-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 daha hızlı cevap alırım diye bu bölümde sormak istedim. ubisoft support'undan troubleshoot'un bir parçası olarak şöyle bir cevap aldım, 2. You will need to configure your router or firewall to allow the following network ports for the best possible connection: Uplay Launcher: TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200 modem arayüzünde port yönlendirme'den şu ekrana ulaştım, fakat ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. http://i.imgur.com/YqRxRZL.png
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 etkinleştiri tiklicen sdfsd. win+r->cmd->ipconfig->ipv4 adresi'nin karşısındaki adresi LAN adresi olarak giriceksin/seçiceksin. LAN/WAN portu yazan yere port numarasını giriceksin, etkin diceksin sonra kaydet. sonra hepsi için tekrarla. o ipv4 adresinin karşısında yazan ip'yi bağlantı özelliklerinden sabit seçerek oraya da gir. bilgisayarın yerel ip'si değişirse forwardlamaz portu. ama bu açacağın portlar sorununu falan çözmicek yani onu da söylim sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 run'dan değil de şu yukarıda koyduğum arayüz üzerinden yapamaz mıyım ? bir de bu ubi'nin gönderdiği tcp için girilmesi gerekenlerin için hep ayrı bir line açıcam di mi yeni diyerek ?
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 local ip'ni öğrenmen lazım abi. o yüzden giriyorsun oraya. sanırım öyle evet. benimkinde virgülle oluyor ama sende aralık var sadece o lan ip'nin yanındaki oka tıklayınca bağlı bilgisayar IPlerini göstermiyor mu?
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yani misal, kural adı: uplay launcher 1 lan ip: dediğin ipv4'de ne yazıyorsa protokol tipi: tcp lan port: 40 etkin kutusunu seç kaydet. daha sonra bir tane daha yeni açıcam, her şey aynı sadece lan port bir sonraki numara olacak. bu şekilde mi ? bir de ip sabitlemeyi biraz daha açar mısın lel.
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 tamamdır hallettik jonq ile
nienna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hg658 de açıyorum ama port checker'dan ip kontrol ettiğimde failed uyarısı veriyo. superonline ile alakalı bi durum mu bu port işi?
Öne çıkan mesajlar