat geçmez öss , kariyer , 2 çocuk , emeklilik ve milliyetçilik propagandalıarı ile.. Azıcık evrenler düşünün sonsuzluk diye birşey var. Zamanı hep birlikte doğru ve akıllıca kullanırsak , ümitsizliğin ötesine geçip cesur bir şekilde hayallerimizin ötesine geçersek görün bakalım ne oluyor . Yine mi öss? 2000 yılına girişte bir sıkıntı mı oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura neyin rpsini yapıyorsun çözemedim.Söyle bende katılıcam role Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 oha cemaat noyanı bile kafalamıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Noyzura said: Hayat geçmez öss , kariyer , 2 çocuk , emeklilik ve milliyetçilik propagandalıarı ile.. Azıcık evrenler düşünün sonsuzluk diye birşey var. Zamanı hep birlikte doğru ve akıllıca kullanırsak , ümitsizliğin ötesine geçip cesur bir şekilde hayallerimizin ötesine geçersek görün bakalım ne oluyor . http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/21/Homeless_man_in_Anchorage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Umuruk said: Noyzura neyin rpsini yapıyorsun çözemedim.Söyle bende katılıcam role Noyan Sama rpsi.. bana ayak uydurabilmen için bütün koşullanmalarını aşıp GERÇEK bir adam olmaya cürret etmen lazım. öyle ninja rp'si gibi kolay değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 vivavale said: oha cemaat noyanı bile kafalamıs. yok ya nereye kafalıyorlar.. annemi kafaladılar "evlanızın hayırlı ve güçlü bir oluşumda olmak ister misiniz " diye.. annem yasakladı bana sonra arkadaşlarının yanında fetullah gülen kolejinde okuduğumu söylememe ;D ben gittim ne oldu orada rahat rahat yaşadım enerji , boyut , paralel evrenler kafamı. cemaaettde beni cinlenmş sandı paso okuyup üflediler. bende namaz toplu namazlarda trolledim paso ne yapıcam 4 desene nasıl geçicekti başka asldıjoas,da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 noyan tabu:öss,kariyer,seks,büyü,enerji,evren,barış,deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 üniversite de ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar